CİMRİ SEVGILIMI ÖLDURMEMEK ICIN DURDURSUN BIRI BENI.

Bence cimrilikten ziyade komik.
Bir seyi ya yapma, ya da tam yap. Sen surpriz yapiyorsan onun maddi sorumlulugunu da ustune almissin demektir. Surprizin ortasinda surpriz yapilan kiza para odetip pastayi kestirmek rezalet, sacmalik bir durum. O adam utanctan yerin dibine girmedi mi bunlari yaparken? Hayir yani, kimse sana dayatmiyor da. Zor geliyorsa girmezsin pastaya, surprize filan. Bildigin gibi kutlarsin.
Valla bana gore adam hayatinda insan icine cikmamis gibi, nerede nasil davranacagini bilmeyen bir tip. Insani rezil eder boylesi. Ya olmasaydi verecek paran? Sana sorulmadan yapilmis bir sey sonucta, hazirliksiz da yakalanabilirdin. Hoslanmadiysan devam etme. Daha sinir bozucu nelerini gorursun...

Yapmayin yav. Surpriz yapamiyorsaniz yapmayin. Elinize yuzunuze bulastiracaksaniz yapmayin.

Illa da yapmak istiyorsan ama gucun yetmiyorsa, al bir buket cicek bi de opucuk, tamam iste. Hic bir kiz da bu durumdan sikayetci olmaz.

Ya parası yada cimri ama bu önemli değil bence frekansınız tutmamış. Öldürmek yerine ayrılsanız?

Evet en iyisi öldürmek yerine ayrılmak galiba Çünkü en baştan bir insanı yontup kendime uydurmaya gücüm kalmadı. Hayır onları yoğurup yoğurup bir şeyler öğretiyoruz sonra terk ediyorlar, bizden sonraki sevgilileri sürüyor sefasını Bu gece çok fena gaza geldim hanımlar çok teşekkür ederim destekleriniz için

Arkadaslarla gidilince bi kisinin hesabı ödemesi kadar sacma bişey yok. Arkadaslarımla bulusabilmek icin hesabı cekmek zorunda mıyım?
Kahve olur tatlı olur cebimde param vardır feda olsun. Ben davet etmişsem yine hesabı öderim.
O cebindeki parayı bildiği icin teklif edememiştir belki herkes kendi hesabını ödesin diye beklemiştir -ki bizde hep öyle olur belki onun ortamında o şekilde ödendiği icin onu beklemistir.
Hem calısan her insanın cebinde cok parası var tuzu kuru mu?

Doğum günü konusu malesef çok üzücü olmus. İnsana dogum gününde hesap ödetilir mi yahu?! İnsan arkadasına bile ödetmezken sevgiline bi dogum günü hazırlıyosun madem her sekilde hazırlanacaksın yada kesene göre sürprizler yapıcaksın ki böyle tüy dikme.

Bence bi süre daha gözlemle. Bocalamıs, o an bi afallamıs olabilir hareketin karsısında. Bide her zaman sen teklif etme bi bakalım ozaman durum ne olacak.

elini kana bulama değmez canım alman usulü hesap ödemekte bencede sorun yokta doğum gününde yaptığı ipleri koparmış.sana sürpriz yapmış ama hesabı ödetmiş.proje benden hesaplar senden

Burada kimse sana yardım edemez, sadece fikir verir canım. Uygulayarak sen kendine yardım edeceksin. Fikri veriyorum: Ayrıl gitsin. Resmen pinti bu çocuk. Daha bir aylık bir ilişkiymiş. Uzatırsan ileride yine ayrılacaksın. Üstüne bir de daha çok üzülecek, daha çok yıpranıp, acı çekmiş olacaksın. Daha zor olacak!

Valla canım uzun lafın kısası cimri adam çekilmez, hayatta parasız pulsuz hiçbirşey olmuyor cimri insanlarda ceplerinden para çıkacağı zaman gerek surat ifadeleriyle gerekse hareketleriyle seni çok yoruyor bence cimri bir insanla hayat kurmamalısın sonra parayla olacak herşeyde ince hesap yaptıkları için hiç birşeyden zevk almayacaksın

sen niye her hesap ödemede atlıyosun ki arkadaş grubunda herkes kendininkini öder paylaşılır bırak o elini vebine atsın sen atlayınca o da durdurmuyo demek ki ben olsam 1 saat de otursam o hesabı ödemek için hiç de davranmam

neden arkadaş grubunun parasını toplu olarak siz veriyorsunuz ki
yapmayın atlamayın öyle
bizde de hesap alman usülü ödenir ama siz verici oldukça size kalır hesaplar olmaz öyle..

Benim anlayisima gore sevgili olunan donemde hesap sirayla odenir yani bir gun erkek cekmeli bir gun kadin. Hesap gelince ikiye bolup odemek komik geliyor bana
ama sizinki bundan cikmis bi de dogum gununde hesap odetmesi tuy dikmis...
oldu olacak bir hediye de sen ona alsaydin

Dogum gunu konusunda haklisin. Ona bir sey diyen yok. Ama "hesabi odedi arti pointsleri aldi" gibi ifadeler kullanman bana garip geldi ne yalan soyleyeyim. Hesaplari hep o odeseydi boyle bir konu acar miydin? Adamin hic bilmedigin bir masrafi olabilir, ailesine yardim ediyor olabilir. Garip ya, ben erkek - kadin arasinda en ufak bir fark gormuyorum artik, eskiden az cok ben de onem verirdim ama kadin olarak yerimin, gucumun farkina vardim. Hesap odeyip odememesi umrumda olmaz (tamamini). Birlikte oduyorsak, tamamen onun odemesinden daha cok mutlu eder beni.

Valla acikcasi guclu, esit, mantikli bir kadinim. Centilmenlik bekliyorum diye bahane uydurarak adamlarin cuzdanini bosaltmak da yeni moda oldu. Neden hesaplar yari yariya odenmiyor? Niye, bizde pipi yok kuku var diye mi? Sacmalik bunlar. Asin bunlari. Dogum gunu yapildiysa duzenleyen kisi tum hesabi odemeli, ona sozum yok. Ama tum hesaplari adamin odemesini beklemek resmen belescilik.
Ben dogumgunu hakkinda konu sahibini hakli buluyorum. Ama diger dusunce tarzinda degil. "Hesaplari odedi arti pointsleri topladi" demesi beni rahatsiz etti.
Eskisi gibi evde oturup camdan bakmiyoruz. Calisiyoruz, gucumuzun farkina varmak lazim biraz. Ha mesela adamin yerinde olsam, sevgilim su anda issiz der ve daha hassas davranir, ona hesap odetmezdim.
Ama calisan bir kadinla cikan bir erkek olsam surekli hesap odemek asla istemezdim.
Su anda da sevgilim tum hesaplari odesin istemem. Bunun adi kibarlik degil enayilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…