CİMRİ SEVGILIMI ÖLDURMEMEK ICIN DURDURSUN BIRI BENI.

Alt tarafı hesapsa bu kadar büyütmeyin o zaman.
Hesap öderken küçük düşeceğini düşünmek falan, boş işler bunlar.
Kadın artık en az erkek kadar güçlü. Çalışıyoruz, işimiz var gücümüz var.
Centilmenlik anlayışlarımız çok farklı, bu yüzden tartışmak anlamsız.

ama sen her ortamda böyle atlıyorsan hesabı ben öderım dıye,
o da çekmıştır kendını.

adamın belki parası yok anca denkleştirio ne olur yani sen ödesen o ödese yada beraber ödeseniz dogum gününde senin hesabını ödeyebilir ama diğerlerinin hesabını ödemek agır gelebilir

Doğumgününde böyle bi olay kötü olmuş ..
Bence bundan sonra sen cengaverlik yapmamalısın .
En azından ayağını yorganına göre uzatmayı öğrenir belki ..

şaka gibi en tiksindiğim erkek tipi bide doğum gününde sana ödetmiş şaka gibi yemin ederim güldüm
bence sen bir an önce ayrıl

eğer ikiniz çıktığınızda hesabı ödemekten sürekli olarak kaçıyorsa yada alman usulü ödüyorsanız evet cimri olabilir..
fakat toplu gidilen yemeklerde ortak odenir... doğum gününüzde kaç kişi vardı bilmiyorum ama diyelim 10 kişi vardı, 10 kişinin yediğini içtiğini neden tek kişi ödesin.. sevgilinize kızacağınıza arkadaşlarınıza kızın.. herkes hesap gelince ortaya para koyacaktı.. sizin doğum gününüz olabilir ama arkadaşlarınızın hesabını ödemek zorunda değil istediği kadar zengin olsun.. bence yanlış düşünüyorsunuz..

benim sevgilim herşeyin parasını kendi öder hatta bazen başbaşa kalmak isteriz bi kaç saat kiraladığı evin parasından ziyade eve gitmeden önce market alışverişini bile o yapar bende fazlamı yüklendim adama ne bu arada 8 aydır beraberiz

Fena cimri
Boyle erkek mi olur (insanda olmaz ya) ya agzim acik kaldi ,dogum gunu hesabi odettirilr mi

Sahte.

Biraz cimrilik var evet. Ancak toplu gidilen yerlerde herkesin hesabını ödemeyi düşünmüyor olabilir ki mantıklı da bence. Biraz daha gözlemleyin özellikle sadece ikiniz gittiğiniz yerlerde sürekli hesabı size kitliyorsa yol verin gitsin derim. Erkekler en fazla sevgiliyken bonkör oluyorlar zaten şimdi cimri olan evlenirseniz sizi süründürür.

kendine yazık etme.biran once kurtul.hiç aşığım falan deme.şimdi böyle idare ediyorsun falan ama aradan yıllar geçince evlenince çekemezsin bu durumu.ileride kendine kendi paranla bile birşey alsan lafını yapar sana.kendi paranla bile kendine birşey almana mani olur.benim eşim tabi yıllar önce sevgili bile değilken sadece arkadaşken hep beraber 10 kişi sinemaya gitmiştik arkadaşlarla.benden hoşlanıyordu.sadece bana sinema bileti alsa olmaz.bana karşı ilgi duyduğu ortaya çıkar.kendi sinema biletimi bana ödetmemek için , elimi cebime atmayayım diye o kalabalıkta hangi ara gittiyse herkesin biletini almış.işte böyle.bence yol yakınken ayrıl.

ama şöyle bir durum var.maddi durumu yeterli değilse ve böyle birşey oluyorsa buna cimrilik denemez.maddi durumu yeterli olduğu halde bu şekilde davranmak cimrilik.

Sevgiline değil de pastayı kesmek için para isteyen garsona takıldım ben o neyin kafası doğum günü bu nişan değil düğün değil.

1 ay gerçekten kısa bir süre bence para konusunun sorun yapılmasında. durumu yoksa öyle sürpriz falan yapmasaydı yani cimriyse farklı sürprizlerler düşünseydi en azından belli etmeseydi kendini..o böyle yaptıysa sende açıkça söyle bu konuda rahatsız olduğunu

Bence dogum günü sürprizi yapan sensin, kendine.oda sıradan gelen biri gibi hediye getirmiş. Bana da dogum günü yapsanaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…