- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi Engineerain
-
Bu konu sahte, biliyorsunuz değil mi?
Yapmacık çünkü, en başında kullandığı üslup zaten ele veriyor. Artı pointsleri topladı falan, gerçek olsa o durumu başka bir şekilde ifade ederdi, başka kelimelerle... Ayrıca garsonun söylediği şey, o da inandırıcı değil, hangi garson buna karışır? Konu başlı başına öylesine açılmış, kim inanır ki...Nereden anladiniz ilk mesaj diye mi
Sahte olduğu bariz, bunu anlamak zor değil.yoo bilmiyoruz siz nereden biliyosunuz?
ben kk da bi kazenin bizim bilmediğimiz şeyleri bildiğini sanıyodum oysa ki
Bu konu sahte falan degil. Bizzat hepsini bire bir yaşadim lutfen bilip bilmeden konusmayin zaten sinirlerim tepemde. ışim gucum yok bunca seyi uydurup uzun yazip bir de acaba kizlar ne fikir vermis diye her dakika girip bakacak degilim. Bu ilk mesajim cunku gerçekten gunlerdir bu konu hakkinda dusunuyorum. Sirf danismak icin girdim siteye uye oldum ve konu actim. Cunku daha fazla insana danismak istedim.Bu konu sahte, biliyorsunuz değil mi?
Dogum gunu konusunda haklisin. Ona bir sey diyen yok. Ama "hesabi odedi arti pointsleri aldi" gibi ifadeler kullanman bana garip geldi ne yalan soyleyeyim. Hesaplari hep o odeseydi boyle bir konu acar miydin? Adamin hic bilmedigin bir masrafi olabilir, ailesine yardim ediyor olabilir. Garip ya, ben erkek - kadin arasinda en ufak bir fark gormuyorum artik, eskiden az cok ben de onem verirdim ama kadin olarak yerimin, gucumun farkina vardim. Hesap odeyip odememesi umrumda olmaz (tamamini). Birlikte oduyorsak, tamamen onun odemesinden daha cok mutlu eder beni.
Valla acikcasi guclu, esit, mantikli bir kadinim. Centilmenlik bekliyorum diye bahane uydurarak adamlarin cuzdanini bosaltmak da yeni moda oldu. Neden hesaplar yari yariya odenmiyor? Niye, bizde pipi yok kuku var diye mi? Sacmalik bunlar. Asin bunlari. Dogum gunu yapildiysa duzenleyen kisi tum hesabi odemeli, ona sozum yok. Ama tum hesaplari adamin odemesini beklemek resmen belescilik.
Ben dogumgunu hakkinda konu sahibini hakli buluyorum. Ama diger dusunce tarzinda degil. "Hesaplari odedi arti pointsleri topladi" demesi beni rahatsiz etti.
Eskisi gibi evde oturup camdan bakmiyoruz. Calisiyoruz, gucumuzun farkina varmak lazim biraz. Ha mesela adamin yerinde olsam, sevgilim su anda issiz der ve daha hassas davranir, ona hesap odetmezdim.
Ama calisan bir kadinla cikan bir erkek olsam surekli hesap odemek asla istemezdim.
Su anda da sevgilim tum hesaplari odesin istemem. Bunun adi kibarlik degil enayilik.
Siz nasil kadinlarsiniz ya...
Siz kadin erkek esitliginden soz etmeyin gozunuzu seveyim.
Dogum gununde hesap odemen hic olmamis eyvallah da,
Adam cimri mi bogazlicam falan ne demektir.
Bi de ev araba aldirin kendinize bari... Adamin sana verdigi degeri parayla mi olcuyorsun?
Esya misin sen?
Sacmalik.
Gibi hissetmene gerek yok, para yemişsin zaten.Arti poitnsleri aldi evet ama bunu neden soyledim onu aciklamak istiyorum. 1) ilk bulusmamizdi ve ben lavaboya kalktigim esnada beni hic strese sokmadan odemis. Cunku o ilk bulusmalarda insan napacagini bilemez sizde bilirsiniz bunu. 2) Benim sevgililik anlayışıma gore Erkek her zaman güçlü gorunmeli. O zaten 2. Ya da 3. Bulusmada da odemeye kalksaydi ben onu durduracaktim. Boyle bir dunya yok o 3 odediyse ben de 3 odemeliyim. Ama o buna yeltenmemekle beraber yapmadigi seyleri şaka yoluyla soyluyor. BARI SUSUP OTURSUN. 3) Benim bundan once cok zengin bir erkek arkadasim vardi mesela o zamanda o herseyimi oduyordu ondan da rahatsiz oluyordm surekli tartisiyorduk. Bu seferde kendimi sanki para yiyormus gibi hissediyordum ki bu kisiligime cok ters bir durum. O durumda hosuma gidecek bir durum degil beni yanlis anlamayin lütfen. Benim sinirlendigim nokta bunu piskin bir sekilde yapmasi. Tek sinirimi bozan nokta o. Yoksa tabiki gun gelecek onda olmayacak ben odicem bundan hic gocunmam. Umarim kendimi anlatabilmisimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?