CİMRİ SEVGILIMI ÖLDURMEMEK ICIN DURDURSUN BIRI BENI.

elini kana bulayacağına ayrıl..
adam ben burdayım demiş.
dahası var mı.
devam etmenin...

cimrilikle tutumluluk arasında çok ince bir çizgi var...sanırım erkek arkadaşın çizginin üzerinde ama cimriliğe doğru eğik...

hadi diyelim doğum gününde bir boşluğuna geldi arkadaşlarının içinde tartışmayalım diye sesini çıkarmadı sen hesap öderken

ama bana önceki buluşmanızdaki hesaptan sonra kendi yediğinin paarsını sana vermesi daha garip geldi

Yani 1 ayda neyin ne oldugunu anlamak icin de cok erken. Belki hakikaten cimri olmasını gerektircek bir borcu falan vardır. Tabi elinize para tutusturmasi garip ama olani vermek istemiştir siz de issizsiniz diye. Olabilir yani bilemedim. Cok cimri olsa doğumgünü falan da ayarlamaz para gidecek diye.

Benim kocam da savurgan diye konu üstüne konu açıyorum. Halime şükrettim şuan. Ama ilişkiniz çok yeniymiş,biraz daha gözlemleseniz iyi olur

gülmekten öldüm
gercekten sacmalik !!! Yani acikcasi, ben o Pastayi almisim zaten neden üstüne bide garsona para vereyim Bende vermezdim. Kesinlikle cimrilikle alakali degil, BENCE!!

Benim nisanlimda cok cimri Nörek benim hic zoruma gitmiyor acikcasi

Nereden anladiniz ilk mesaj diye mi
Yapmacık çünkü, en başında kullandığı üslup zaten ele veriyor. Artı pointsleri topladı falan, gerçek olsa o durumu başka bir şekilde ifade ederdi, başka kelimelerle... Ayrıca garsonun söylediği şey, o da inandırıcı değil, hangi garson buna karışır? Konu başlı başına öylesine açılmış, kim inanır ki...

geçmiş olsun
cinsinin en çekilmezine denk gelmişssin

3 senelik iliskimiz 7 aydirda evliyiz bi kere gelmedi aklima esim yani 3 senelik sevgilim cok hesapta odedi onun parasi olmadiginda bende cok para verdim ama umrumda olmadi bunun icin kimseyi de oldurmeye kalkmadim en fazla ayrilirim

Ayyyy benim garip kocamında pek parası olmazdı Olunca harcardı olmayınca onada yokdu banada
Bende var gidelim dediğim zamanlarda çok istekli olmazdı Bende ilk zamanlar cimri sanırdım ama tutumlu sayılır
Biraz daha zaman verin 1 ay çok erken

15 senedir tanıyorum eşimi ama bazen tanımadığımı farkediyorum Son 1 senedir daha fazla hissediyorum
Şişdim öffff

Bu konu sahte, biliyorsunuz değil mi?
Bu konu sahte falan degil. Bizzat hepsini bire bir yaşadim lutfen bilip bilmeden konusmayin zaten sinirlerim tepemde. ışim gucum yok bunca seyi uydurup uzun yazip bir de acaba kizlar ne fikir vermis diye her dakika girip bakacak degilim. Bu ilk mesajim cunku gerçekten gunlerdir bu konu hakkinda dusunuyorum. Sirf danismak icin girdim siteye uye oldum ve konu actim. Cunku daha fazla insana danismak istedim.

Arti poitnsleri aldi evet ama bunu neden soyledim onu aciklamak istiyorum. 1) ilk bulusmamizdi ve ben lavaboya kalktigim esnada beni hic strese sokmadan odemis. Cunku o ilk bulusmalarda insan napacagini bilemez sizde bilirsiniz bunu. 2) Benim sevgililik anlayışıma gore Erkek her zaman güçlü gorunmeli. O zaten 2. Ya da 3. Bulusmada da odemeye kalksaydi ben onu durduracaktim. Boyle bir dunya yok o 3 odediyse ben de 3 odemeliyim. Ama o buna yeltenmemekle beraber yapmadigi seyleri şaka yoluyla soyluyor. BARI SUSUP OTURSUN. 3) Benim bundan once cok zengin bir erkek arkadasim vardi mesela o zamanda o herseyimi oduyordu ondan da rahatsiz oluyordm surekli tartisiyorduk. Bu seferde kendimi sanki para yiyormus gibi hissediyordum ki bu kisiligime cok ters bir durum. O durumda hosuma gidecek bir durum degil beni yanlis anlamayin lütfen. Benim sinirlendigim nokta bunu piskin bir sekilde yapmasi. Tek sinirimi bozan nokta o. Yoksa tabiki gun gelecek onda olmayacak ben odicem bundan hic gocunmam. Umarim kendimi anlatabilmisimdir.

Bir aylık ilişkiyi ne çok önemsemişsiniz. Tanıma sürecini, samimi ilişkilere çevirenler hep kaybediyor .

- Onca kişinin hesabına balıklama atlamasaymışsınız. Sevgiliniz her kesin hesabını ödemek zorunda değil. Kendi parasını vermesi de diğerlerine ders olsun diyedir.

- Doğum günü pastasına para verileceğini düşünmemiştir, o an heyecan yapmıştır v.s.

- Evet sevgiliniz haklı , size hazırlanmış bir partide neden doğum günü parasını ödemek için atak yapıyorsunuz. Bekleyin , ödeyemezse, sorun olursa , sizden yardım beklerse eyvallah.

Sevgilinizde hiç sorun görmedim ben.

ne olursa olsun sevgilimse o ödücek ötesi yok.ben zaten kendimi bilen bir bayansam tabiki her seferinde karşımdakine ödetmem.centilmen bir erkeğe hesap ödemek yakışır ancak bence böyle.

Herhalde gerçekten boğazlayacak değil dimi? Mecazi anlamda söylüyordur. Kimse kimsen,n kadınlığını lçme haddine sahip değil. Zaten kendisi güzel olan tarafı da yazmış ilk buluşmasında o ödedi demiş. Hatta lavaboya gittiğinde ödemiş bu daha hoş bir davranış. Onu da düşünmüş. o point kazandı cümlesinde de bir şey yok. Adamın o yokken ödemesi onun hoşuna gitmiştir büyük ihtimalle. Bende bir yere gidince hesap gelince ne yapacağımı şaşırıyorum ben ödemek istesem küçük düşer mi diyorum garsonun yanında vs.
Süpriz yapıp hesabı konu sahibine ödetmesi ayrı bir olay zaten ve o kopma noktası olmuş. Kibar ve centilmen erkek ister kadın her zaman. Bu onu enayi yerine koymak değildir. Hesap ödenmesini eve arabaya bağlamışsınız. Alt tarafı hesap ya hu. Kadın bana doğum günümde hediye almadı, tek taş yüzük almadı dedi sanki.
.

Gibi hissetmene gerek yok, para yemişsin zaten.
Kendini bana anlatma, ben seni anlamam, burda başka arkadaşlar varsa belki anlar.
Erkek güçlü görünmeli dediğin an seni anlama ihtimalim sıfırlandı.
Böyle kendinizi aşağı insan gibi hissederek yaşamaya devam edin siz. Sene 2015 hatırlatayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…