Cimrilik mi tutumluluk mu

Para ayrı konu da kadının dışarıda çay içme kültürü yoktur

Annemin belki cebinde benden çok para vardır ama çıkıp bir yerde çay içelim demez

O çalışırken de böyle kafe vs yoktu onlar arkadaşları ile evde oturup çay içerlerdi

Yemeğe gidelim der ya da dışarıdan yemek aşır ama çay içmeye gitmez zira kültürel bir konu bu

Siz çocuğu annenize bırakıp arada için bir çay dışarıda ama acilinden iş bulun hem kafanız dağılır hem ayaklarınız yere daha sağlam basar maddi açıdan

termos var mı?hava güzel oldugunda çayınızı demleyip sahil kenarı bir bank da içip evinize dönün.
artık yaşadıgınız yer neresi ne var bilemem ama ev dışına çıkmak için para şart degildir.
yürüyüş yapın çocuk parkında çocugunuz oynarken siz çay için kahvenizi yapmak için termosda sıcak su bulundurmak 3ü1 arada almak yeterli
amann insan yaşamın tadını çıkaracak olsa neler yapar

Parka gidin hava güzel olunca illa para harcamak gerekmiyor. Ben eşim 1,5 Yaşında kızım bir avm ye gitsek git gel 100 lira gidiyor

Evlenmisiniz eve donmussunuz bide kadinin her hareketi size batar olmus şu yasli emekli insanlari Allah rizasi icin rahat birakin.. Zaten yillarca zorluk icinde cocuk buyuyuyorlar uzerine bide tam rahat etcegi yasta bu kadar beklenti fazla...Brgenmiyorsaniz calisin kazanin istediginiz gibi harcayin

Kızlar selam bu dert değil aslında ama benim canımı sıkıyor. Kısaca anlatacağım.annem emekli babam da emekli maaşı var annem ben oğlum yazıyoruz eşim cezaevinde.
Annem ne söylersem ne teklif edersem kulp buluyor.para yetişmiyor at sonuna diyor.bir çay içmeye gidelim değişiklik olsun diyorum ne gerek var diyor.kahve içmeye gidelim evde yap diyor.avm ye gezmeye gidelim diyorum 50 tl gidecek yok yere diyor.
Sizce ben bunlara sinirlenmekte haksız mıyım
Allah hayırlı kapı açsın da iş bulun inşallah

Maaş az değilde 45-50 yaşındaki en iyi olasılıkla. O yaştaki Anadolu insanının çoğu öyle malesef çay kahveye falan kıyamazlar 3-4 liraya.

Cimrilik de değil tutumluluk da tamamen kafa yapısı.

Ben şu durumda cimrilik yapmıyorlar aksine idareli oluyorlar. Yetismiyordur. Yapın bir poğaça , salata demleyin çayı koyun termosa. Çıkın bir parkta yiyin. Hepinize iyi gelecektir eminim.

Back
X