Cimrilik ve hediye sorunu

birincisi Allah cimri insanı düşmanımın başına bile vermesin..
üç günlük dünyada beş günlük hesap yapılmaz bu ileride sizi çok zorlar.
ikincisi hediye gelen bir şeyi normal zamanda bunu ister misin ben kullanmıyorum dese alırım ama ben hediye bekliyorsam ve böyle bir durumla karşılaşırsam sinirlenirim

Tam 10 yillik evli bir kadin olarak hemen devreye giriyorum boyle birsey biz 10 seneyi devirenlerde bile olmuyor yav.

Cok uzun suredir birlikte degiliz. Hediye verilebilecek ilk durum buydu.
Diger durumlarda tahmin edebileceginiz gibi mumkun olan en ucuz alternatifleri tercih ediyoruz .

Bir diğer önemli soru da şu; sadece hediye meselesini anlatmışsınız ama bu kadar cimriyse dışarıya çıktığınızda, doğum günü önemli günlerde nasıl geçiyor onlar da önemli bence
Cok uzun suredir birlikte degiliz. Hediye verilebilecek ilk durum buydu.
Diger durumlarda tahmin edebileceginiz gibi mumkun olan en ucuz alternatifleri tercih ediyoruz .

evet haklisiniz, degismeyeceginin ilerde daha da kotu olacaginin farkindayim

Realist yaklaşmıyorsunuz kendinizi kandırıyorsunuz sanki 7-8 kat pahalı şeye cebinden para vermiş bedavadan geldi oh iyi almadı satarım diye sevinmiştir bile

Yarın kaynananızın yolluğunu kullanıp eve gelen düğün hediyelerini Let Go da görmezseniz aha ben de bir şey bilmiyorum gerçekten hediye etmek isteyen insn bunu ister misin demez ki. Ne cimri adammış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…