Çin mali oyuncak

şoke oldum.Tamam dikkat edin de bu kadar heder edecek bir şey göremiyorum.Çok dikkatliyseniz benim gibi çocuklarına amigurumi organik oyuncaklar örebilirsin canım.En dayanıklı oyuncak onlar hiiiç bişey olmaz,yıkanır,daynıklı ve de çok zararsız

Yalnız şöyle bir durum var,oyuncak cekmecede durduysa cok buyuk bir sorun bana gore.Allah muhafaza kapali alanda oksitlenme falan yapip zararini iki katina cikarmis olabilir.Gercek mi bu?

Abartıosunuz hemde çok.Kendinize gelin.Siz büyürken hiç çin malı oyuncakla oymamadınızmı ?

Bu kadar takıntılı olmaya devam ederseniz ileride çocuğunuz ile aranız açılır, kendisini yalnızlık/yetersizlik psikolojisine sürükler, yıllarca öz güveni ile uğraşırsınız. Aşırı korumacılık iyi değil kaş yaparken göz çıkarmayın

Çekmecede duran topla uyusa ne olur yahu
Ağzına sokulacak şeylerin kaliteli boyasız vs olması tabiki önemli ama şu anda panik yapacağınız bir durum da yok

hanımefendiyi koruma altına alın. ileri neslimizin anneleri bu şekilde olmalı haha .)

ben az önce ne okudum ya

bu oyuncaklar bu kadar hain miymiş çekmeceden çıkıp uyuyan bebeğe zarar verecekförjfmdjdödj kusura bakmayın çok güldüm her şey tamam da çekmecedekinin suçu ne

Bir de poşete koyup balkona koymuş.
Radyasyon yayıyor gibi.

Şu düşünceleriniz bebeğe çin malı oyuncaktan daha çok zarar verir.

Hahaha çok güldüm ya :)

kendi de söylüyor zaten paketli meyve suyu içmedik, marketten yumurta, tavuk yemedik, ilik suları çorbalar içtik. bazı şeylerin önüne geçemezsin önemli olan bilinçli çocuk yetiştirmek bu da zorla olmaz. ki ne kadar mücadele edersen et günlerce güneşte beklemiş plastik şişedeki suyu bakkalın dolabından alıp buz gibi diye içiyoruz.

Çocuğunuzun üstüne bomba atmışlar gibi konuşuyorsunuz. Dikkatli olursunuz bir sonrakine o kadar bu çocuğu fanus da büyütmenin anlamı yok neticede ilerde okula gidince sizin çocuk çöp kutusunun dibinde beslenme yiyecek. Okul wc sinde klozete oturacak avm de kapı kolu tutacak vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…