• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cin mektubu

aynı yazı mı? anlamıyorum ki?
aynı yazı içinz rahat olsun ... hiç olmadı hoca falan bulamadınız arapça öğretmenine götürün o bile çözer gramer bilgim çok iyi olmadığı için net bişey yazamıyorum ama korkulacak bşey olmadığı anlaşılıyo yukardada paylaşmıştım...

Besmele ile başlayan hiç birşey zararlı değildir. Korkuyorsanız yakın ve küllerini saksıda yada her hangi bir toprağa gömün..

niye yakıyoki onu yakmak gnah olmazmı zamanında efendimiz yazdırmıs sonucta :26:

Arkadaş inançlı değil ki.
Yani müslüman olsa size zararı olmaz saklayın ya da atın diyebiliriz ama inanmadığı şeyi neden saklasın?
Üstüne bir de tedirgin oluyor.
Sonuçta çöpe falan atacak muhtemelen.
Atacağına yaksın ya da suya atsın dedim ben de.
En azından duaya hürmetsizlik olmaz.
Ama elbette arkadaşla aynı görüşlere sahip olmadığımız için bize göre dua değerli olduğu için bu tavsiyeyi verebilirim ancak.

Son düzenleme:
İnsanlar neler ile uğraşıyor ya. Hangi akla hizmet bunu çantanıza koyar ki. Üstelik şuda var siz farketmeden çantanızı açmış bu kişi. Farklı niyetli biri olup cüzdanınızıda çalabilirdi. Çantanızı daha göz önünde bir yerde tutun.

:4:

Allah ım inanamıyorum yaaa insanlar bunu nasıl yapabiliyor hayatta öle bişey yapmam benim halama yapmıslardı ve olduda kadının basına gelmedik şey kalmadı anlatmak istemiyorum cok korkunc ama şunu biliyorum bu dünya göz acık kapayıncaya kadar ne toprak almıcak bu insanları nede ahiret korkunc bişey ALLAH tan bu kadar mı korkuları yok :22:

bu tip şeylerden korktukca etkilenirsin... umursamamak en iyisi.
büyü yapan insan kaybedecegi fazla sey olduguna inandıgı icin korkuları icin yapar zaten. biz takmadıkca yine dönüp dolasıp kendilerini bulacagına inanıyorum.

bizim komşuda cevizin içine sıkıştırılmış kagıt buldu getirdi babama babam okudu.. kocasından ayrılsın yüzü gülmesin bilmem ne bir sürü kötü şey çıktı resmen büyü yapmışlar kadına aman dikkat yanii :53:

teşekkür ederim... art niyetli insanların düsüncelerine aldırıs etmemek lazım bence.
umarım o kadının da yuvasını bozmaya kalkısanlar amaclarına ulasamamıstır.

Ayy içim ürperdi :26: Ya biri şaka yapmış ya da ortada farklı şeyler var :26:

canım o cin mektubu dedikleri bir duadır
cinlerin rahatsız ettiği insan bunu yastığının altına koyar
korkulacak bir şey değil.ayak değmeyecek yüksek bir yere koyun yada yakın.

Yok artık yaa... Hayır kendi inancından olmayan kişiye ne saygısızlık yani bu...Açıkçası ben özellikle tedirgin etmek için konulduğunu düşündüm. Sonuç olarak kötü bir şey olmayabilir yazanlar fakat bu arkadaşımız bizim dinimize mensup değil kimin ne haddine çantasını açıp onu tedirgin edecek böyle bir şey koymak? Sizin yerinizde olsam tek tek sorardım kim yaptı diye

Ya inanmak yada unanmamak degil ki beni korkutan bu dua yada buyu her neyse degil, bunu cantama birakan zihniyet. Zaten cuzdanima koydum evin yanindaki imama veririm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok artık yaa... Hayır kendi inancından olmayan kişiye ne saygısızlık yani bu...Açıkçası ben özellikle tedirgin etmek için konulduğunu düşündüm. Sonuç olarak kötü bir şey olmayabilir yazanlar fakat bu arkadaşımız bizim dinimize mensup değil kimin ne haddine çantasını açıp onu tedirgin edecek böyle bir şey koymak? Sizin yerinizde olsam tek tek sorardım kim yaptı diye

Tam olarak bu.

Tam olarak bu.

Bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok mu acaba? Yanına kalmaz umarım o kişinin. Hayır ben müslümanım buna rağmen çantamda böyle bir kağıt bulsam çok ciddi korkarım yani...

çok ilginç çantanızı iş yerinde masanızda bırakıp biryere gittiniz mi? iş yerinde kim cesaret edebilir ki?

diğer yandan besmeleyle başlayıp, resulullah diye devam ediyor zaten, kötülük içeren büyü falan değildir. biraz yakınlaştırıp tekrar çekseniz de anlamını bilenler yorumlasa, çok merak ettim tam olarak ne yazdığını...

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397925660.029885.webp

Bu kadar yakin oluyor

Back
X