Hocaya gotur arkadasim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hocaya gotur arkadasim
aynı yazı içinz rahat olsun ... hiç olmadı hoca falan bulamadınız arapça öğretmenine götürün o bile çözer gramer bilgim çok iyi olmadığı için net bişey yazamıyorum ama korkulacak bşey olmadığı anlaşılıyo yukardada paylaşmıştım...aynı yazı mı? anlamıyorum ki?
aynı yazı mı? anlamıyorum ki?
Evet aynı yazı.
Korkulacak bir şey yok.
Korunma duası.
Fakat hani duaya hürmeten yaksanız daha iyi.
niye yakıyoki onu yakmak gnah olmazmı zamanında efendimiz yazdırmıs sonucta :26:
Allah ım inanamıyorum yaaa insanlar bunu nasıl yapabiliyor hayatta öle bişey yapmam benim halama yapmıslardı ve olduda kadının basına gelmedik şey kalmadı anlatmak istemiyorum cok korkunc ama şunu biliyorum bu dünya göz acık kapayıncaya kadar ne toprak almıcak bu insanları nede ahiret korkunc bişey ALLAH tan bu kadar mı korkuları yok![]()
bizim komşuda cevizin içine sıkıştırılmış kagıt buldu getirdi babama babam okudu.. kocasından ayrılsın yüzü gülmesin bilmem ne bir sürü kötü şey çıktı resmen büyü yapmışlar kadına aman dikkat yanii![]()
Yok artık yaa... Hayır kendi inancından olmayan kişiye ne saygısızlık yani bu...Açıkçası ben özellikle tedirgin etmek için konulduğunu düşündüm. Sonuç olarak kötü bir şey olmayabilir yazanlar fakat bu arkadaşımız bizim dinimize mensup değil kimin ne haddine çantasını açıp onu tedirgin edecek böyle bir şey koymak? Sizin yerinizde olsam tek tek sorardım kim yaptı diye
Tam olarak bu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi