- 28 Ekim 2016
- 325
- 166
- 18
Bende seni takipe aldim :)Inşallah cnm yaa önce sağlık dileyelim seni takip edeyim hatta öğrenince yazsın herkes kimlerin tutuyo görürüz ☺
Evet kuzum tabiki önce saglik diler her Anne.. :)) sonrada gönlünden geceni..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende seni takipe aldim :)Inşallah cnm yaa önce sağlık dileyelim seni takip edeyim hatta öğrenince yazsın herkes kimlerin tutuyo görürüz ☺
Aynen cnm gönlümden geçen kız tabisi. 5 kardeşiz tek kızım. Rabbim inş kız evlat nasip eder ☺Bende seni takipe aldim :)
Evet kuzum tabiki önce saglik diler her Anne.. :)) sonrada gönlünden geceni..
Çin takviminin hiçbir doğruluk payı yok cnm.. zaten cinsiyet belirleyici kromozom babadadır, annede sadece x kromozomu var, babada yani spermdeyse hem x hem y kromozomu vardır. xx birleşince kız xy birleşince erkek olur bebek. x kromozomu yavaş hareket eder ama 3 gün yaşar, y kromozomu hızlı hareket eder ama 1 gün yaşar, yani tam yumurtlama günü ilişki olursa erkek olma ihtimali yüksektir ama bir gün veya 2 gün önce olursa kız olma ihtimali yüksek olacaktır.. çin takvimi bu şartlar altında hurafeden yada eğlenceden öteye geçmiyor yaniKızlar malum belli bir süre geçmeden cinsiyet öğrenemiyoruz. Ama merak da etmiyor değili hani. Aranızda Çin takvimi yapıp da, sonrasında doğru çıkan var mı?
Benimde cin takviminde erkek rus takviminde kiz çıkıyor bakalım artik hayırlı sağlıklı olsunda önemli değil ama gönlüm kızdan yana
kaç haftalik hamilesiniz...allahım gonlumuze göre versin :)Bende de aynı çıktı bende kız istiyorum :)
kaç haftalik hamilesiniz...allahım gonlumuze göre versin :)