• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin takvimi yapıp doğru çıkan var mı?

Benim çin takviminde de rus takviminde de kız çıktı ve bugün kızım olacağını öğrendim :)

Kızlar malum belli bir süre geçmeden cinsiyet öğrenemiyoruz. Ama merak da etmiyor değili hani. Aranızda Çin takvimi yapıp da, sonrasında doğru çıkan var mı?
Çin takviminin hiçbir doğruluk payı yok cnm.. zaten cinsiyet belirleyici kromozom babadadır, annede sadece x kromozomu var, babada yani spermdeyse hem x hem y kromozomu vardır. xx birleşince kız xy birleşince erkek olur bebek. x kromozomu yavaş hareket eder ama 3 gün yaşar, y kromozomu hızlı hareket eder ama 1 gün yaşar, yani tam yumurtlama günü ilişki olursa erkek olma ihtimali yüksektir ama bir gün veya 2 gün önce olursa kız olma ihtimali yüksek olacaktır.. çin takvimi bu şartlar altında hurafeden yada eğlenceden öteye geçmiyor yani :KK200:

Benimde cin takviminde erkek rus takviminde kiz çıkıyor bakalım artik hayırlı sağlıklı olsunda önemli değil ama gönlüm kızdan yana

Kızlaaaar merakımdan Çin takvimine bakayım dedim ama hepsi farklı gösteriyor. Mesela son adet tarihini mi gireceğiz? Yoksa ovülasyon zamanı ilişkiye girdiğimiz muhtemel hamile kalma tarihini mi? Benim SAT 23 Ekim, hamile kalma tarihi 6-7 Kasım sanırım. :anneadayı::emir_bebek: İnsan sabırsızlanıyor yoksa hiç önemli değil tabii ki...

Çin Takvimi, gebelik döneminde çocuğun cinsiyetini tahmin etmenin eski bir yoludur. Yüzlerce yıldır vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çin Takvimi

Çin takvimi 770 yıl önce Çin'in Pekin kentinde bulunan bir kraliyet mezarında bir grup bilim insanı tarafından keşfedilen eski bir belgeye dayanan bir tablodur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X