Hamile Değilim,yeni de dogum yapmadım fakat 6 yıl önce hamile kaldıktan sonra yaşıma +1 ekleyerek takvime bakmıştım,doğru çıkmıştı.
İlk hamileliğimde doğru çıkmadı bakalım bu sefer doğru çıkacak mı? Yazarım sonucu. Cumaya belli olacak inşallah
Şu an erkek görünüyor takvimde ilki kız görünüyordu ama oğlum oldu. Bakalım bu sefer ne olacak. Yazarım mutlaka canımHım şuan ne gösteriyo takvimde cinsşyeti öğrenimce mutlaka yaz
Şu an erkek görünüyor takvimde ilki kız görünüyordu ama oğlum oldu. Bakalım bu sefer ne olacak. Yazarım mutlaka canım
Tablodan baktım canım. Otomatik hesaplayıcıya denk gelmedim hiçİlkine otomotil hesaplamadan mı baktın ? Tablodan direk olarak sen mi eşleştirdin? Hadi haberini bekliyorım cnm :)
Tablodan baktım canım. Otomatik hesaplayıcıya denk gelmedim hiç
Otomatikle de yaptım şimdiki yine erkek görünüyor ama ilk doğumumda son adet tarihim neydi hatırlayamadığım için onu deneyemedim :)Tablonun bi üstünde renkli şekilde otomotik hesaplayıcı dio cnm
Otomatikle de yaptım şimdiki yine erkek görünüyor ama ilk doğumumda son adet tarihim neydi hatırlayamadığım için onu deneyemedim :)
çin takviminin biri erkek diğeri kız görünüyo rus kız diyo hangisi doğru acep
[/QUOTE]16 haftalık değilmisiniz burda öyle yazıyo dizin cinsiyeti öğrenmeniz lazım artık ?? QUOTE="cimcimesevilay, post: 38685010, member: 614918"]çin takviminin biri erkek diğeri kız görünüyo rus kız diyo hangisi doğru acep
ilkinde denk geldi ama ikinci tutmadı inanmamak lazım bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?