çin takviminin doğruluğu.. hadi anket yapalım

çin takvimi doğru mu ? sizede denk geldimi ve nasıl baktınız ?

• otomotik hesaplayıcıdan baktım (otomotik hesaplayıcılarda doğduğunuz aya göre yaşa +1 +2 ekleniyor )

OY: 31 36,5%
  • tablodan yaş ve adet tarihime kendim eşleştiip baktım

OY: 19 22,4%
  • kesinlikle denk gelmedi yanlış !!!!

OY: 32 37,6%
  • Ben rus takvimine baktım ve denk geldi :):)

OY: 3 3,5%

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .

can_cann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
245
51
123
hamileler ve yeni doğum yapan arkadaşlar hadi çin takviminin doğruluğu varmı ?? kimlere denk geldi? nasıl baktınız? otomotik hesaplamamı tablodan eşleştirerek mi doğru çıkıyor ?? şimdi deneyelim ve doğruluk oranına bakalım :) :)

Hamile Değilim,yeni de dogum yapmadım fakat 6 yıl önce hamile kaldıktan sonra yaşıma +1 ekleyerek takvime bakmıştım,doğru çıkmıştı.

İlk hamileliğimde doğru çıkmadı bakalım bu sefer doğru çıkacak mı? Yazarım sonucu. Cumaya belli olacak inşallah

İlkine otomotil hesaplamadan mı baktın ? Tablodan direk olarak sen mi eşleştirdin? Hadi haberini bekliyorım cnm :)
Şu an erkek görünüyor takvimde ilki kız görünüyordu ama oğlum oldu. Bakalım bu sefer ne olacak. Yazarım mutlaka canım

Canım rus takvimine göre de şimdiki gebeliğim kız görünüyor ayyy çok komik heheheheh. Hangisi doğru çıkacak bakalım... :)

çin takviminin biri erkek diğeri kız görünüyo rus kız diyo hangisi doğru acep

16 haftalık değilmisiniz burda öyle yazıyo dizin cinsiyeti öğrenmeniz lazım artık ?? QUOTE="cimcimesevilay, post: 38685010, member: 614918"]çin takviminin biri erkek diğeri kız görünüyo rus kız diyo hangisi doğru acep[/QUOTE]

[/QUOTE]

haftaya kontrolüm var o zaman belli olur

ilkinde denk geldi ama ikinci tutmadı inanmamak lazım bence :)

ikisinde de hem tablodan kendim hesapladım, hem otomatik hesaplayıcıdan baktım. ikisinin cinsiyeti de kızdı ama ilkinde kız ikincide erkek gözüküyor. kasım 89 doğumluyum ağustos 2014 de hamile kaldım erkek gözüküyor ama kız :)

benimki otomatik hesaplayıcıya göre doğru, normale göre yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…