Yani olabılır istersen aralıga bak bide
Ben ilk aylar fena halde limona sarmıştım gunde 2 limonu portakal gıbı soyup yıyordum 6. Aydan sonra falan canım tatlı istemeye basladı artık limondan bıkmış haldeyımCnm ilk bebeğin mi? 8. Haftaya kadar aşermen oldumu ? Benşm hiç aşermem olmadı;((henüz yk yani birde erkek annesimişsin hamileliğini anlatırmısın canın ekşimi tatlımı istiyordu? Bfnde erkek bebiş istiyorum tabi öncelik hayırlısı ve sağlıklı olması. Allahım hayırlısıyla banada erkek evlat nasip etsin rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin kucağımıza almayı nasip etsin aminn
Bu arada ilk gebeliğim cnm ve 8-9. Haftalarda canım ekşi istıyordu senın çin takviminde ne cıktı
Bu arada ilk gebeliğim cnm ve 8-9. Haftalarda canım ekşi istıyordu senın çin takviminde ne cıktı
sat 24 kasım doğum tarihim 11.01.1994
ayy ben bulanti yuzunden hastaneden 1 hafta yattim yaklasik on kg verdim yaa.. bide canim yuzun cok gulecse ve yuzun tertemizse erkek diyorlar ama hayirlisi olsun saglikli olsunda cinsiyet o degil bence ama yinede Allah gonlune gore versin ins. ben 16. haftamda ogrendim cinsiyetini pipisini dr soylemeden gordum :) bide ikili ve uclu test yaptirmadim gerek duymadik cnm.. tamam ben bi ultrason goruntulerine bakiyim sana atarim burdan :)ilk gebeliğimden bu çokkk farklı yani maşallah diyim daha bulantım başlamadı :) canım hiç bişey istemiyo tiksindiğim bişey henüz yok. kötü kokular hariç siğara ter kokusu samırsak kalmış soğan bunlar bni tiksindiriyo ama kusmam başlamadı arada bulantı oluyo ama kusmuyorum :) sadece adetim yeni geçmişti çok çikolata yemek istiyodum yiyordum sonrasında normal yani aşerme canımın istediği bşy yk.erkek bebeğe hamilesin banada dua et :):) bebşim hayırlıısyla erkek olsun. bide ikili test yaptın mı sen sonuç 50 altındaysa erkek diolar 50 üstüyse kız oluyo diolar gerçi her halükarda düşük çıkması iyi ama şimdide baynlar bu yöntemle cinsiyeti öğreniyolar gerçi kiminde tutmuyo ama bide kaçıncı haftanda öğrendin cinsiyeti ultrasyon ftonu paylaşırmısın 6 7 haftalık kendimkiyle kıyaslayayım :) :)
aa bende 95 dogumluyum yaslarimiz yakin canm :)sat 24 kasım doğum tarihim 11.01.1994
aa bende 95 dogumluyum yaslarimiz yakin canm :)
gecmis olsun cnm cok zor bi durum hic bisey yiyememek ve mide bulantisi Allah kimsenin basina vermesin dikkat et sende usutme ilacta kullanamazsinA ne güzel yaşlarımız yakıncnm ben bi kez fena halde kustum ondada soğuk almıştım banyo yaptım soğuk aldım hastanede yatrdılar ama gena halde kötüydüm kusmaktan yüzüm morardı ve benek benek kırmızılar oldu. Sonra geçti şuan çok şükür iyiyiö. İlk bebekte çok kusuyrdum su bile yosun kokuyodu bana ilaç filan kullanıyrum belki o engelliyo yada daha başlamamıştır benimki ;/
gecmis olsun cnm cok zor bi durum hic bisey yiyememek ve mide bulantisi Allah kimsenin basina vermesin dikkat et sende usutme ilacta kullanamazsin
kızlar facebookta hamilelik sayfasından bi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100 kişi yorum yaptı 95ininki dogru cıktı.doğum yapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktı formül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kız
(yaş) + (hamile kaldıgınız ay) - (9 )
<< burada önemli olan nokta su son adet tarihiniz degil hamile kaldıgınız ayı baz alıyoruz< <
Allah hepimize saglıklı bebekler versin arkadaşlar hadi deneyelim..
dogru cikti:)kızlar facebookta hamilelik sayfasından bi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100 kişi yorum yaptı 95ininki dogru cıktı.doğum yapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktı formül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kız
(yaş) + (hamile kaldıgınız ay) - (9 )
<< burada önemli olan nokta su son adet tarihiniz degil hamile kaldıgınız ayı baz alıyoruz< <
Allah hepimize saglıklı bebekler versin arkadaşlar hadi deneyelim..
dogru cikti:)
28 yaş ocak ayına bakacaksınArkadaşlar ben bu Çin takvimini anlamadım ya 16101987 doğum tarihim sat 22 ocak cinsiyeti ne oluyor takvime göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?