çin takviminin doğruluğu.. hadi anket yapalım

çin takvimi doğru mu ? sizede denk geldimi ve nasıl baktınız ?

• otomotik hesaplayıcıdan baktım (otomotik hesaplayıcılarda doğduğunuz aya göre yaşa +1 +2 ekleniyor )

OY: 31 36,5%
  • tablodan yaş ve adet tarihime kendim eşleştiip baktım

OY: 19 22,4%
  • kesinlikle denk gelmedi yanlış !!!!

OY: 32 37,6%
  • Ben rus takvimine baktım ve denk geldi :):)

OY: 3 3,5%

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
Ben inanmiyorum bunlara yaa sonucta iki ihtimal war % 50 yani...

Odaklanmak istemiyorum cnm ama çok dua ediyrum inş niyetimdekini hayırlı sağlıklı şekilde rabbim verir die. Birde bişeyi anlamadım benim sat 24 kasım nırmalde adet günğnüde baz alıyolar ama sanırım doktorum baz almıyo. Normalde bugün 8hafta+3gün yüm gebelik haftalarına bakıyrum 8+3 dio ama doktorum pazArtesi günü 7hafta+2günlük dedi. Yani doktoruma göre bugün 7hafta+4günlüğüm acaba başka doktora mı gitsem döllenmemi geç oldı bilmiyorım mantıksız geliyo bana
Amin canim insallah. Tek biseye odaklama kendini sonradan kotu oluyo insan :)

Yani doktorum 1 hafta eksik söylüyor

Canim onu bebegin gelisimine gore soyluyor birde surekli degisiyor belki diger gitmende 3 4 gun onde gittigini soyler bunlara takilma. Doktordan doktora gorede degisebiliyo ama 1 hafta stres yapilacak bisey degil. Benimkide bi ara oyle oldu suan normal zaten ilerleyen zamanlarda sata gore degil bebegin gelisimine gore konusuyo doktor. Hersey yolundadir baska doktora gitmene gerek yok korkma sen rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah

Amin cnm inş biraz korkularım oluyo. daha önce şansızlık yaşadım bitane bebeğim karnımda 2 aylık öldü sonra kötü doktora denk geldim kürtajdan sonra rahmimde parça kalmış bi kç ay korundum yine hamile kaldım oda adetimle düştü meger tam rahmîm temizlenmemiş test filan yaptım pıhtılaşma çıktı. Şuan hergün göbekten iğne vuruyorum. 3 günde bir kalçadan iğne yapıyorum birde progestan kullanıyrum fitil olarak bebeğe bişey olmasın düşmesin die rabbim inş sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder ;(( allah kimsenin kucağını boş bırakmasın cnm çok zor senin bebişinide sana bağışlasın cnm.

Amin canim cumlemizinkini insallah rabbim sifasini wersin bebegini kucagina hayrlisiyla almani nasip etsin ama dedigim gibi korkma bu rahatsizliklarinla alakali degil geriden gelisin. Insallah rabbim kuzunu sana bagislar canjm

Tşk tatlım beni rahatlattın cnm ya aminn duaların için çok sağol
Amin canim cumlemizinkini insallah rabbim sifasini wersin bebegini kucagina hayrlisiyla almani nasip etsin ama dedigim gibi korkma bu rahatsizliklarinla alakali degil geriden gelisin. Insallah rabbim kuzunu sana bagislar canjm

benımkıde dogru cıktı erkek ve kıme sorduysam dogru cıkıyor bu yasa +1 veya +2 eklemek cok onemlı ve hamıle kaldıgın aydan emın olman gerek mesela adetın hazıranın sonu ama ovulasyon tarıhı temmuza denk gelıyo bu drumda hamıle kaldıgımız ay temmuz oluyor :9

Bana biraz değişik geldi ;/ bnm sat 24 kasım aralıgamı bakcam ?

Bana biraz değişik geldi ;/ bnm sat 24 kasım aralıgamı bakcam ?
Evet son adet tarihi değil ovulasyon tarihi önemli olan aralık ayını baz almanız gerekir. Ben altı yıl önce bir kızım oldu takvime uyduğunu gördüm. Doğruluk derecesi var bence.tabi önce hayırlısı

Imm anldım kısmet kiminede tersi oluyo allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…