Ben inanmiyorum bunlara yaa sonucta iki ihtimal war % 50 yani.
bebeğinizin cinsiyeti ne ?
Kiz benimki canim
Denk geldimi hayırlı olsun cnm buda bi fal işte
Hepsinde farkli cikti walla ama otomatik hesaplayicida tuttu sadece
Benimde hepsi farklı dior allah gönlümdekini niyetimdekini hayırlısıyla verir inş
Amin canim insallah. Tek biseye odaklama kendini sonradan kotu oluyo insan :)
Yani doktorum 1 hafta eksik söylüyor
Canim onu bebegin gelisimine gore soyluyor birde surekli degisiyor belki diger gitmende 3 4 gun onde gittigini soyler bunlara takilma. Doktordan doktora gorede degisebiliyo ama 1 hafta stres yapilacak bisey degil. Benimkide bi ara oyle oldu suan normal zaten ilerleyen zamanlarda sata gore degil bebegin gelisimine gore konusuyo doktor. Hersey yolundadir baska doktora gitmene gerek yok korkma sen rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
Amin cnm inş biraz korkularım oluyo. daha önce şansızlık yaşadım bitane bebeğim karnımda 2 aylık öldü sonra kötü doktora denk geldim kürtajdan sonra rahmimde parça kalmış bi kç ay korundum yine hamile kaldım oda adetimle düştü meger tam rahmîm temizlenmemiş test filan yaptım pıhtılaşma çıktı. Şuan hergün göbekten iğne vuruyorum. 3 günde bir kalçadan iğne yapıyorum birde progestan kullanıyrum fitil olarak bebeğe bişey olmasın düşmesin die rabbim inş sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder ;(( allah kimsenin kucağını boş bırakmasın cnm çok zor senin bebişinide sana bağışlasın cnm.
Benim doğru çıktı erkek hatta görümcem ve eltimin de tuttu.
Amin canim cumlemizinkini insallah rabbim sifasini wersin bebegini kucagina hayrlisiyla almani nasip etsin ama dedigim gibi korkma bu rahatsizliklarinla alakali degil geriden gelisin. Insallah rabbim kuzunu sana bagislar canjm
benımkıde dogru cıktı erkek ve kıme sorduysam dogru cıkıyor bu yasa +1 veya +2 eklemek cok onemlı ve hamıle kaldıgın aydan emın olman gerek mesela adetın hazıranın sonu ama ovulasyon tarıhı temmuza denk gelıyo bu drumda hamıle kaldıgımız ay temmuz oluyor :9
Evet son adet tarihi değil ovulasyon tarihi önemli olan aralık ayını baz almanız gerekir. Ben altı yıl önce bir kızım oldu takvime uyduğunu gördüm. Doğruluk derecesi var bence.tabi önce hayırlısıBana biraz değişik geldi ;/ bnm sat 24 kasım aralıgamı bakcam ?
Evet son adet tarihi değil ovulasyon tarihi önemli olan aralık ayını baz almanız gerekir. Ben altı yıl önce bir kızım oldu takvime uyduğunu gördüm. Doğruluk derecesi var bence.tabi önce hayırlısı
Evet son adet tarihi değil ovulasyon tarihi önemli olan aralık ayını baz almanız gerekir. Ben altı yıl önce bir kızım oldu takvime uyduğunu gördüm. Doğruluk derecesi var bence.tabi önce hayırlısı
Yani olabılır istersen aralıga bak bideBana biraz değişik geldi ;/ bnm sat 24 kasım aralıgamı bakcam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?