benimki otomatik hesaplayıcıya göre doğru, normale göre yanlış
ikisinde de hem tablodan kendim hesapladım, hem otomatik hesaplayıcıdan baktım. ikisinin cinsiyeti de kızdı ama ilkinde kız ikincide erkek gözüküyor. kasım 89 doğumluyum ağustos 2014 de hamile kaldım erkek gözüküyor ama kız :)
Nasıl yani tablodan bakman mı doğru çıktı ?
kasım 89 doğumluyum. önceki hamileliğim haziran 2013 hamile kaldığım yaş 23 orada +1 ekliyorum 24 oluyo 24 yaşın haziranı kız diyor ve o bebeğim kız'dı. malesef onu kasım 2013 de 5 aylık hamileyken kaybettim
ağuştos 2014 de tekrar hamile kaldım 24 yaşındaydım o zamanda +1 ile 25 oluyo. 25 in ağustosu da erkek diyo ama bebeğim kızhesaplayıcıdan da baktım aynı çıkıyo
Cinsiyeti belirleyen kromozomlarin erkekten gelmesine ragmen hesaplamanin hicbir yerinde erkekle ilgili birsey olmamasi ilginc. Inanmayin boyle seylere :)
Ben otomatik hesaplayicidan baktim kiz cikiyor daha erken ama sonuc belli olunca yazarim insallah... :)
Arkadaşlaf ikili test yapan varmı? İkili testte 50 altında sonuç çıkarsa erkek 50 üstü sonuç çıkarsa kız mış
Benim 57 cıktı değerim ama oğluşum olacak inşallahÇin takvimi Rus takvimide kız diyodu onlarda tutmadı yani. :)
arkadaşın hesaplaması dogru siz yanlış hesaplıyorsunuz. otomatik hesaplayıcıda o zaten +1 yada doğdugun aya göre +2 yaş ekliyor ama normal tablodan bakılcaksa o zaman biz hesaplayarak bakıyoruz zaten not düşüyolar ekleyın diye tablodan bakarkenYanlış bakıyosun tatlım şimdi otomotik hesaplayıcıda yaşına +1 ekleniyor ama tablodan kndin bakınca ekleme yapmıyorsun. O yüzden tablodan bakmakmı denk geliyo otomotik hesaplamamı denk geliyor dedim cnm. Şimdi sen 24 yaşındasın 24 yaşının agustoz ayına bak kız dio yani ekleme yapmadan tablodan bakman lazım. Otomotik hesaplamada +1 ekleniyo ordada erkek dio yani otomotik hesaplayıcıdan değil tablodan eşleşmiş senin ki . İlk gebeliğindede otomotik hesaplayıcı denk gelmiş
arkadaşın hesaplaması dogru siz yanlış hesaplıyorsunuz. otomatik hesaplayıcıda o zaten +1 yada doğdugun aya göre +2 yaş ekliyor ama normal tablodan bakılcaksa o zaman biz hesaplayarak bakıyoruz zaten not düşüyolar ekleyın diye tablodan bakarken
zaten %50 ihtimal oldugu için birinden biri denk geliyor ama internet bilgilerinde yazan yaşa +1 2 eklemek. otomatik hesaplayıcıda zaten yaşa yaş ekleyerek sonuç veriyorÇevremde çoğu kişi eklemeden baktım ve doğru çıktı. Kaç sene önce anneme rvimize gele bi hemşire 1 2 eklemeden öyle bakmıştı kız diodu kız kardeşim oldu yinede allah biliyor bu bi fal inanmamak gerek tesadüf sadece. Seneler önce sat tarihi ve yaşa göre bakılıyodu yeni olarak bu yaş ekleme olayı çıktı ;/ zaten bilimsel değil çinliler çinde yaş oranlarına göre bir tespitle yapmışlar bunu. 1 2 eklemek çokk saçma geliyor yani yinede kimine tablo denk geliyo kiminede otomotik yani 1 2 ekleyerek bakmak denk geliyor.
zaten %50 ihtimal oldugu için birinden biri denk geliyor ama internet bilgilerinde yazan yaşa +1 2 eklemek. otomatik hesaplayıcıda zaten yaşa yaş ekleyerek sonuç veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?