CİN TAKVIMIYLE CINSIYET TAHMINI

Equlaite

“Karanlıktan şikâyet edeceğine bir mum yak! “Konf.
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
1.824
1.949
333
29
Merhaba güzel anneler hepinize hayırlı mutlu ve sağlıklı günler çin takvimi ilk zamanlar bana garip gelmişti doğruluğundan emin değildim araştırmalar sonucu doğruluk payı yüksek olduğu kanitlaninca bende denedim oğlum da doğru çıkmıştı şimdi oğlumun kardeşine baktım oda kız gözüküyor sizlerde deneyip yorumlarınızi paylasirmisiniz.

yok bende tutmadı hem çin hem rus takvimi erkek dedi ama kızım olacak inşallah.biraz kendimi erkeğe hazırlamıştım açıkçası,inanmştım.işte ya tutarsa misali bilimsel bi açıklaması olmayan bişey

eğer geç döllendi yok erkeğin sperminde hep x vardı ayın 1. günü yada 30. günü olan adetler haric benim tahmin ettiklerim çin takvimine göre doğru çıktı hep

Cin takvimine gore oglumda dogru cikti. Suanki bebiste kiz cikiyo bakalim dogru cikarsa haber veririm henuz cok erken :anneadayı:

Ay nerden bakıyoruz Google de baktım 2017 ye göre çıkıyor

Ay nerden bakıyoruz Google de baktım 2017 ye göre çıkıyor
Kendinde hesaplayabiliyosun sekerim 2016nin tablosuna bak hesapla. Kac dogumlusun ayni zamanda hamile kalmisiz benim dogum tatigim agustos 87 bilgi verirsen hesaplarim

Eklentiler

• IMG_3337.webp
    IMG_3337.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 73
ilk oglumda tuttu simdide bakiorum hem cin takvimine hem rus takvimine yine erkek cikio kiz olsaydi keske tabiki oncelikli saglikli olmasi ama her annenin icinden bise gecer bende kiz olmasini cok istiodum ama olmicak sanirim yine kiz cocugunada ölürum cok severim napalim kismet boleymis demekki

Back
X