CİN TAKVIMIYLE CINSIYET TAHMINI

Equlaite

“Karanlıktan şikâyet edeceğine bir mum yak! “Konf.
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
1.824
1.949
333
29
Merhaba güzel anneler hepinize hayırlı mutlu ve sağlıklı günler çin takvimi ilk zamanlar bana garip gelmişti doğruluğundan emin değildim araştırmalar sonucu doğruluk payı yüksek olduğu kanitlaninca bende denedim oğlum da doğru çıkmıştı şimdi oğlumun kardeşine baktım oda kız gözüküyor sizlerde deneyip yorumlarınızi paylasirmisiniz.

Benimde oglumda doğru cıktı ve çevremde baktığım 2kisi hariç herkeste tutuyor

Benim tutmadı ne nub teorisi ne cin takvimi.
Ikisinde de kız görünüyor ama bebeğim erkek.

Iki evladım var , geçenlerde merak edip bakmıştım , yaşıma ve hamile kaldığım aya baktım , ikisi de tutuyor
Hayırlı olsun , Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
Merhaba güzel anneler hepinize hayırlı mutlu ve sağlıklı günler çin takvimi ilk zamanlar bana garip gelmişti doğruluğundan emin değildim araştırmalar sonucu doğruluk payı yüksek olduğu kanitlaninca bende denedim oğlum da doğru çıkmıştı şimdi oğlumun kardeşine baktım oda kız gözüküyor sizlerde deneyip yorumlarınızi paylasirmisiniz.

Benimde diğer arkadaşın dediği gibi çin rus hangi teori varsa hepsi kız dedi ama 2. Oğlum geliyor :)) bende tutmadı hiçbir şey

Bu arada değişeceğini sanmıyorum canım ben bile gördüm :) kordon falan da değildi :) sen hislerine güven ne hissediyorsan genelde o doğru çıkıyor :)
Sordum çünkü benim oğluma 4.ayın sonunda %99.9 kız demisti dr ama 5ayda cinsiyeti tamamlanacak diye eklemişti

Sordum çünkü benim oğluma 4.ayın sonunda %99.9 kız demisti dr ama 5ayda cinsiyeti tamamlanacak diye eklemişti
Yok canım doktor bana 12. haftada görmeye başlıyoruz dedi. Zaten ortalama 13 haftada öğrendi etrafımdaki herkes. Hatta kız geç belli olur derler arkadaşım da 13 haftada öğrendi kız olduğunu.

Back
X