Cinayet Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Kanal D'de yayınlanacak olan Nurgül Yeşilçay ile Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde oynadığı Cinayet dizisinin çekimleri başladı.
Amerikan dizisi The Killing'den uyarlama olan dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Şentürk var.
Danimarka yapımı Forbrydelsen dizisi, geçtiğimiz yıllarda Amerikan kanalı AMC için The Killing adıyla uyarlanmış ve büyük ilgi görmüştü. Dizi, şimdiyse Adam Film tarafından Türkiye'ye uyarlanacak. Şimdilik kod adı Cinayet olan dizi, Kanal D'de yayınlanacak.
Sadullah Şentürk'ün yöneteceği; Nurgül Yeşilçay, Engin Altan Düzyatan, Uğur Polat, Şükran Ovalı, Goncagül Sunar ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın rol alacağı dizi, Ocak 2014'te yayında olacak. Cinayet'in müziklerini ise Danimarka versiyonunun da müziklerini yapan Frans Bac üstlenecek.

Engin Altan DÜZYATAN'dan da Nurgül YEŞİLÇAY'dan da hazzetmiyorum ama dizi yabancı bir diziden uyarlama olduğu için izlemek isterim.

Sadece İNTİKAM'ı izliyorum. Şayet izleyebilir isem , ikilemiş olurum dizileri.
:51:

Engin Altan DÜZYATAN'dan da Nurgül YEŞİLÇAY'dan da hazzetmiyorum ama dizi yabancı bir diziden uyarlama olduğu için izlemek isterim.

Sadece İNTİKAM'ı izliyorum. Şayet izleyebilir isem , ikilemiş olurum dizileri.
:51:
Biraz baktım. İşim vardı devam edemedim. Netten bakarım inşallah. Fena değil gibi...
:106::106::106:

Yani 45 dakikalık bölümü 2 bölüm 180 dakikaya yaymak ancak bizim senaristlerin yapacağı iş:( Neden bizim dizilerimiz böyle uzatılıyor anlamyorum. Oyunculuklarda heba oluyor tabi öyle olunca...

Son düzenleme:
dünkü bölüm güzeldi fakat çok heycanlı olduğunu söyleyemicem
biraz daha ekşın olabilirdi

sessiz sedasız yayından kaldırılmış.

bu tip diziler finalsiz olurmu yahu :47::47:

en azından katil kim,kızı neden öldürmüş? ögreneydik iyiydi.

Back
X