• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin'e gitmek...

Buarada merak ettigim bir konu konu sahibi arkadasim…

Herkes tek cocuklu mu orda? 2. Cocugu yapmak yasak diye duymustum..dogruluk payi var mi? eger dogruysa 2. Ye hamile kalmissan aldirmak zorunda misin? Ya kurtaj icin gec kalinmissa???

oooo onu cevaplamak için çok erken sanırım ..Hiç öyle bir şey duymadım ben hamile de değilim bilmem ilgimi çekmedi aslında bugün annesinin elinde iki çocuk vardı yani iki de oluyo demekki bilemiycem :O

oooo onu cevaplamak için çok erken sanırım ..Hiç öyle bir şey duymadım ben hamile de değilim bilmem ilgimi çekmedi aslında bugün annesinin elinde iki çocuk vardı yani iki de oluyo demekki bilemiycem :O
hahaha tamam...ilerki zamanda belki buna benzer birseyler ogrenirsin bizide bilgilendirisin insaAllah...

Ben çinceyi öğrenmek istediğim için geldim öğrenince 100 milyon dolarlar kazanamam belki ama ufkum genişler ,gördüğüm artar ..kültür değişikliği görmüş olurum.Hayalim vardı geldim gerçekleştirdim illa menfaatle yaklaşmak gerekmiyor bazı şeylere öyle değil mi??? Hiç bir şey yapamazsam gördüm derim ...
Yoo tabi öyle de yani Çince hem çok zor bir dil hem de değişik bir kültür. Eşinin bu denli anlayışla yaklaşması da çok güzel ve değişik.
Yani sen de Ferrarisini satan bilge gibi kurulu bir hayatı bırakıp gelmen sendeki cesareti gösteriyor. herkesin yapabileceği bir şey değil gerçekten.

Yoo tabi öyle de yani Çince hem çok zor bir dil hem de değişik bir kültür. Eşinin bu denli anlayışla yaklaşması da çok güzel ve değişik.
Yani sen de Ferrarisini satan bilge gibi kurulu bir hayatı bırakıp gelmen sendeki cesareti gösteriyor. herkesin yapabileceği bir şey değil gerçekten.

teşekkür ederim fotolar yayınlıyorum belki ilginizi çeker yediğim yemeği de gösterdim gerçekten lezzetliydi ;)

teşekkür ederim fotolar yayınlıyorum belki ilginizi çeker yediğim yemeği de gösterdim gerçekten lezzetliydi :KK66:
Ben de Uzak Doğu ve kültürüne yakınım. O yüzden ilgimi çekmemesi mümkün değil.
Ne yedin nasıl bir şeydi mesela?
Bir de Çinliler çok mıymıy olurlar ama çok zekidirler. Çok kolay öğrenirler bir dili ve çok da inat ederler iyi bir şekilde öğrenmek için.
Tayvanda vardı bu program orada da vardır sanırım. İngilizce öğretme karşılığında Çince öğreniyorsun ki zaten orada yaşıyorsun, kalacak yer gibi şeyleri temin ediyorlardı.
Programın adını tam hatırlamıyorum ama İngilizcen iyi seviyedeyse en azından gelir elde etmek için yapabilirsin.

Bir de Çin Dünya'da ithalat devi olduğu için Türk firmalarla da yoğun bir şekilde çalışıyorlar.
Onların ithalat dept. larında çalışabilirsin. bu da çok cazip olur bence.
Eşinin iş bağlantıları falan varsa ya da tanıcık cuk diye ayarlarlar.

ha
Bir de Çin Dünya'da ithalat devi olduğu için Türk firmalarla da yoğun bir şekilde çalışıyorlar.
Onların ithalat dept. larında çalışabilirsin. bu da çok cazip olur bence.
Eşinin iş bağlantıları falan varsa ya da tanıcık cuk diye ayarlarlar.[/QUOT

bu hafta sonu öyle bir iş var iyi çince bilen birini komisyon karşılığı yanımda gezdiricem bakalım ...olursa burdan söylerim zaten olursa referansım olucak ...

hahaha tamam...ilerki zamanda belki buna benzer birseyler ogrenirsin bizide bilgilendirisin insaAllah...

Onun bazi kistaslari var. Ilk cocuk kizsa ikinciyi yapabiliyosun. Ya da anne baba tek cocuksa ikinciyi yapabiliyo. Zaten bu politikayi uygulamasalardi zamaninda her yerimizi cinliler sarardi. Bugun nufus kontrol altina alindigi icin gevsedi kanunlari.

Şahsen benim eşim asla razı olmazdı. ikna mı ettin eşini yoksa kendi mi destekledi seni?

peki nerede kalıyorsun, kursa falan gidiyor musun? hani bahsetmişsidir de ben bugün gördüm konunu?
shangai üniversitesine bağlı baoshan kampüsünde kalıyorum tek kişilik bir odam var ..Bu üniversitenin dil kursuna başlıycam ayın 22 sinde ..

Back
X