Çin'e gitmek...

Psikolojiaice25, post: 36800672, member: 194053"]Aynı şeyler benim için de geçerli evet ikimiz 8 yıldır hiç ayrılmadık şimdiden gözü doluyo soruyorum arada özlicek misin diye o zmn gözü doluyo ama işte girdiğim yoldan geri dönmek benim işim değil keşke hiç kalkışmasaydım bu işe diyorum ..Ona da soracaklardır tabii ama ne bilim ki bişi diyemiyorum geri de dönemiyorum sıkıştım kaldım ..[/QUOTE]
Psikolojisi alt ust olur seninde oyle az biraz daha fazla para kazanmak icin degmez bnce simdi bi sehre gtmeye kalksam dakkasonda kocam kalkip bnde geliyim der

Kocana helal olsun ama 45bine burada sular seller gibi çince öğrenirsin bence hemde kocanı 1 yıl bırakmamış olursun 1 yıl kursa gitsen zaten çok iyi öğrenmez misin çin nereden çıktı yahu ayrıca üstüne para verseler gitmem oraya ben kedi köpek ne bulurlarsa yiyor caniler

Evet yemek konusu deisik tabi onlarda cesit cok tatlari farkli gelir. Ben cin yemeginiz cok severim hele karidesli makarnalarini cok yerdim. Bundan on sene evvel ingilterede yasarken tum arkadaslarim cinliydi ve her hafta sonu yemek yapar yerdik. Kulturlerine cok baglilar iyi insanlar kotusune rastlamadim.

hahahah güldüm ya Yesinler ya benim de zorla ağzıma sokacak değiller ya..Yok tatlım ya geçen yıl o kadar aradım küçük bir yerde yaşıyorum İstanbul ankara olsa öyle yerler var ama burda yok işte...

çok şükür bir iyi bilgi daha işime yarar mı ki dersin bu çince ...Bir de onu aydınlatsan

Burdaki kangal kopekleri oraya ihrac edilmiyormus artik adamlar kangal sucugu yanlis anlamislar galiba

Dil ogrenmek asla kotu olmaz heleki gunumuz de cin' nin onemi cokken. Ben de heves ettim korece ogreniyorum kendimce. Imkanim olsa koreye gitmeyi cok istiyorum. Ah zamaninda bilseydim turis vizesi olmadigini turklere amerikaya gelmek yerine oraya gider yerlesmenin yollarini arardim.

Evet Türkiye çakmağı bile Çinden getirirken etrafımızda her şey çin malı iken işsiz kalacağımı düşünmüyorum bende ..Sırf o yüzden gidiyorum zaten yani hangi dili öğrensem işime yarar diye düşündüm aklıma ilk gelen çince...Turizm okumadım ki rusça öğreneyim ..Dedim ki hiç bir şey tesadüf değildir sen bu kadar istediysen vardır bi şey.Ama işte haftaya gidiyorum ve kafam karmakarışık nedendir bilmiyorum ...

Simdi istegim her ulkeye vizesiz gidebilirim ama 3 cocugum var elim kolum baglandi. Yaralarimi actin dunyayi gezicektim hayallerim var di. Isin esprisi tabi yeni ise basladim cocuklardan cok para olayi en cok yoksa turkiyey gider annemlere birakir gene giderdim.

hahahah güldüm ya Yesinler ya benim de zorla ağzıma sokacak değiller ya..Yok tatlım ya geçen yıl o kadar aradım küçük bir yerde yaşıyorum İstanbul ankara olsa öyle yerler var ama burda yok işte...
Ya ben işte çok fazla hayvanlara düşkün olduğum için 1 liramın bile onlara kazanç getirmesini istemem yoksa bana ne ne yerlerse yesinler

Evet bu düşünülebilinirdi ki düşündüm ama yerinde öğrenmek gibi olmaz diye de aklıma geldi ..Yani İngilizce de Türkiye de pekala öğrenilebiliniyor ama erasmus la falan öğrenciler hep dışarıya gidiyor yerinde öğrenmek gibisi yok..Ben gitmek istemiyorumdan ziyade gidersem ne olur dönünce ne değişir ailem ve arkadaşlarım neden bu kadar isteksiz acaba yanlış mı yapıyorum sorularıyla meşgulüm ...

uuuu çok iyi geldin sen bana gideyim dimi hazır fırsat var kötü olmaz dimi

Cunkunkariyer yapayim derken eşinden mak var ne biliyim 1yil çinde kalmak of of zaten 1ay snra esin gel artik demezse o daha da kotu sen kariyer pesindesinde benimvtanidigimin esi gtse uzaga ortalikta tek konusulcak malzeme o olur ki biz amerikadaki tanidigimixin sevgilisine kadar kulagimiza geldi yani dusun artik kocanin cevresine guvenin varsa git oyle pis agizlilar varki olmayani oldurup karsisindakini etkileyen

Ve bizde bu kıymetli köpeklerimizi onlar yesin diye yolluyoruz öylemi Allah ıslah etsin bu ticareti yapanları ne diyim

ya yoktur öyle bir şey benim Uygurlu arkadaşlarım var öyle her yerde köpek bulamazsın diyorlar onlar savaş zamanında kıtlıktan kalma şeyler ..Şimdiki gençler de yok öyle kedi köpek davaları maksimum işte sıçan mıçan ..Artık ne dediysem ben de bilmiyorum Bi de malum hamaböcekleri

Yanlis anlamayin lutfen ama ben Cin' e gitmenize, esinizi birakmaniza falan degil de 45.000tl kredi cekmenize takildim.
Tabii ki yeni bir dili yerinde ogrenmek en iyisi ama her seyin maddi olculerde yapilmasi gerektigini dusunuyorum. Ben olsam kredi cekecegime hic gitmezdim durumum yoksa. Ki 45.000tl yetmez 1 senede muhtemelen.

Shangay' i sevmistim ben uzakdogu mutfagini da sevdigim icin sorun yasamamistim. Tabii yasamak nasil olur bilemeyecegim biz tatile gitmistik.

Siz 1 yilligna Cin'e gidin...döndüğünuzde herseyi biraktiginiz gibi bulursaniz. Bende 1 yil Cin'e gidecegm.

Ama korkutma beni ...Nasıl döndüğümde her şeyi bıraktığım gibi bulursam ya adamın başındayken ruhum duymuyorsa ? Ya ben burdayken de yapıyorsa ..Sonuçta dana değil ki bu ipini tutsam çeksem saldığımda etrafa saldırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…