- 3 Eylül 2014
- 474
- 142
- 48
- 32
- Konu Sahibi witch hunt
-
Kocana helal olsun ama 45bine burada sular seller gibi çince öğrenirsin bencehemde kocanı 1 yıl bırakmamış olursun 1 yıl kursa gitsen zaten çok iyi öğrenmez misin çin nereden çıktı yahu ayrıca üstüne para verseler gitmem oraya ben kedi köpek ne bulurlarsa yiyor caniler
Evet yemek konusu deisik tabi onlarda cesit cok tatlari farkli gelir. Ben cin yemeginiz cok severim hele karidesli makarnalarini cok yerdim. Bundan on sene evvel ingilterede yasarken tum arkadaslarim cinliydi ve her hafta sonu yemek yapar yerdik. Kulturlerine cok baglilar iyi insanlar kotusune rastlamadim.
Burdaki kangal kopekleri oraya ihrac edilmiyormus artik adamlar kangal sucugu yanlis anlamislar galibaKocana helal olsun ama 45bine burada sular seller gibi çince öğrenirsin bencehemde kocanı 1 yıl bırakmamış olursun 1 yıl kursa gitsen zaten çok iyi öğrenmez misin çin nereden çıktı yahu ayrıca üstüne para verseler gitmem oraya ben kedi köpek ne bulurlarsa yiyor caniler
Burdaki kangal kopekleri oraya ihrac edilmiyormus artik adamlar kangal sucugu yanlis anlamislar galiba
Dil ogrenmek asla kotu olmaz heleki gunumuz de cin' nin onemi cokken. Ben de heves ettim korece ogreniyorum kendimce. Imkanim olsa koreye gitmeyi cok istiyorum. Ah zamaninda bilseydim turis vizesi olmadigini turklere amerikaya gelmek yerine oraya gider yerlesmenin yollarini arardim.
Ya ben işte çok fazla hayvanlara düşkün olduğum için 1 liramın bile onlara kazanç getirmesini istememhahahah güldüm yaYesinler ya benim de zorla ağzıma sokacak değiller ya..Yok tatlım ya geçen yıl o kadar aradım küçük bir yerde yaşıyorum İstanbul ankara olsa öyle yerler var ama burda yok işte...
Kaldigim yerde kurs yok Ankara istanbul olsa neyse demissin, e bacim memleket ustune memleket atlayip ebesinin memleketine gitmektense ve bi sene boyinca donememektense git istanbula yazil kursa, en azindan ailenden 18 20 saat diilde 3 5 saat uzakta olursun gider gelir gorursun
Ve bizde bu kıymetli köpeklerimizi onlar yesin diye yolluyoruz öylemi Allah ıslah etsin bu ticareti yapanları ne diyimBurdaki kangal kopekleri oraya ihrac edilmiyormus artik adamlar kangal sucugu yanlis anlamislar galiba
Simdi istegim her ulkeye vizesiz gidebilirim ama 3 cocugum var elim kolum baglandi. Yaralarimi actin dunyayi gezicektim hayallerim var di. Isin esprisi tabi yeni ise basladim cocuklardan cok para olayi en cok yoksa turkiyey gider annemlere birakir gene giderdim.
Cunkunkariyer yapayim derken eşinden mak var ne biliyim 1yil çinde kalmak of of zaten 1ay snra esin gel artik demezse o daha da kotu sen kariyer pesindesinde benimvtanidigimin esi gtse uzaga ortalikta tek konusulcak malzeme o olur ki biz amerikadaki tanidigimixin sevgilisine kadar kulagimiza geldi yani dusun artik kocanin cevresine guvenin varsa git oyle pis agizlilar varki olmayani oldurup karsisindakini etkileyenEvet Türkiye çakmağı bile Çinden getirirken etrafımızda her şey çin malı iken işsiz kalacağımı düşünmüyorum bende ..Sırf o yüzden gidiyorum zaten yani hangi dili öğrensem işime yarar diye düşündüm aklıma ilk gelen çince...Turizm okumadım ki rusça öğreneyim ..Dedim ki hiç bir şey tesadüf değildir sen bu kadar istediysen vardır bi şey.Ama işte haftaya gidiyorum ve kafam karmakarışık nedendir bilmiyorum ...
Ve bizde bu kıymetli köpeklerimizi onlar yesin diye yolluyoruz öylemi Allah ıslah etsin bu ticareti yapanları ne diyim
Siz 1 yilligna Cin'e gidin...döndüğünuzde herseyi biraktiginiz gibi bulursaniz. Bende 1 yil Cin'e gidecegm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?