- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi witch hunt
-
büyük şehirlere giderseniz sorun yaşamazsınız.taharet musluğu ise müslüman ülkeler dışında çoğu yerde yokTaharet musluğu falan yok evet nerdeyse insanın kopyasını yapacaklar..Evet pisler ama el mahkum gidiyorum işte ...
yok kuzucum demiyo bu da millete garip geliyor ...AAAAAA nasıl yani Çin mi neee uzaya git daha iyi bilmem ne...Eşin nasıl izin veriyo? Ben de dedim ki yaaa millet böyle böyle diyo sen nasıl izin veriyosun izin vermeyip te napiim sen benim çocuğum musun bir dil öğrenmek istiyosun ben izin vermiyim mi ? Karşı mı çıkayım öyle daha iyi mi koca olurum diyo ...İşte eşiniz buna bir şey demiyor mu?
Evet yabancı ağırlıklı 5 yıldızlı otellerde de yok bir de ben shangaya gidiyorum koskoca metropol o yüzden kafam karışık değil zaten ..Annem babam kardeşim arkadaşlarım yapma etme diyo kimi ağlıyo ya ona üzülüyorum bir de gidip o kadar emek verip elime bir şey geçmezse diye..büyük şehirlere giderseniz sorun yaşamazsınız.taharet musluğu ise müslüman ülkeler dışında çoğu yerde yok
Madem normal geliyorsa ona, gideceksiniz başka çare yok. En olmadı gidip 1 ay sonra tekrar dönersiniz yapamadım diye. Severseniz kalırsnız.yok kuzucum demiyo bu da millete garip geliyor ...AAAAAA nasıl yani Çin mi neee uzaya git daha iyi bilmem ne...Eşin nasıl izin veriyo? Ben de dedim ki yaaa millet böyle böyle diyo sen nasıl izin veriyosun izin vermeyip te napiim sen benim çocuğum musun bir dil öğrenmek istiyosun ben izin vermiyim mi ? Karşı mı çıkayım öyle daha iyi mi koca olurum diyo ...
mapusa gitmiyosun sonuçta neden ağlıyorlar ki?Evet yabancı ağırlıklı 5 yıldızlı otellerde de yok bir de ben shangaya gidiyorum koskoca metropol o yüzden kafam karışık değil zaten ..Annem babam kardeşim arkadaşlarım yapma etme diyo kimi ağlıyo ya ona üzülüyorum bir de gidip o kadar emek verip elime bir şey geçmezse diye..
Ya bide bizimkiler oraya baklava götürdüler ikram etmek için adamın biri ekmek arası yapıp yemiş ya buna çok güldüm vallla;Taharet musluğu falan yok evet nerdeyse insanın kopyasını yapacaklar..Evet pisler ama el mahkum gidiyorum işte ...
Bana da sey gibi geldi sensizde yapabiliyor bn esime dedim cine gitcem bn oyle normal birsekilde gidemezsin dedi askere gitcem 1bucuk yil snra gelcm npardin dedim boyle dururmuydun ddim guluyor :) gel saril kac yil gecmis dedimama bilemedim karisini kimse oyle kolay birakmaz given meselesinden ziyade baglilik
mapusa gitmiyosun sonuçta neden ağlıyorlar ki?
Ya bide bizimkiler oraya baklava götürdüler ikram etmek için adamın biri ekmek arası yapıp yemiş ya buna çok güldüm vallla;):))
ben konferans için şangaya gittimNe bilim üzülüyorlar herhalde..Bugün babam aradı Gökçe annen hiç gitmeni istemiyor haberin olsun dedi ama işte vize okul kaydı uçak bileti danışmanlık hizmetleri hepsinin parasını ödedim her şeyim hazır belli ki gidilecek görülecek yaşanacak ....Siz ne amaçla ve nereye gitmiştiniz..
hani zaten tüm imkanlar hazır şimdi gidin bence
denedim olmadı demek başka
imkanım vardı ama yapamadım demek başka
çince bizim için - dil ailesi farklılığı yüzünden - zor ama öğrenilemez bir dil değil.
en kötü ihtimalle başka bir yerde alamayacağınız sağlam bir temelle geri döneceksiniz.
yarim çini mesken tuttu beni unuttu ise çok farklı bir kafa gerçekten. öyle bir şey gitmediğiniz senaryoda da mevcut.
ben konferans için şangaya gittim
Çok beğendim ben ama bir yerde ne kadar çok kalırsanız o kadar eksiğini görürsünüz.oo hem de aynı yer beğenmişsinizdir sanırım ...Biraz anlatsanız
Çok beğendim ben ama bir yerde ne kadar çok kalırsanız o kadar eksiğini görürsünüz.Kültürleri çok değişik ve dikkat çekici,çoook eski ve köklü tarihi var zaten çinin,gezilecek görülecek yer çok fazla.Ben yemek konusunda yeni tatlara açık olduğum için pek sıkıntı çekmedim,bu arada şunu da söyleyeyim,çinliler de tatlı yiyor.
peki orda maddi durumun rahat olacak mı?Ehhh o kadar kötü şeyler duymadım en azından..İşimi sormuşsunuz iş değil dil okulu için gidiyorum zaten başlangıç seviyesinde konuşuyorum ..Oralar da part time iş bulmayı istiyorum pratik için çünkü günde 4 saat okul gerisi boş o zamanı iyi değerlendirmem lazım ..
İşte okul ve ev parasını ayırınca aylık 1000 lira gibi bir miktar kalıyo bana ...peki orda maddi durumun rahat olacak mı?
Kocan hasta oldu belki grip ama agir grip kim bakcak ona yazik kv falan nasil bilmem ama senin konun yoklugun hrp esine sorulcak ozlemiyormusun diye pespese konuscaklar bn kocam askerdeyken yasadim psikolojik sarsilma nedeni cevredekiler geldi eksik birsey yok ama bazen dusunuyorum askerligi cikarsal sukadardir beraberiz diye o ara cocuk yapatdik diye siz cocuk istiyorsunuz doye demedim kendim hakkinda diyorum hadi o erkek geldi izinlerde aradik birbirimizi bu bize baglilik katti ama su var tecrubeyle sabit gitmek istese biyere bn birakmam o da bni birakmaz asker zorunlu diye gitti ozaman bile dusundum kac para len bu askerlil diye de onun verdigi gurur baska gidip bitirip gelmesi ama izinlerle birlikte yilda 3kez gordum 3ayda bir yaniEvet mantıklı söyledikleriniz ..Ama şarlayamam işte çünkü ben istedim o gönderdi şimdi eee sen bensiz de yapabiliyosun demek ki yazıklar olsun diyemem ama bi şeyler yok mu ki aramızda onu bilemedim ...Kimse karısını öyle kolay kolay bırakmaz bu söz aklımda kalacak tşkler ...
1200 küsür olur çinin parasıyla.Bu parayla eşin de seninle yaşayabilir?İşte okul ve ev parasını ayırınca aylık 1000 lira gibi bir miktar kalıyo bana ...
Kocan hasta oldu belki grip ama agir grip kim bakcak ona yazik kv falan nasil bilmem ama senin konun yoklugun hrp esine sorulcak ozlemiyormusun diye pespese konuscaklar bn kocam askerdeyken yasadim psikolojik sarsilma nedeni cevredekiler geldi eksik birsey yok ama bazen dusunuyorum askerligi cikarsal sukadardir beraberiz diye o ara cocuk yapatdik diye siz cocuk istiyorsunuz doye demedim kendim hakkinda diyorum hadi o erkek geldi izinlerde aradik birbirimizi bu bize baglilik katti ama su var tecrubeyle sabit gitmek istese biyere bn birakmam o da bni birakmaz asker zorunlu diye gitti ozaman bile dusundum kac para len bu askerlil diye de onun verdigi gurur baska gidip bitirip gelmesi ama izinlerle birlikte yilda 3kez gordum 3ayda bir yani
1200 küsür olur çinin parasıyla.Bu parayla eşin de seninle yaşayabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?