Çin'e gitmek...

Ve bizde bu kıymetli köpeklerimizi onlar yesin diye yolluyoruhareketinillah ıslah etsin bu ticareti yapanları ne diyim :KK62:
Yollanmiyor artik haberi duyulduktan sonra ayy videosunnu gorunce icim gitti tabi cinde nerden yemek yiyecegini hareketine bile dikkat edeceksin bizim hareketlerimiz onlara ters gelebiliyor ustelik cenin falan yiyor denilen ulke cin miydi

Yanlis anlamayin lutfen ama ben Cin' e gitmenize, esinizi birakmaniza falan degil de 45.000tl kredi cekmenize takildim.
Tabii ki yeni bir dili yerinde ogrenmek en iyisi ama her seyin maddi olculerde yapilmasi gerektigini dusunuyorum. Ben olsam kredi cekecegime hic gitmezdim durumum yoksa. Ki 45.000tl yetmez 1 senede muhtemelen.

Shangay' i sevmistim ben uzakdogu mutfagini da sevdigim icin sorun yasamamistim. Tabii yasamak nasil olur bilemeyecegim biz tatile gitmistik.

Çektiğin 45 bin lirayi burada kazanamama ihtimlinde var diyorsun dimi ?O ihtimal evet maalesefki var ya da kaç ay çalışırsan o parayı garantilersin o da var ..Of Allahım girdim bi yola ne geri dönebiliyorum ne gitmek geliyor içimden ..

Adam bir sene sensiz nasıl duracak
Bir ay değil üç ay değil , altı ay hiç değil bir sene...

Bu arada sen bakma yazdığıma gitme imkanın varsa dibine kadar kullan .

1 sene,esten aileden geri kalmak ve bilmedigin bi ulke buyuk bi cesaret tebrik ederim ben yapamazdim :) yurtdisinda 1. 5 sene yasadim bi hal oldum uyum saglayamadim.

Adam bir sene sensiz nasıl duracak
Bir ay değil üç ay değil , altı ay hiç değil bir sene...

Bu arada sen bakma yazdığıma gitme imkanın varsa dibine kadar kullan .

Bilmiyorum ki ...Naıl duracak git diyor işte sen beni nasıl gönderirsin diyemiyorum ki manyak mısın dicek hem gidicem diyosun hem nasıl gönderiyosun diyosun ? Sen olsan kariyerin için gider miydin ?

Her secis bir vazgecis diye baslayayim:KK59:.siz seciminizi yapmissiniz.. Kredi çekilirken, ödemeler yapilirken dur demeyip son dk golü atmak doğru olmaz.

Ve siz gitmek istiyorsunuz sadece yaptiginiz seçimin sizden alacaklarini kabullenmek istemiyorsunuz.. Bu yuzden pozitif dusunun olacagi varsa zaten olur tum olumsuzluklar siz gitmeseniz de..

1 sene,esten aileden geri kalmak ve bilmedigin bi ulke buyuk bi cesaret tebrik ederim ben yapamazdim :) yurtdisinda 1. 5 sene yasadim bi hal oldum uyum saglayamadim.

Deli cesareti de olabilir ama tesadüf değil gibi geliyor sanki çeken bi şey var ..Çok mistik konuştum :KK48: anlamışsınızdır umarım..Yap diyor içimden bir ses bi ses te ya geri döndüğünde ??????

Bilmiyorum ki ...Naıl duracak git diyor işte sen beni nasıl gönderirsin diyemiyorum ki manyak mısın dicek hem gidicem diyosun hem nasıl gönderiyosun diyosun ? Sen olsan kariyerin için gider miydin ?
Topuklarım popoma vura vura giderdim hemde.
En en en kötü altı ay kalır gelirim , kaç tane adam çince biliyor Türkiye de.
O parayı çatır çatır ye , ye ki kıymetli olasın .
Fedakar adama kıymet verilmiyor.

Her secis bir vazgecis diye baslayayim:KK59:.siz seciminizi yapmissiniz.. Kredi çekilirken, ödemeler yapilirken dur demeyip son dk golü atmak doğru olmaz.

Ve siz gitmek istiyorsunuz sadece yaptiginiz seçimin sizden alacaklarini kabullenmek istemiyorsunuz.. Bu yuzden pozitif dusunun olacagi varsa zaten olur tum olumsuzluklar siz gitmeseniz de..

Psikolojimi şıp diye çözdün önünde eğilirim müsaadenle En Büyük KK Sen olsaydın gider miydin kariyer uğruna ? Gözün arkada kalır mıydı ?Bu seçim aklıma geldiği gibi benden alıp götürür mü bir şeyler ?

Yemek ve saglik konusunda sikinti cekecegini ve 1 senenin orada gecirmek icin fazla oldugunu dusunuyorum. Dil ogrenmek nankordur o alanda is bulamazsan bir sene de ogrendigin cince aklindan ucup gider. Ben olsam o borcun altina girmezdim .Cok istiyorsan bir ay deneyebilirsin ve duruma bakarsin ama bilmedigin bir ulke icin bir sene fazla.

Son düzenleme:
Deli cesareti de olabilir ama tesadüf değil gibi geliyor sanki çeken bi şey var ..Çok mistik konuştum :KK48: anlamışsınızdır umarım..Yap diyor içimden bir ses bi ses te ya geri döndüğünde ??????
Anlamaya calisiyorum :) ama madem bu surece kadar herseyi goze alip bu duruma geldiyseniz geri donuste yapmayin derim ben.

Çektiğin 45 bin lirayi burada kazanamama ihtimlinde var diyorsun dimi ?O ihtimal evet maalesefki var ya da kaç ay çalışırsan o parayı garantilersin o da var ..Of Allahım girdim bi yola ne geri dönebiliyorum ne gitmek geliyor içimden ..

Iste ben de onu diyorum ben gozum kapali verebilecegim 45.000tl yoksa ne kendimi ne esimi maddi olarak kredi yukunun altina sokmazdim. Ben taksitten bile nefret eden bir insanim, cebimde param varsa harcarim, belki o yuzden kredi gozume cok buyuk gorunuyor.

Yoksa en iyisini yapiyorsunuz dil yerinde ogrenilir. Yasinizin da genc oldugunu dusunuyorum, yasadiginiz deneyim bile yeter. Esinizle ilgili yorumlara da aldirmayin bence, cocugunuz degil sonucta esiniz yetiskin insan 1 sene pekala da tek basina kalabilir.

Bu arada tavsiyem yaniniza lokum goturun. Ben daha lokum sevmeyen uzakdogulu tanimadim :)

Koşa koşa giderdim ben olsam. Evet eşinle 1 yıl uzak kalmak kötü ama içi fesat olan, gözü dışarda olan her yerde, her şekilde yapar. Birçok kadın buldumcuk olduğundan assssla kocişlerini bırakıp gitmezler. E eşin seni desteklemiş, üstüne kredi çekmiş. 1 yıllık hasret de oluversin. Yeni bir ülke, yeni insanlar, yeni bir dil. Herhalde koşa atlaya giderdim ben. Tek aklıma takılan 45.000 lirayı ne kadar zamanda kazanacağım ya da kazanabilecek miyim sorusu olurdu. Hiç düşünmeden 45.000 lira krediyi dil öğrenmek için karısına harcayan bir adamın da durumu iyidir. Çok da sorun olmaz. Çinceyi öğrendiğinle kalırsın en büyük ihtimal verdiğin parayı alamazsan. Ama orada mutlaka bir işe gir. Oradan arkadaşlar yap akşamları dışarı çık. Yoksa 4 saat ders gör eve gir pek ilerletmez seni çincede. Arkadaşım ben seni destekliyorum hiç korkma. :D Hadi hakkında hayırlısı.

Topuklarım popoma vura vura giderdim hemde.
En en en kötü altı ay kalır gelirim , kaç tane adam çince biliyor Türkiye de.
O parayı çatır çatır ye , ye ki kıymetli olasın .
Fedakar adama kıymet verilmiyor.

:KK52::KK52: Değil mi onun da aklına gelmeli ya ben bu kadını gönderiyorum ya orada birini bulursa diye ...Hasta oldum kaç akşamdır düşüne düşüne kukumav kuşu gibi gideyim göreyim :KK14:Bir de sevdim seni valla pat pat konuştun helal olsun..

Koşa koşa giderdim ben olsam. Evet eşinle 1 yıl uzak kalmak kötü ama içi fesat olan, gözü dışarda olan her yerde, her şekilde yapar. Birçok kadın buldumcuk olduğundan assssla kocişlerini bırakıp gitmezler. E eşin seni desteklemiş, üstüne kredi çekmiş. 1 yıllık hasret de oluversin. Yeni bir ülke, yeni insanlar, yeni bir dil. Herhalde koşa atlaya giderdim ben. Tek aklıma takılan 45.000 lirayı ne kadar zamanda kazanacağım ya da kazanabilecek miyim sorusu olurdu. Hiç düşünmeden 45.000 lira krediyi dil öğrenmek için karısına harcayan bir adamın da durumu iyidir. Çok da sorun olmaz. Çinceyi öğrendiğinle kalırsın en büyük ihtimal verdiğin parayı alamazsan. Ama orada mutlaka bir işe gir. Oradan arkadaşlar yap akşamları dışarı çık. Yoksa 4 saat ders gör eve gir pek ilerletmez seni çincede. Arkadaşım ben seni destekliyorum hiç korkma. :D Hadi hakkında hayırlısı.

Hay gözünü seveyim ne güzel konuştun..Ben de şuna karar verdim bu adam illa bi halt edecekse işe gidiyorum diye evden çıkar ve bir meçhule :KK47: doğru yol alır zaten.Sonuçta bi yerinde çip takılı değil takip edeyim ama benim de düşündüğüm yaw gökçe iyi halt ettin 45 bin lirayı çine gömüp gelicen ya istediğin gibi olmazsa ya dönüp geldiğinde ahanda böyle:KK57: işiz kalırsan ..Orada yarı zamanlı çalışma fikri çok akıllıca yoksa 4 saatte anca a yı b yi öğrenirim o da işime yaramaz ..Pek asosyal değilim illa ki arkadaş bulurum diye düşünüyorum..Belki de evlilikte mola iyidir özlenir insan diye de düşünüyorum ..Tahmin edersin ki çoooook soru var kafamda ...Desteğin için sağol ...

:KK52::KK52: Değil mi onun da aklına gelmeli ya ben bu kadını gönderiyorum ya orada birini bulursa diye ...Hasta oldum kaç akşamdır düşüne düşüne kukumav kuşu gibi gideyim göreyim :KK14:Bir de sevdim seni valla pat pat konuştun helal olsun..
E öyle canım adamlar kazanıyorlar , eşler yemeye kıyamıyor ev alalım araba alalım diye, adamlar gidip başkalarıyla harcıyor sonra onları .
Yeri geldi diye yazıyorum kimse benim eşim ne kadar tutumlu bak ev araba için kendi lüksünden bile kesiyor demiyor , borç iyidir borç.

Evet mantıklı söyledikleriniz ..Ama şarlayamam işte çünkü ben istedim o gönderdi şimdi eee sen bensiz de yapabiliyosun demek ki yazıklar olsun diyemem ama bi şeyler yok mu ki aramızda onu bilemedim ...Kimse karısını öyle kolay kolay bırakmaz bu söz aklımda kalacak tşkler ...

Arkadaşım sen şimdi o olaylara girmeyeceksin..senin için geç artık. ..bankadan kredi çekmeden önce her yönü ile düşünmeniz lazımdı .sen şimdi adama bu tarz en ufak birsey ima edersen başta huzursuzluk çıkar. .Özlem zor ilişkiyi uzaktan yürütmekte zor ancak imkansız değil. Kimse karisini kolay kolay birakmaz derken o zaman o da sana tersini soyleyebilir..belki icten ice dusunuyor o da? Ayy bilemedim inanki iki ucu degnek hesabi olmus bu? Kocani en iyi sen tanirsin sana karsi her zaman bu kadar anlayisli saygili vs. Ise korkma...hem seni gondermek art niyetle istese o 45 bini baska yerde harcamasini da bilirdi dimi?hem sen zaten firmaya katkisi olur dil ogrenmenin doye gitmiyor musun? Artık yapacak birsey yok gidin bakalım olumlu seylere odaklanmaktan baska care yok su anda olumsuz duygular size yuk olur dil egitiminize eksi etkisi olur?zaman iyi şeyler göstersin size...hee bir de çok kafanıza taktir saniz cesaret inizi toplayıp esin izlekkonuşun son kez..yani ne bilim zaman yaklaştıkça zor gelmeye başladı, seni nasıl bırakıp gidicem, ben seni çok ozlucem ,yapayacagim sensiz hani gitme dersen vazgecicem falan diye ...içinizi rahatlama ihtiyacı var bence..

Back
X