Çin'e gitmek...

E öyle canım adamlar kazanıyorlar , eşler yemeye kıyamıyor ev alalım araba alalım diye, adamlar gidip başkalarıyla harcıyor sonra onları .
Yeri geldi diye yazıyorum kimse benim eşim ne kadar tutumlu bak ev araba için kendi lüksünden bile kesiyor demiyor , borç iyidir borç.

Akıllı kadınsın vesselam :KK19:

Simdi soyle bir durum ki esim diyor ki rahat insanlar heralde bukadar para ve cin e gitmek ben dedim ki gidicem burda ogrenirsen ogren gitme diyor hee konu paraysa bnde cekerim o parayi ama yollamam diyor 1sene napcaksin sen orda ben burda diyor ve konu sahibesinin esi uyumus bnm esim bnim uyumami bekler uyumak icin birlikte uyuyalim diye simdi durum su bnm esimde cekse o parayi ceker neden yollamyor konu sahibesinin esi yolluyor burda kafasi karisiyor iste bayan witch hunt witch hunt in

Topic ilgimi cekince eski konularina baktim adam pek tekin degil, belki de gonlunce hovardalik yapmak icin goze aldi maddiyati vs. Sen neden ille Cin diye dusundun bu karari (1 sene) nasil verdin? Umrunda olmayacaksa yapsa da git. Yok umrunda olacaksa bi daha dusun

Simdi soyle bir durum ki esim diyor ki rahat insanlar heralde bukadar para ve cin e gitmek ben dedim ki gidicem burda ogrenirsen ogren gitme diyor hee konu paraysa bnde cekerim o parayi ama yollamam diyor 1sene napcaksin sen orda ben burda diyor ve konu sahibesinin esi uyumus bnm esim bnim uyumami bekler uyumak icin birlikte uyuyalim diye simdi durum su bnm esimde cekse o parayi ceker neden yollamyor konu sahibesinin esi yolluyor burda kafasi karisiyor iste bayan witch hunt witch hunt in
Ciftler ayni anda uyumuyosa birbirini sevmiyo mu yani abartsaydiniz

Psikolojimi şıp diye çözdün önünde eğilirim müsaadenle En Büyük KK Sen olsaydın gider miydin kariyer uğruna ? Gözün arkada kalır mıydı ?Bu seçim aklıma geldiği gibi benden alıp götürür mü bir şeyler ?

Gidip gitmeme konusu kişiden kkişiye değişir. Benim cesaretim, karakterim cok baska o yüzden verdiğim cevapta ona gore olacak ..Bana simdi is icin adanadan kalk mersine git 1 yil icin döndüğünde daha iyi konumda olacaksin deseler eminim ki canim sıkılır kalsam olmaz mi falan derim buna dahi:)

gozunuz arkada kalacak elbette çünkü siz esinizi, ailenizi , duzeninizi birakip gidiyorsunuz. Kaygilar , korkular çok normal bu durumda..

.. Siz yurtdisinda ciktiniz diye her şey tepetaklak olmaz, eğer olursa bu
sadece bahane olmuş olur...

Pozitif olun , gittiğinizde esinizi ihmal etmeyin..telefonda falan heyecaniniza yenilip şöyle iyiyim, böyle superim demeyin çünkü kalan olmak her zaman çok zordur , ozlediginizi vs sık sık dile getirin aranizi sogukluk girmesine izin vermeyin yeterli..

h
Topic ilgimi cekince eski konularina baktim adam pek tekin degil, belki de gonlunce hovardalik yapmak icin goze aldi maddiyati vs. Sen neden ille Cin diye dusundun bu karari (1 sene) nasil verdin? Umrunda olmayacaksa yapsa da git. Yok umrunda olacaksa bi daha dusun

Ne diyim ki ? Kolay gelsin o zmn ama ben kariyerimi tamamlamak için bunu göze alacağım haa sonra karşıma böyle bir şeyi çıkarsa ve ben istediğim konumda olursam o zaman o sadece kaybettiği 45 binlirayla kalır ben de onun verdiği parayla kazandığım çince ile...

h

Ne diyim ki ? Kolay gelsin o zmn ama ben kariyerimi tamamlamak için bunu göze alacağım haa sonra karşıma böyle bir şeyi çıkarsa ve ben istediğim konumda olursam o zaman o sadece kaybettiği 45 binlirayla kalır ben de onun verdiği parayla kazandığım çince ile...

Boyle dusunuyosan hic problem yok. Guzelce egitimini al, mumkunse part time is yap (calisma imkani veriyosa ulke) gez dolas sosyalles eglen, bekarlik gunlerinden bile daha ozgur mutlu olursun valla cok iyi gelir sana, kariyer icin de ciddi katki elbette

h

peki ülkeye döndüğünde çinceni aktif olarak kullanacağın bir iş imkanı olacak mı?

Aradaki fark ona takilmayin fazla parayada takilmayin da adam karisini kendi elleriyle yolluyor cok iyimser konulari okumussunuz bnde okuyim bi cunku tuhaflik seziyorum nedense

Evet ben de eski konulari okuyunca adamin cok iyi niyetli olmadigini dusundum ama konu sahibi goze aliyosa problem yok ki aliyomus. Olaylari kisilerin tercihleri bazli degerlendirmek lazim. Deseydi ki kocam beni uzaktayken aldatirsa ben uzulurum o zaman gitme derdim mesela

t
Boyle dusunuyosan hic problem yok. Guzelce egitimini al, mumkunse part time is yap (calisma imkani veriyosa ulke) gez dolas sosyalles eglen, bekarlik gunlerinden bile daha ozgur mutlu olursun valla cok iyi gelir sana, kariyer icin de ciddi katki elbette

Teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum ..İşimi bıraktım ben bunun için radikal bir karar elbette ama diyelim ki aldattı en azından döndüğümde daha iyi şartlarda iş bulabilme imkanım olabilir olur demiyorum sadece artım olur ..Yoksa daha önce de belirttiğim gibi çince biliyorum diye kimse beni havada kapmaz ...O zaman da ya sen beni aldattın ama zamanında çok para harcadın bana demez vururum kıçına tekmeyi basar giderim ...

Ben de bu sebebden İngiltreye gitmek istiyorum eşimde destekliyor ama ben eşimden ayrı kalmak istemiyorum ve sanırım oda çok istekli değilki bana hiç sormuyor bile bu isteğimi.. Ama kararlı olmanız takdire şayan, başarılar dilerim size...

peki ülkeye döndüğünde çinceni aktif olarak kullanacağın bir iş imkanı olacak mı?

Güzel soru ben önce pazarlama bitirdim daha sonra uluslar arası ilişkiler ..İngilizcem zaten var Almancam da keza ee bir de çince eklemeyi düşünüyorum cv me ..Bilmiyorum ki illa bi katkısı olur diye düşünüyorum .Burdurda yaşıyorum ve burada 1000 adet çinli yaşıyor mermer sektörü revaçta..Çinliler mermer ocağı bile kuruyor ..He kendimi ispatlamak elbetteki kolay olamayacak ama yine de Türkiye de çince bilen maalesef ki çok insan yok ...

t

Teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum ..İşimi bıraktım ben bunun için radikal bir karar elbette ama diyelim ki aldattı en azından döndüğümde daha iyi şartlarda iş bulabilme imkanım olabilir olur demiyorum sadece artım olur ..Yoksa daha önce de belirttiğim gibi çince biliyorum diye kimse beni havada kapmaz ...O zaman da ya sen beni aldattın ama zamanında çok para harcadın bana demez vururum kıçına tekmeyi basar giderim ...
Cinlilerin cogu ingilizce biliyor ama sen cinle is yapan global firmaya basvurup ben ingilizce ve cince biliyorum dediginde cince hic kullanmayacak bile olsan seni tercih eder neden yalnizca ingilizce bileni alsin? Sonucta musteri icin sempatidir cince bilmen. Cok zor bir dil oldugu icin 1 senede is halledecek cince bilemezsin zaten ama o sertifika ve dile vakifligin sana yeter. Cince bilen ulkede az, cin buyuk pazar, yani kariyer icin ozel sektorde isini gorur. O acidan tebrik etmek lazim cesaretini ve azmini

Ben de bu sebebden İngiltreye gitmek istiyorum eşimde destekliyor ama ben eşimden ayrı kalmak istemiyorum ve sanırım oda çok istekli değilki bana hiç sormuyor bile bu isteğimi.. Ama kararlı olmanız takdire şayan, başarılar dilerim size...

Evet bu konuyu açarken aklımda deli deli sorular dolaşıyordu gökçe ya istediğin gibi olmazsa ya da diğer bazı hanımların aklına gelen ya aldatırsaydı..Sonra dedim ki ya sen ezik misin böyle bir ihtimal sen burdayken de gerçekleşebilir o zmn ne olacak? İşimden istifa ettim onca emek verdim vazgeçip ne halt edeceksin sen zayıf mısın ?Oraya gideceksin ve öğreneceksin başka yolun yok ..Gerisini geldiğinde düşün ...

Evet ben de eski konulari okuyunca adamin cok iyi niyetli olmadigini dusundum ama konu sahibi goze aliyosa problem yok ki aliyomus. Olaylari kisilerin tercihleri bazli degerlendirmek lazim. Deseydi ki kocam beni uzaktayken aldatirsa ben uzulurum o zaman gitme derdim mesela
Evet dusuncesini okudum o da hakli bir yandan adam karisi olsada yapar olmasada en azindan witch hunt witch hunt adli kisi istegine ulasip cincesini ogrencek artik adam zaten konularda okudugum kadariyla kaybedilmis sorun yok istedigi yere gitsin konu sahibesi zaten dondugunde olsada olmasada kader burda olsada aynisini yapar gibi duruyor adam en azindan hayalini gerceklestircek konu sahibesi

Evet bu konuyu açarken aklımda deli deli sorular dolaşıyordu gökçe ya istediğin gibi olmazsa ya da diğer bazı hanımların aklına gelen ya aldatırsaydı..Sonra dedim ki ya sen ezik misin böyle bir ihtimal sen burdayken de gerçekleşebilir o zmn ne olacak? İşimden istifa ettim onca emek verdim vazgeçip ne halt edeceksin sen zayıf mısın ?Oraya gideceksin ve öğreneceksin başka yolun yok ..Gerisini geldiğinde düşün ...

Sakın aklına aldatıcak şöyle olur böyle olur diye sokma biraz okudum yazılanları, ama salla gitsin.. Dedğin gibi aldatıcaksa sen burdaykende olur ayrılacaksanız da öyle ama hsret çok zor ben daha yeni evliyim ondan zor geliyodur bana belki de...

Amaan sen ne bakıyorsun burada elinde olsa kocişini insan içine çıkarmayacak kadınlar var :KK45:

Çinle ithalat mecburi gibi bir şey ülkemiz için ve seni 3-0 öne geçirecek bir adım olduğunu düşünüyorum. Yalnız oradayken Türkiyede de şubesi bulunan şirketleri araştırıp şimdiden ilişkileri geliştir, hatta iş ara bana sorarsan

Kocan da çocuk değil.
Biz onlar askere gider gitmez bacaklarımızı bir başkasına açmıyorsak o da açmayabilir.
İrade denen bir şey var.
Sen yanında da olsan yer yiyeceği haltı

Evet dusuncesini okudum o da hakli bir yandan adam karisi olsada yapar olmasada en azindan witch hunt witch hunt adli kisi istegine ulasip cincesini ogrencek artik adam zaten konularda okudugum kadariyla kaybedilmis sorun yok istedigi yere gitsin konu sahibesi zaten dondugunde olsada olmasada kader burda olsada aynisini yapar gibi duruyor adam en azindan hayalini gerceklestircek konu sahibesi
Bence de aldatacak adam her turlu aldatir ama tabi eger kiskancsan uzaktaysan daha cok aklin takilir huzurlu olamazsin kontrolun disinda oldugu icin o acidan sordum

Back
X