Çin'e gitmek...

1yil evli bir bayan icin cok uzun bir sure.ben 2gun anneme gidince bile esimin tansiyonu yukseliyor:)

Haklısınız belki bir yıldan da uzun sürebilir çünkü burada tanıştığım en az kalan insan 3 yıl olmuş geleli ..Kimbilir belki böyle yaşanır artık evliliğim 10 ay burda 2 ay TR de ...Öğrenmek çok kolay değil bu dili madem ki girdim bi yola öğrenene kadar kalmayı istiyorum burada yarım bırakmak olmaz ...Çine gelseydiniz Allah korusun eşiniz kalp krizi geçirebilirdi o zmn ;)

Haklısınız belki bir yıldan da uzun sürebilir çünkü burada tanıştığım en az kalan insan 3 yıl olmuş geleli ..Kimbilir belki böyle yaşanır artık evliliğim 10 ay burda 2 ay TR de ...Öğrenmek çok kolay değil bu dili madem ki girdim bi yola öğrenene kadar kalmayı istiyorum burada yarım bırakmak olmaz ...Çine gelseydiniz Allah korusun eşiniz kalp krizi geçirebilirdi o zmn :KK66:
Vallahi dediginiz gibi olurdu.Cok sanslisiniz azizim..

Eşimin elinde parası vardı ama kredi çekip yavaş yavaş ödemeyi tercih etti..Evet alışverişte baş dönmesi yaşadım ama almadım çok şükür sadece bir telefon dışında ona da 400 lira ödedim ..Sokaktaki yiyeceklerden ziyade meksika mutfağı yapan bir yerde yemek yiyorum ama noddleri denedim tabiiki..Kapalı içecekten başka maalesef tercihimiz yok sadece kapalı su ve içecek içiyorum..Ama açık karpuz ve papaya suyu da içtim ben o kadar nazlı değilim dediğim gibi ..Size yazarım tabii hatta bol bol foto paylaşırım şu an saat
0:20 o yüzden sadece odanın içinden görüntüler paylaştım ama ileriki zamanlarda daha çok paylaşım yapacağım.Hem sizde belki daha çok gelmek istersiniz..

Enee gitmissiniz bile : )
Simdi telden cok kurcalayip bakamadim yazilar olunca sorun degil de ekranda gorsel birseyler olunca goz ucuyla takip eden var ; ) desifre olmayayim :p

Bol bol benim icin de gezin... : ))
Konunuzu takipteyim...
1yil yetecek mi bilmiyorum ama bir bakmissiniz esiniz de orya gelmis ; )

Adaptasyon sorunu yasamamaniz super! Genelde yemek konusunda muzdarip olunuyor fakat siz belli ki hem yiyecekler hem de tek basina orda kalabilme konusunda cesaretlisiniz... isleriniz de ras gitmis... aman nazar degmesin ; )

Yalnız neden bilmiyorum ama seni Çin' e göndermek için 45 bin TL. kredi çeken eşine çok güldüm : D Lütfen yanlış anlamayın sadece öyle komik geldi bi an :) Bu arada mesajları okuyamadım. Şu an Çin' de misiniz?

Yalnız neden bilmiyorum ama seni Çin' e göndermek için 45 bin TL. kredi çeken eşine çok güldüm : D Lütfen yanlış anlamayın sadece öyle komik geldi bi an :) Bu arada mesajları okuyamadım. Şu an Çin' de misiniz?

hahahah nasıl biktıysa artık benden o derece parayı falan gözü görmemiş dimi :D yok kuzum kaç para gideceğini bilemezdik bir de ben iki kişilik odayı tek başıma tuttum kimseyle kalama diye ee dışardan yemek ve alışveriş aşkı olunca insanın buralarda rezil olmayayım diye o kadar çektik bir de sadece gidiş dönüş uçak thy de bana 4400 e geldi düşün yani :KK55::KK55:

Enee gitmissiniz bile : )
Simdi telden cok kurcalayip bakamadim yazilar olunca sorun degil de ekranda gorsel birseyler olunca goz ucuyla takip eden var ; ) desifre olmayayim :p

Bol bol benim icin de gezin... : ))
Konunuzu takipteyim...
1yil yetecek mi bilmiyorum ama bir bakmissiniz esiniz de orya gelmis ; )

Adaptasyon sorunu yasamamaniz super! Genelde yemek konusunda muzdarip olunuyor fakat siz belli ki hem yiyecekler hem de tek basina orda kalabilme konusunda cesaretlisiniz... isleriniz de ras gitmis... aman nazar degmesin ; )

maalesef buraya geldiğimde en az kalan insanın 3 yıl kaldığını görünce ve hala bi şeyleri anlatmakta ve anlamakta zorluk çektiğini anlayınca bir yılın yeterli olmayacağını zaten anladım ama bakalım kısmet belki seneye de burdayım belki bi daha ki seneye de :KK53::KK53: dönmeye pek niyetim mi yoktur nedir :KK69:adaptasyon sorunu yaşamamam burdaki yardımcı Türk arkadaşlarla ve benim pis midemle alakalı :KK59::KK59: doğduğunda 4500 gr olan birinin ayyyyyy ben onu yiyemem ben bunu içemem kokuyo denmesi beklenmez dimi :KK48::KK48: iştahlıyımdır ben maşallah bi de bu yaşa kadar taze fasulye ,et ,dolma..azcık değişsin şu menü yahu ...haaa bi de cesaretli miyim galiba deli cesareti :D

hahahah nasıl biktıysa artık benden o derece parayı falan gözü görmemiş dimi :D yok kuzum kaç para gideceğini bilemezdik bir de ben iki kişilik odayı tek başıma tuttum kimseyle kalama diye ee dışardan yemek ve alışveriş aşkı olunca insanın buralarda rezil olmayayım diye o kadar çektik bir de sadece gidiş dönüş uçak thy de bana 4400 e geldi düşün yani :KK55::KK55:

Oldukça pahalı olduğunu tahmin edebiliyorum. Zaten şaka bir yana gerçekten şanslıymışsınız :)

aaa gitmişsin bile abla (bu arada adaşız :KK48:)
Nasıl oralar güzel mi,eğlenceli mi,insanları falan sıcakkanlı mı??
Yemekler nasıl?:KK50:

Back
X