Çingene dedi, ayrıldık

saçınıza bakacağım diye asıl olay olan burayı kaçırmışım ne saçın ne de sen kötüsün. bence erkek arkadaşındaki tercihin kötü. ne demek bu ya sinir oldum valla

Sizi seven insan her halinizi sever.
Bukadar yorum yapmaz.
Sen herhalinle guzelsin diyebilmeliydi.
Boya sonucta akip gidecek ama kirilan kalp kolay duzelmez.
Bence barismayi hakedecek bi karakterde insan degil.
Karismak istemem ama barisirsaniz pisman olursunuz yine

Çingene ye benzeyen insan kötü mü oluyormuş, hadsiz. Ben saç olayından ziyade o kadar kızla tatil yapıp çok sikiyorsun deyip, kavga bahanesiyle seni engellemesi ne takildim. Bir erkek durduk yere kavga cikariyorsa, sıkılıyor sa, duygularına önem vermiyorsa ya ayrılmak istiyordur ya dasen evdeki bulgur olmussundur pirince yol alıp geri sana dönecektir.

normalde fiziğime bişey diyen biri değil. ben üstüne gidince oldu yada yuz verip yorumunu merak ettiğimi belli ettiğim içn. off bilmiyorum umarım...

sorunu çıkaran benim ona göre. ilk ben demişim defol git ondan o da diyormuş.istenmiyosam durmam modlarına girdi hatasını kabul etmek yerine. dönücek illa bakalım ne zaman

Konuna bakmıştım. Çingene gibi olmamışsın sadece renk tenine ve cilt alt tonuna uygun değil hepsi bu. Saç bu boyanır halledilir ama sevgilin biraz toy.

bu ne ya.. bi yol olmaz bu iliskiden.. bos ver..

Valla konunun başını okurken sevgililerimiz aynı kişi mi acaba diye düşünmekten kendimi alamadım zira böyle pat pat konuşup lafın nereye gideceğini bilmeyen bir tek benimki sanıyordum ama böyle başka öküzler de varmış benimkinin dışında, içim rahatladı..
Benzer şeyleri çok kez yaşamış biri olarak empati yapıyorum, çok haklısınız kırılmakta tepki vermekte hatta uzatmakta...
Alttan aldıkça anlayamadıkları hatalar dağ gibi büyüyor çünkü. Sonu kötü olsa bile sizinle bu şekilde konuşamayacağını anlaması lazımdı..
Şuan tatilde, deniz kum güneş arkadaş ortamı falan kafasını taşlara vurması biraz zaman alır ama er geç olur bence. Yalnız kalıp mantıklı düşünebildiği zaman anlar ne kadar büyük kabalık ettiğini.. Anlamazsa da zaten arkasından üzülmeye değmez.. Böyle insanla uğraşmak çok yoruyor, kendimden biliyorum; kaçın kurtarın kendinizi

Benim dış görünüsumde en dürüst yorumu yapan her zaman sevgilim olmuştur. İlk okurken desin canım ne var diyecektim yetmemiş kız arkadaşlarına da göstermiş, onlar da begenmemis. Erkek arkadaşım begenmezse söyler nasıl güzel olur fikir verir, yapmasam sen her halinle güzelsin der. Dışarıdan beğenmeyen olursa ben çok beğendim bu yeter der. Kaldı ki onun beğenisine ihtiyacım yok ben sevdiysem gerisi teferruattir.

cnm sen onu cok sımartmıssın sanırım.bı ınsan sevgılısıne cıngene dıyecek kadar abartmıssa bu ılıskı gozden gecırılmelı zaten...

Tam bi öküzmüş kusura bakmada saç rengin gayet güzel yani.Nasıl olurda oradaki kız arkadaşlarına öyle yorumlar yaptırır yaa onlar var cevresi şuan dolu ve eglencek ortamı var diye seni sallmıyor tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürtçü dükkanı..Hiç muhattap olma özrü kabahatinden büyük öyle iş mi olur ya kızlarla resim koyacak kız arkadaşlarına hakaret ettiricek yok öyle bir dünyaaa bide üzülüyor musunnn ?????? O üzülsün ..Şuan onun meşguliyeti var gününü gün ediyor sende öyle yappp takma ?

yalnız saç rengine baktım da, gayet güzel görünüyor bence... söylemeden edemedim. en sevdiklerimden biridir bakır

Erkekler bu kadar simartilmamali. Tahminimce gelince bi özür dilerim nasılsa döner diye düşündüğü için bu kadar rahat.
Arkadaşlarına gösterip beraber ayy saca baaaaaaak diye geyik yapmalarını normal karsilayabiliyirmusun
Yapma etme. Dünyada bir tek o varmış gibi davranma. Evli değilsin birşey değilsin bu denli gururunu kiran birini hayatında tutmanın ne manası var.

O adama geri donermisiniz gercekten... Kendi dediklerini gectim elaleme sizi gosterip laf soyletmis. Orda kizlarla vicik vicik sizin dedikodunuzu yapmis. Tabi kaldirabiliyorsaniz ne alaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…