- 7 Ağustos 2016
- 1.264
- 1.198
- 63
- Konu Sahibi Turuncumsu
Rahatsız oluyorsan görüşmeyiver,sonra ara bozan görümce olursun babana falan yansıtma ,kardeşini tümden kaybedersin benden söylemesi, en iyisi mesafeli olmak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Satılır satılır
Let go ile çok kolay satılır diyesim geldi bi an
Bazı insanları böyle kolayca çıkarabilsek keşke hayatımızdan ama bazıları malesef hep baki.
Çok geçmiş olsun. Üzüldüm rahatsızlıklarınız için. Ben kendimi ne kadar izah etmeye çalışsamda yargılayan arkadaşlar olacak. gerçekten hiç öyle bir görümce olmadım. Gelini eve yardımcı hizmetçi olarak hiç görmedim. Aksine o bize gelen bir emanet arkadaş gibi yaklaştım. Kaçtığı içinde incitmemeye çalıştık. Ama aramızda aşılamayan adı konmayan bir sıkıntı var. Konuşmaya çalıştım. Baktık biz aşamıyoruz babam oturdu konuştu. 2 ay iyi davrandı şimdi yine kardeşim düşman.Ay bende görümcemle geçilemezdim ilk yıllar belki iki taraftanda hatalar inatlaşmalar vardı bir örnek verecek olursak nişanda başladı geçimsizlikler eşim ille annemletin altında oturacaz dedi tamam ama bakım yapılmalı dedim sevgili görümcem o zaman babası ev alsın diye söylenmiş babam dublex ev aldı ilk Kuban bayramında eşimi arayıp karını annemin evine götür annemin Etini doğrasın dedi bunu bende duydum sebep şuymuş efendim benim kollarım çok kalın kuvvetliymiş ki tam tersi bir deri bir kemik kollarım çok zayıf zaten onların çeneleri yüzünden ağır işeri hep ben yaptım 32 yaşındayım 3 kere bel fıtığı ameliyatı oldum şimdi evimi süpüremiyorum hiç ev işi yapamıyorum en önemlisi kızıma bakamıyorum 10 aylık Ve kucaklayamıyorum istedikleri oldu yani benim canım çok yandı!!! Bence iş işten geçmeden oturup konuşun anlaşın böyle olmaz
Gerçi ben olsam dişimi gösterirdim konsolu geri alırdım sonuçta benim olan birşeyi terbiyesizce satmayı düşünmüşler. Olay kızışırsa da duvara fırlatır parçalardım şimdi satın derdim. İyi akıl vermiş olmuyorum ama öylesi meydanı boş bulduğunda huzuru daha da bozar. Hani şu filmlerde olur ya kayınvalide oğlunun yanında geline canım gülüm oğlu yokken cadı kaynana :) öyle olmak lazım bazılarına.Kesinlikle yapılması gereken bu sanırım muhattap olmamak. Kardeşimin de hata yaptığını anlamasını beklemek. Hiç sanmıyorum ama.
Kızlar merhaba. Bayadır müptela bir şekilde BDV'deydim. Dün gece hastanede soluk almama neden olan bir olay oldu bende size sormak istedim.
Sorun 3 aylık gelinimiz. Kardeşimle öyle uzun uzadıya tutkulu bir aşkları olmadı. Bir dargın bir barışık 1 yıllık ilişkinin ardından kaçarak evlendiler. Herşey o kızın kaçmasıyla başladı zaten. İlk günden beri sanki ben kendisine yengeyim gibi davranıyor ben uzak durmaya çalışsamda. Kardeşimle aramı fena halde açtı.
Dünki olaya gelirsek: kendisi biraz düşüncesiz, patavatsız biraz da hadsizdir. Erkek karseşlerim arasındaki iyi kötü tartışmalara dahil olarak sorunun daha çok büyümesine neden oluyor kendisi. Bu yüzden kardeşim yokken konuşmayı denedim. X bak kardeşler arasındaki tartışmaya dahil olman olayı büyütüyor onlar kardeşler olarak çözsünler sen karışma diye. Ben karışmıyorum diye inkar yoluna gitti hemen. Oysaki olaylar gözümün önünde yaşanıyor şahitim. Neyse bu sorunu aştık. Verdiğim bir oyun konsolu var evdeki kardeşim oynamak için istemiş vermemişler. Bende verseniz de 2 gün takılsa dedim birine satmayı planlıyorlarmış ağzından kaçırdı. Sonra kıvırmaya çalıştı. Ben dışarıya çıktım 5 dakikalığına o sırada kardeşimi çekmiş odaya ablan beni sıkıştırıyo sattınız mı diye demiş. Mutlaka başka şeylerde olmuştur çünkü kardeşim barut gibiydi. Sonrası kardeşimle kavga kıyamet.
Kızdığım şeyse satma muhabbetini kendi açıp bana fatura etmesi. İkincisi ise teyzeme misafir olduğumuz bir ortamda böyle gereksiz birşeyi hemen kardeşime duyurması. Nasıl baş edeceğim ben bu kızla. Artık oturup babamla konuşmayı düşünüyorum keza kardeşim beni anlayamayacak kadar hanımköylü, gelin ise arsız.
(Biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen)
Ahaha "dizilerdeki aranan oyunculuk bir tık kadar yakınınızda"sabah sabah iyi geldi bu.
Let go nun bu sloganina uyup teyzemi satisa sunuyomusum bide.
" sahibinden satilik teyze, geri iadenin mumkunati yokk"![]()
İşte o meşhur güzel yorumlardan. Gerçekten keşke canımız yanmadan bir anda kenarı koyabilsek.Satılır satılır
Let go ile çok kolay satılır diyesim geldi bi an
Bazı insanları böyle kolayca çıkarabilsek keşke hayatımızdan ama bazıları malesef hep baki.
Çok teşekkür ederim konuyu doğru okuduğunuz için. Bir kısım sorunun konsoldur borçtur olduğunu düşünürken. İnkar etme ayrıntısını görmüşsünüz. Ki ben onlara borçta vermiş bulundum ama dile bile getirmiyorum sırf kötü olunmasın diye.Oyun konsolu senin satmayi dusunuyorlar ve agzindan kacirinca ablan beni sıkıştırdı diyor? Cok cekeceginiz var o kadindan. En iyisi sen uzak dur ve hicbir seyini verme. Hele borc asla verme. Kendi aralarinda halletsinler ne olup bitiyorsa. Herkes kendi hakkini savunsun. Borc veren kardesin kendi istesin borcunu. Aile buyukleri isin icine karisirsa fikrini soylersin.
Sanırım kardeşimi kaybettim.Rahatsız oluyorsan görüşmeyiver,sonra ara bozan görümce olursun babana falan yansıtma ,kardeşini tümden kaybedersin benden söylemesi, en iyisi mesafeli olmak
Gerçekten dolu olabilirim. Birde öyle bakmak lazım.Şu başlığı açıp gelininize de bir sürü hakaret saymasaydınız belki sizi haklı bulurdum ama çok önyargılı ve müdahilsiniz kusura bakmayın.
Ben yapmadan böyleyim, yapsam nelere maruz kalırdım acaba? Ama belki o zaman zoruma gitmezdi bende yapıyorum diyerek.Gerçi ben olsam dişimi gösterirdim konsolu geri alırdım sonuçta benim olan birşeyi terbiyesizce satmayı düşünmüşler. Olay kızışırsa da duvara fırlatır parçalardım şimdi satın derdim. İyi akıl vermiş olmuyorum ama öylesi meydanı boş bulduğunda huzuru daha da bozar. Hani şu filmlerde olur ya kayınvalide oğlunun yanında geline canım gülüm oğlu yokken cadı kaynana :) öyle olmak lazım bazılarına.
Ama olması gereken bu değil mi? Birebir gelinin yada damadın müdahil olması tartışmayı gerçekten hararetlendiriyor. Kardeşime sakin tutmaya çalıştığımda ondan önce eşi karışmasa ben bu kadar kızmayacaktım falan diyor. Abla olarak da kayıtsız kalamıyorum.Yalan dolan kötü şeyler bunlar
Uzak durmaya çalışın, mesafeyi iyice açın
Elbet kardeşiniz soracaktır durumu
Eşiyle sıkıntılar yaşadığınızı, yalancı çıkarıldığınızı kısa ve net biri iki cümleyle anlatın
Gerisi kardeşinize kalmış, dengeleri bulmak onun işi
Biz dört kardeşiz, kimse kimsenin eşi ile muhatap olmaz, eşlerimiz karışmalarını istediğimiz işlerde fikir belirtirler
Kimse haddini aşmamalı, bende eşimin kardeşleriyle olan diyaloglarına müdahil olmam, bazen dert yanarlar o sizin abiniz onunla çözeceksiniz, beni karıştırmayın diye açıkça söylerim. Hepimizin eşleri bu tutumu bilir ve gereksiz tartışmaların önüne geçilir, bizim ailede böyledir, kardeşlerin arasına kimse girmez, eşin yeri ayrı kardeşin yeri ayrı. Tabi bu ters yönde de böyledir, kardeşlerimin eşleriyle olan işlerine asla karışmam, onlarda bana karışmaz, herkes biribirinin eşini olduğu gibi kabul edip, sayacak başka yolu yok
Teşekkür ederim. Sırf bu yüzden ortalık durulsun diye şehir dışına ablama kaçtımBöyle gelinlere kocalarinin nasil agiZlarina baktiriyorlar diye imreniyorum. Sahsen benim kocam bukadar hanimköylü değil olmasınıda istemezdim zaten...ama sasirmamak ta elde degil.
Senin malını nasıl senden habersiz satabiliyor bunlar? ne tuhaflar? sen uyarini yapmissin kardeslerin arasina girme diye birak kardesler dusunsun kalanını..Bir derdi olan zaten gelir seni bulur yardimci olman icin.kafani dinle boşver.
meselâ birbirlerine karsi cok yogun aşk yasamadiklarini yazmissiniz ilginç konuyla alakasi yok çünkü sonra beraber kacan bir ciftten bahsederken kiz kaçtı minvalinde yazmissiniz .. hep otekilestirme kabul etmeme durumu.. kardesler konusurken dâhil olma demissiniz farkindamisiniz onlar artik aile burda da dis kapinin mandalisin demis gibi olmuşsunuz.
Bir rahatsızlığıniz varsa, herkesin yaninda acik açık konuşun boylece kardesiniz icin hanim köylü demek zorunda kalmazsiniz..Hoyttt ablama kardesime nasil cevap verirsin vs dese bağırsa hani köylü olmazdi sanırım nezninizde..
Konu sahibi olduğum için tartışmayacağım. Ama aynı metinde incitmek istemeyişimizden falan bahsettim sanırım görmek istemediniz. Görümcenizin iyiliği sizinlede alakalı demek ki iyi bir gelinsiniz. Neyse teşekkür ederim iyi günlerKesinlikle katılıyorum. Görücü usulü de olabilirdi 1 senelik aşkları bile olmayabilirdi. Bu o gelini daha mı değersiz yapıyor?
Uzun yıllar aşk yaşasalardı karışmaya falan hakkı mi olacakti konu sahibinin gözünde?
Bir de neymiş kız kaçmış. Kardeşi istemediği halde kız kaçıp silah zoruyla nikah masasına oturtmadı heralde değil mi? Kardesinizden emin olmasaydı kaçmazdı zaten konu sahibi.
Belki de kiz herseyi göze alıp aşkının peşinden geldigi icin kardesinizin gözünde bu kadar değerlidir.
Hep bi kızı dış kapının mandali yapma çabaları... Kardesiniz kızı susturup hep sizi savunsa sevinirdiniz ama değil mi? Yazık.
Benim görümcemden allah razı olsun ya ne görümceler varmış burda gördükçe korkuyorum insanlardan.
Benimki hiç bana sen karisma falan demez hatta nisanlimla bi derdi olsun arar bana anlatir beni de kendi katar olaya. Hep beni ailelerine dahil etmeye çalışırlar ellerinden geldikçe, hic nisanlimi kenara cekip de "o karismasin kardeşler arasina" denilmedi.
O kız da ailenizden biri farkinda misiniz?
İşte Arada kardeşine oluyor ne oluyorsa sonra psikolojik olarak çökecek aslında sizin durum klasik gelin görümce geçimsizliği iki taraftan biri illaki daha fazla kusurludur ben görümce bana dilini uzattıkça bende ona uzattım 9 yıllık evliyim 6 yıldır hiç bişey demiyorum duysamda, şimdi hiç bi sorun yok hatta beni ölecek sanıp ağlamış bile ve nedense eşim eskisi kadar ona düşkün değil yaptığı hareketleri takip ediyor ama ben bişey demiyorum çünkü kaybettiğim bebekler bozulan sağlığım onlara kafamda vakit ayıramıyorumÇok geçmiş olsun. Üzüldüm rahatsızlıklarınız için. Ben kendimi ne kadar izah etmeye çalışsamda yargılayan arkadaşlar olacak. gerçekten hiç öyle bir görümce olmadım. Gelini eve yardımcı hizmetçi olarak hiç görmedim. Aksine o bize gelen bir emanet arkadaş gibi yaklaştım. Kaçtığı içinde incitmemeye çalıştık. Ama aramızda aşılamayan adı konmayan bir sıkıntı var. Konuşmaya çalıştım. Baktık biz aşamıyoruz babam oturdu konuştu. 2 ay iyi davrandı şimdi yine kardeşim düşman.
Ablamda kaynanası ve görümceleri yüzünden bir bebeğini kaybetmişti. O acımızı hatırladım şimdi. Uzunca bir süreden sonra eniştemde doğruyu görmüştü. Ve ben bunlara şahit olduğum için görümce olmamaya çalıştım.İşte Arada kardeşine oluyor ne oluyorsa sonra psikolojik olarak çökecek aslında sizin durum klasik gelin görümce geçimsizliği iki taraftan biri illaki daha fazla kusurludur ben görümce bana dilini uzattıkça bende ona uzattım 9 yıllık evliyim 6 yıldır hiç bişey demiyorum duysamda, şimdi hiç bi sorun yok hatta beni ölecek sanıp ağlamış bile ve nedense eşim eskisi kadar ona düşkün değil yaptığı hareketleri takip ediyor ama ben bişey demiyorum çünkü kaybettiğim bebekler bozulan sağlığım onlara kafamda vakit ayıramıyorum
Zamanında böyle durumlara benzer şeyler yaşadım o zaman küçüktüm sessiz kaldım şimdiki aklım olsaydı karşılığını verirdim hala içimdedir öfkesi.Ben yapmadan böyleyim, yapsam nelere maruz kalırdım acaba? Ama belki o zaman zoruma gitmezdi bende yapıyorum diyerek.