Maske Tarifleri Çinko Maskesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
mrb bende bugün eczaneye gittim.çinko oksit kremi almak için ellerinde yoktu depodan gelicekmiş.oranı %40 lık olsun dedim tamam dediler fiyatı 5 tlmiş.yarın alıcam kremi.kullanımı nsl?benim cildimde sivilce lekeleri var.bide kantaron yağı nasıl kullanılıyor?

ben bu kremden aldım acıkcası zor sürülüyor cilde bembeyaz yapılıyor gece yatarken kullanılmalı .

bana iyi gelmedi ama dedigim gibi herkesin cildi farklı bana iyi gelmeyen size gelebilir . acil sifalar dilerim

ben bu kremden aldım acıkcası zor sürülüyor cilde bembeyaz yapılıyor gece yatarken kullanılmalı .

bana iyi gelmedi ama dedigim gibi herkesin cildi farklı bana iyi gelmeyen size gelebilir . acil sifalar dilerim
[/QUOTE

ben kremi direk olarak sürmicem.maske olarak kullanmayı düşünüyorum.maske olarak kullanan var mı??

Ben 5 aydır çinko oksit mega farma pomad kullanıyorum beyazlık veriyo.güneşten koruyo ayrıca nemlendiriyo ben memnunum doktorum önerdi.
20 grlık 3 gr çinko oksit 17 gr vazelin içeriyo yanıklara da iyi geliyo iyi memnunum 5 tl

Çinko krem kullanan kızlaaar.
Sonuçları yazarmisinz?
Bende her markanın çinko kremi var ama hiç biride küçük kırmızı sivilce izlerini gidermedi :(
Sizde sonuç ne çok merak ediyorum.

Back
X