Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
benim eşim aldmış bana dün çinko krem yani markasıda bu...
ebru şallının programında geçenlerde bir estetik uzmanı bey katıldı ve dedi ki 2-3 tl lik bir krem alın kullanın öyle çok pahalı kremlere niye para veriyorsunuz..
ben estetik uzmanıyım ve öneriyorum dedi..
hatta ebru şallı burdan çıkışta direk eczaneye gidip bi tane alacam demişti..
neyse ben gece sürüp yattım sabah bir baktım yüzümde bir berraklık bir bayazlık..
ben kullanmaya devam edicem.....
marka yazmamışın canım.bende alıcamda elimde bi marka olsun istiyorum bide gerçekten 2-3 ytl miki niveanın vardı onu gördüm ben o 9-10 ytl bişey di.marka ve fiyat yazarsanız sevinirim burda sorun olmuyo heralde çünkü herbişeyin markası açık açık yazılı
kızlar sanki beyazlaştırıyormu ne cildi..
peeleng yaptım onun artından bir kaç gecedir yatarken sürüyorum eşimin bile dikkatini çekti cildimdeki farklılık..
doktor çinko krem dediğinde ebru şallı hangisi demişti..
doktorda adı çinko krem böyle deyin eczanelerde mevcurt zaten 2-3 lira demişti..
evet adı ÇıNKO KREM markası bu yani...
şunun markasını yazarmısınız? benim burda eczaneye girip böyle şeyler var mı diye sorduğum zaman anlamıyorlar tarif etmeye çalışınca da uzaylı görmüş gibi bakıyorlar...
hiç değilse ismiyle sorayım :))
aman be yavru kuşuum markası bu diyom marka ne diyonuz bende resmini çekip ekliyim bari dedim..
ahanda ebru şallının programında estetik cerrahi doktorunun tavsiye ettiği krem budur..
fiyatıda 3.50 dir...
Bende gece yatmadan sıktığım sivilcelerin üzerine sürüyorum.Sabaha kadar sivilce yada oluşan yara küçülmüş oluyor.Birde içinde vazelin olmasa daha çabuk kurutacak.Uzun zamandır içinde vazelin olmayan çinko krem araştırıyorun fakat bir türlü bulamadım.
kızlar bugün ebru şallı çinko oksit ile bir maske daha yaptı
buğday ve gül yağı ile,yine aynı mantık
sonuçta cilt için kullanılan ne kadar yağ varsa kullanılabilir sanırım ya da sadece krem olarak
ben de lavanta yağı ile yapmıştım
ama tabi burda asıl önemli olan krem :)
yalnız ebrudaki kremin içinde %40 çinko oksit varmış yaaa öyle dedi
benim aldığımda %20 var
tabi marka ya da üretici firma adı filan vermedi
krem tüpünün ucunda sarı renkte bişeyler yazıyodu galiba :)))
üstelik kremin akışkanlığı bendekinden daha iyi görünüyordu
bendekinde %20 olduğu için sanırım akışkanlığı daha az
%40 lık çinko kremi sorucam eczaneye