Maske Tarifleri Çinko Maskesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
kızlar ebru şallı bugün birmaske tarifi verdi..kayısı portakal yağı filan ben sonuna yetiştim..
gören oldumu acaba..nasıl yapılıyormuş?

evet canım şu şekilde;

2 kayısı,1 yemek kaşığı yoğurt,1 tatlı kaşığı portakal yağı,taze nane yaprakları

kayısıların çekirdeklerini çıkarıp ince rende ile rendele,yumuşaksa zaten çatalla da ezilebilir.yani sıvımsı kıvama gelecek.nane yapraklarını ince ince kıy.sonra tüm malzemeleri karıştır.temiz cilde uygula.

hem sivilce,hem kırışıklık için.yenileyici özelliği de varmış.

kolay gelsin :)

Son düzenleme:
evet canım şu şekilde;

2 kayısı,1 yemek kaşığı yoğurt,1 tatlı kaşığı portakal yağı,taze nane yaprakları

kayısıların çekirdeklerini çıkarıp ince rende ile rendele,yumuşaksa zaten çatalla da ezilebilir.yani sıvımsı kıvama gelecek.nane yapraklarını ince ince kıy.sonra tüm malzemeleri karıştır.temiz cilde uygula.

hem sivilce,hem kırışıklık için.yenileyici özelliği de varmış.

kolay gelsin :)

çok sağol canım..
denemkek istiyorum güzel bir maskeye benziyor..
kayısıların çekirdeğini çıkartmamız gerekiyorsa ozaman kuru kayısı değil kullandığı meyve halinde olan dimi?
bende o kayısıları nasıl o hale getirdiğini merak etmiştim sonuna yetiştim karamel haline gelmişti ama nasıl yaptığını görememiştim.

evet canım bu mevsim çıkan taze kayısı ile yaptı :)

ben de denemek istiyorum,malzemeler güzel,ezilmiş kayısıları da böylece değerlendirmiş oluruz :)

daha çok etkilerini öyle güzel anlattıki oilgimi çekti benimde =)
bu hafta yaşmaya maskesi yaptımilk defa oyüzden bu hafta uygulayamıyorum.
amahaftaya muhakkak yapıcam zaten portakalyağı almam lazım...

ben izldim programı ve not aldım henüz yapmadım gerçi ama güzel sonuç alacağımdan eminim.
1 tatlı kaşığı çinko oksit kremi (aldığın krem %40 olursa daha ii dendi progrmda)
1 tatlı kaşığı gül yağı
1 tatlı kaşığı buğday yağı
bu malzemeleri karıştır ve yüzüne uygula yarım saat beklet yüzü papatya çayıyla temizle.

ben izldim ebru şallı nın programını ve not aldım henüz yapmadım gerçi ama güzel sonuç alacağımdan eminim.
1 tatlı kaşığı çinko oksit kremi (aldığın krem %40 olursa daha ii dendi progrmda)
1 tatlı kaşığı gül yağı
1 tatlı kaşığı buğday yağı
bu malzemeleri karıştır ve yüzüne uygula yarım saat beklet yüzü papatya çayıyla temizle.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Konuyu düzenle/Sil

kızlarrr az önce bi sayfada çinko oksit sabunu gördümmmmm
şaşırdımm :)))
sabunu bile varmış :))

Habipoğlu Çinko Oksit Sabunu

Çinko oksidin bariyer oluşturucu etkisi sayesinde cildi zararlı dış etkenlere karşı izole ettiği bilinir. Kaşıntı, yanık, tahriş, pişik ve yaraların hızla iyileşmesinde etkidir. Cildin ferahlamasını, rahatlamasını, beslenmesini sağlar. Yağ dengesini düzenler.

kızlarrr az önce bi sayfada çinko oksit sabunu gördümmmmm
şaşırdımm :)))
sabunu bile varmış :))

Habipoğlu Çinko Oksit Sabunu

Çinko oksidin bariyer oluşturucu etkisi sayesinde cildi zararlı dış etkenlere karşı izole ettiği bilinir. Kaşıntı, yanık, tahriş, pişik ve yaraların hızla iyileşmesinde etkidir. Cildin ferahlamasını, rahatlamasını, beslenmesini sağlar. Yağ dengesini düzenler.

araştırmacı kişiliginden dolayı seni kutluyorum ve Allah seni kkdan eksik etmesin diyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende gördüm bi habipoğlunun var bide zinco nun var zinco daha uygun fiyat olarak ama pekte bi fark yok acep hangisi iyi olaki eczanedenmi bulabiliriz aktardanmı nerden acaba bile varmı

zinco dermatolojik bi marka,bence zinco tercih edilmeli
o da sadece eczanelerde vardır

nette sadece eczane sitelerinde satışı var sabunun çünkü
ama diğer markalar her sitede görünüyor,heralde aktarda da vardır sormak lazım
ama almışken zinko tercih edelim derim
ben normalde sabun kullanamıyorum ama bunu denemek isterim

Zinco Sabun

Sağlıklı cilt için

Çinko sağlıklı bir cilt için çok gerekli bir mineraldir. Çinko yara iyileşmesini hızlandırır, akne ve dermatit tedavisinde yüksek etkinlik gösterir. Zinco çinko oksit içeren sabun sayesinde cilt sağlığı kazanılır. Zinco sabun ayrıca vitaminler ve at kestanesi ekstraktı içermektedir.

Kullanıldığı yerler :
  • Akne ve dermatit tedavisinde
  • Antiseptik ve antibakteriyel etkinliği ile sağlıklı bir cilt temizliğinde
  • Derinin kaşıntılı, yangılı ve tahriş durumlarında
  • Derinin yağ dengesinin korunmasında
  • Derinin kurumasının engellenmesinde

ya sabunu almak için eczaneye gittim bulamadılar peki kremini aliyim dedim 12 l dedi yuh çinko kremi 3-4 l bişeydi zinconun kremiydi ama ne far olabilirki diğerlerinden

bende çinko oksit pomad kullanıyorum memnunum yüze hoş bi parlaklık veriyo ayrıca gerçekten leke ve sivilceleri temizliyo ama sürekli kullanmak lgerekiyo bıraktığınız anda hiç kullanmamışsınız gibi oluyo diyebilirim ama sonucundan memnununm ben çok hassas bi cildim var ve herşeyi kullanamıyorum sebamed sabunla yıkıyorum özellikle soğuk suuuu daha sonrada kalın bi tabaka sürüyorum bana yaradı :)

selam herkese, sanırım ebru şallının maske tarifini tam olarak alamamışsınız,tesadüfen yazıları okudum ve yardımcı olmak istedim bu sayede de sitenizi tanımış oldum.. ben henüz maskeyi denemedim ama umarım gelir,tüm güzelliklerinle sizinle olması dileğiyle..

HÜCRE YENİLEYİCİ CİLT MASKESİ(EBRU ŞALLIDAN)

1-BİR TATLI KAŞIĞI BUĞDAY YAĞI
2-BİR TATLI KAŞIĞI GÜL YAĞI
3-BİR TATLI KAŞIĞI ÇİNKO OKSİT KREM

Aslında bunu uygulamadan önce de cildin derinlemesine temizlenmesi için esmer şekerli bir formül daha vardı ama net hatırlayamıyorum.. ama önemli olan derinlemesine temizlik değilmi esmer şekerin peeling etkisi olduğunu düşünürsek duştan sonra sadece esmer şekerle yüzümüzü ovsak bile etkisi büyük olacaktır.. eğer duşa girmek gibi bir niyetiniz yoksa cildinizi yumuşak bir sıvı sabun ya da cilt jeli ile yıkadıktan sonra suyu kaynadıktan sonra altını kapatıp yüzünüze tutun,sonrada maskeyi uygulayın 20dk sonra ılık suyla durulayın.. umarım işinize yarar,hoşçakalın..

tşk ressama.s....vakti olmayanlar yoğun olan çinko oksiti biraz bebakla karıştırabilirler...biraz bebak biraz çinkoyu avuç içine döküyor ve karıştırıyorum, cilde çok güzel yayılıyor, görüntüsü de fondoten sürmüş gibi oluyor...:kahve:

bu maskenin amacı hücre yenilenmesine yardım etmek, ben de denedim biraz önce gayet güzel ve bu maskenin her cilt tipine uygun olduğu söylenmişti programda.. benim cildim karma bu arada.. kremde öyle ifade edilemeyecek gariplikte de deeğildi diğer yağlarlada sorunsuz özleşti.. alırken kullanma tarihine dikkat edin..:teytey:

Back
X