Maske Tarifleri Çinko Maskesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Ciltteki sivilce ve izlerinde (ki çok zor iyileşir zaten benim yaralarım) ve tahriş olan hassas cildimde gayet faydasını gördüğüm bir krem. Kesinlikle tahriş olan ciltteki kırmızılıkları azaltıyor. %40lığı sürüyorum ben krem olarak suratıma ve vücuduma da sürdüğüm kreme ekleyerek sürerim.
Ciltten çıkması zor oluyor ancak, o sebeple çok ince sürmeniz daha iyi ve gece yatarken mesela sabaha emmiş oluyor. Sulandırılmış elma sirkesini pamuğa döküp çıkartabilirsiniz.

selam kızlar bende araştırdım

ve denemek ıstıyorum kesınlıkle

eczacıdan çinko krem dıye ıstıycem çinko oksit krem denmiş bıde bunların ıkısı aynı mı? çinko krem ve çinko oksit krem???

yardımcı olursanız çok sevinirim

yüzüm güneşte yanıp soyuluyordu,bana eczacı tavsiye etti. çinko oksit kremi sabahları nemlendiricimi sürreken onunla birlikte yüzüme sürüyorum.çok güzel yayılıyor ve güzel bi beyazlık veriyor ve öyle çıkıyorum dışarı çok iyi geldi bana gün boyu yumuşacık oluyo ve yanmıyor yüzüm. tavsiye ederim. yanlız benim kremim çinko oksit;üzerinde çinkos krem yazıyor.. %40 lık mış..

merhaba kızzlar...1 ay önce iş yerine bi bey geldi bütün bayanlar ZDRAVE diye çinko içerikli bir krem aldı ondan, bulgaristandan getiriyomuş kremi...sivilceye iyi geliyomuş..
ben de aldım 1 aydır kullanıyorum..benim sivilcelerim sivri sinek ısırığı gibi sivilce gibi değil bi garip...
yüzümde yeni sivilce çıkmıyo..2-3 gündürde morardı sivilcelerim kan topladı...iyileştirdiğini söylediler bakalım kullanmaya devam etcem ama bi yandan da korkuyorum resmen mos mor oldular...
bi de adam bunu sakın güneşe çıkarken sürme demişti..bazı arkadaşlar güneşe çıkarken de kullandıklarını yazmışlar da söliyim dedim....

zdrave korkulacak bi krem değil buranın bepantheni nasılsa bulgaristanın zdravesi o içerikleri farklı ama orda meşhur bi kremdir.

ben yaklaşık 3 aydır çinko krem kullanıyorum..
ciddi anlamda cildimde düzelmeler izlerin azalması oldui..
tavsiye ederim kullanın..

Bende Dalin in pisik kremi var. Iceriginde cinko oksit var yaziyor acaba ayni isi görür mü ki?

bionike kullaniyorum ben kivami yapisi baya yogun nerdeyse 6 aydir kullaniyorum yarilanmadi bile.

bugün başladım çinko oksit kremine göreceiz bakalım benim cildim karma ve hazsas ufak kil maskeleri var havtada bir pelink yapıyorum nemlendiricim salyangoz özlü krem kullanıyorum sabahları dovun sabunuyla yıkarım yüzümü gül suyundan vaz gecmem diyenlerdenim yüzümde tek tük siyah nokta var 3.4 tanede leke umarum işe yarar cinko oksit ha bide kantaron yağına da başladım cok güzel yapıyo cildi yumaşacık

arkadaslar bırakın onu bunu en iyisi tca %15 bir hafta kabuklu bi yüzle gezmeyi göze alan 1 hafta sonra bebek gibi bir yüzle karsılasır sonrasında cinko kremi deri hassas olduğu için benden söylemesi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…