Sen ne yaparsan yap boş.Uzun zamandır eşimle oglumla hiçbişey yapmıyoruz uzun zaman bile değil hiç diyelim.. dün dedi akşam sizi kipa ya goturcem oyuncaklar filan da var coxuk için gidicektik görümcem bana mesaj attı akşam kisir istiyoz size gelelim diye bizde dışarı cikicaz 9dan sonra geliriz çaya gelin dedim siz gidin biz başka plan yapalım dedi akşam geldi bizimki diyo ki gidelim annemle kardeşimi de alalım mi bende dedim ailecek biz bişey yapmiycak miyiz .. işte benim kardeşim annem mi fazlalık onlar bizim ailemiz filan bende beraber de gidiyoruz sen ben oğlum gitmiyoruz onlar bizsiz bi yere gidiyorlar mi diyo biz sevgili değilmişiz ailecek takilcaz yani hangi kafada bu ya bende sinirlendim çıkardim ustumu gitmiycem dedi sonra diyo hazırlan gidelim kardeşleri de diyomus abi iznin ne zaman birlikte bişeyler yapalım diye paramiz olsun arabamiz olsun gidermisiz sonra tamam dedik ikna etti gidelim annemler i ariyayim dedi yemek yiyelim dışarda aradı annesini annesi dedi biz yedik yemek siz gidin olsun dedi sizde gelin bunlarda hemen hazır zaten tamam dediler onlarda düşünmüyo ki bunlar birlikte bi yere gitmiyo uyuz oldun onlara şimdi de kp ler geldi arabayla gezmeye gidiiyolarmis Bayındır a bana diyo sizde gelin annem bizde sabah gelmiş kadın olsun diyo siz gelin dusuncesizler sinirlerimi bozdular yine şeytan neler demiyo ki ama diyemiyorum bişey kocamdan mi korkuyorum nedir bilmiyorum
Evet bunun farkında değil malesefSen ne yaparsan yap boş.
Eşin tavrini koymadiktan sonra , sizin geniş değil çekirdek aile olduğunuzun bilincine varana kadar sanirim bu sorunlari yaşicaksin gibime geliyor
Yok benim kocamdan adam olmaz bilmiyorum ailesiyle mutlu adam o yüzden onları istiyo heralde sürekli boşanmaya gelince de boşanmam diyo ya ailesine kızıyorum zaten yalnız kalamıyoruz diye bide iftiradan dolayi ayrılcaktim iki ay ayrı kaldık taşındilar iki mahalle öteye yine hergün gelip gieiyolar akillanmadilar onlara göre biz ANLASAMİYORUZ onlar bişey yapmıyorlar ama hep aile yüzünden tartisiyoruzEvet kocandan korkuyorsun. Korktugun icinde asıl suclu eşin olmasina rağmen gidip kv, kp e bileniyorsun sanki biyeri cikcaginizi duyup pesinize zorla takilmislar gibi. Arayip cagiran hatta ısrar eden eşiniz ama saga sola dusuncesizler bilmem ne diye icten ice saldiriyorsunuz. Kocaniza söz gecirin bence.
Haklısın evet bütün suç zaten eşimde bunun farkindayimKarısıyla başbaşa zaman geciemekten hoşlanmayan ne kadar çok adam varmış, şu forum sayesinde öğrendim.
Kayinvalidenize kayinpederinize bilenmeyin, onlar sizin başbaşa zaman geçirmeniz gerektiğini düşünmek zorunda değiller. Hatalı olan eşiniz.
Evet ona zaten sinirliyim ama ailesi az degilBirine sinirlenecekseniz kv veya kp'ye değil eşinize sinirlenin.
Zira tüm suç, tüm düşüncesizlik eşinizde.
Evet canım kpss ye hazırlanıyorum ama işletme mezunuyumEsiniz de tüm suç bence
Ya bu arada birsey sorucam siz din kültürü öğretmenimiydiniz ? Kpss hazirlanan
Karisitiriyor isem kusura bakma
Evet canım kpss ye hazırlanıyorum ama işletme mezunuyum
Yani ama onların da Yalnız bırakması lazjm Cümbür Cemaat takiliyoruz onlar da acindiriyo kendilerini de ondanEşinize koyamadığınız tavrı kpeder ve valideye koymayın. Kadın neden düşünsünki "bunlar yalnız gezsin" diye?
Eşiniz düşünecek onu.
Tamam o onların saçmalığı..Yani ama onların da Yalnız bırakması lazjm Cümbür Cemaat takiliyoruz onlar da acindiriyo kendilerini de ondan
Benim eşim ailesi ne kul köle onlarsiz bişey yapamaz bende biktim artık böyle bağ mi olur yaTamam o onların saçmalığı..
Ama eşiniz davet etmese, biraz mesafesini koysa bu konuda,sorun kalmayacakki
Hersey dozunda olmalı yeri gelir kalabalık olursun yeri gelir başbaşa olmak istersin bizimki hep onlarla olalım istiyo evlenmek le yanlış yapmisBenim eşimde tam tersi.ben derim hep annemleride alalım başbaşa sıkılıyom derim.hep yalnız hep başbaşa istiyo.ortaları yok bunların.nyse sakince konuş anlayacaktır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?