- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
Uzun zamandır eşimle oglumla hiçbişey yapmıyoruz uzun zaman bile değil hiç diyelim.. dün dedi akşam sizi kipa ya goturcem oyuncaklar filan da var coxuk için gidicektik görümcem bana mesaj attı akşam kisir istiyoz size gelelim diye bizde dışarı cikicaz 9dan sonra geliriz çaya gelin dedim siz gidin biz başka plan yapalım dedi akşam geldi bizimki diyo ki gidelim annemle kardeşimi de alalım mi bende dedim ailecek biz bişey yapmiycak miyiz .. işte benim kardeşim annem mi fazlalık onlar bizim ailemiz filan bende beraber de gidiyoruz sen ben oğlum gitmiyoruz onlar bizsiz bi yere gidiyorlar mi diyo biz sevgili değilmişiz ailecek takilcaz yani hangi kafada bu ya bende sinirlendim çıkardim ustumu gitmiycem dedi sonra diyo hazırlan gidelim kardeşleri de diyomus abi iznin ne zaman birlikte bişeyler yapalım diye paramiz olsun arabamiz olsun gidermisiz sonra tamam dedik ikna etti gidelim annemler i ariyayim dedi yemek yiyelim dışarda aradı annesini annesi dedi biz yedik yemek siz gidin olsun dedi sizde gelin bunlarda hemen hazır zaten tamam dediler onlarda düşünmüyo ki bunlar birlikte bi yere gitmiyo uyuz oldun onlara şimdi de kp ler geldi arabayla gezmeye gidiiyolarmis Bayındır a bana diyo sizde gelin annem bizde sabah gelmiş kadın olsun diyo siz gelin dusuncesizler sinirlerimi bozdular yine şeytan neler demiyo ki ama diyemiyorum bişey kocamdan mi korkuyorum nedir bilmiyorum