Cinlerim tepeme çıktı yine

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Uzun zamandır eşimle oglumla hiçbişey yapmıyoruz uzun zaman bile değil hiç diyelim.. dün dedi akşam sizi kipa ya goturcem oyuncaklar filan da var coxuk için gidicektik görümcem bana mesaj attı akşam kisir istiyoz size gelelim diye bizde dışarı cikicaz 9dan sonra geliriz çaya gelin dedim siz gidin biz başka plan yapalım dedi akşam geldi bizimki diyo ki gidelim annemle kardeşimi de alalım mi bende dedim ailecek biz bişey yapmiycak miyiz .. işte benim kardeşim annem mi fazlalık onlar bizim ailemiz filan bende beraber de gidiyoruz sen ben oğlum gitmiyoruz onlar bizsiz bi yere gidiyorlar mi diyo biz sevgili değilmişiz ailecek takilcaz yani hangi kafada bu ya bende sinirlendim çıkardim ustumu gitmiycem dedi sonra diyo hazırlan gidelim kardeşleri de diyomus abi iznin ne zaman birlikte bişeyler yapalım diye paramiz olsun arabamiz olsun gidermisiz sonra tamam dedik ikna etti gidelim annemler i ariyayim dedi yemek yiyelim dışarda aradı annesini annesi dedi biz yedik yemek siz gidin olsun dedi sizde gelin bunlarda hemen hazır zaten tamam dediler onlarda düşünmüyo ki bunlar birlikte bi yere gitmiyo uyuz oldun onlara şimdi de kp ler geldi arabayla gezmeye gidiiyolarmis Bayındır a bana diyo sizde gelin annem bizde sabah gelmiş kadın olsun diyo siz gelin dusuncesizler sinirlerimi bozdular yine şeytan neler demiyo ki ama diyemiyorum bişey kocamdan mi korkuyorum nedir bilmiyorum

Evet kocandan korkuyorsun. Korktugun icinde asıl suclu eşin olmasina rağmen gidip kv, kp e bileniyorsun sanki biyeri cikcaginizi duyup pesinize zorla takilmislar gibi. Arayip cagiran hatta ısrar eden eşiniz ama saga sola dusuncesizler bilmem ne diye icten ice saldiriyorsunuz. Kocaniza söz gecirin bence.

Uzun zamandır eşimle oglumla hiçbişey yapmıyoruz uzun zaman bile değil hiç diyelim.. dün dedi akşam sizi kipa ya goturcem oyuncaklar filan da var coxuk için gidicektik görümcem bana mesaj attı akşam kisir istiyoz size gelelim diye bizde dışarı cikicaz 9dan sonra geliriz çaya gelin dedim siz gidin biz başka plan yapalım dedi akşam geldi bizimki diyo ki gidelim annemle kardeşimi de alalım mi bende dedim ailecek biz bişey yapmiycak miyiz .. işte benim kardeşim annem mi fazlalık onlar bizim ailemiz filan bende beraber de gidiyoruz sen ben oğlum gitmiyoruz onlar bizsiz bi yere gidiyorlar mi diyo biz sevgili değilmişiz ailecek takilcaz yani hangi kafada bu ya bende sinirlendim çıkardim ustumu gitmiycem dedi sonra diyo hazırlan gidelim kardeşleri de diyomus abi iznin ne zaman birlikte bişeyler yapalım diye paramiz olsun arabamiz olsun gidermisiz sonra tamam dedik ikna etti gidelim annemler i ariyayim dedi yemek yiyelim dışarda aradı annesini annesi dedi biz yedik yemek siz gidin olsun dedi sizde gelin bunlarda hemen hazır zaten tamam dediler onlarda düşünmüyo ki bunlar birlikte bi yere gitmiyo uyuz oldun onlara şimdi de kp ler geldi arabayla gezmeye gidiiyolarmis Bayındır a bana diyo sizde gelin annem bizde sabah gelmiş kadın olsun diyo siz gelin dusuncesizler sinirlerimi bozdular yine şeytan neler demiyo ki ama diyemiyorum bişey kocamdan mi korkuyorum nedir bilmiyorum
Sen ne yaparsan yap boş.
Eşin tavrini koymadiktan sonra , sizin geniş değil çekirdek aile olduğunuzun bilincine varana kadar sanirim bu sorunlari yaşicaksin gibime geliyor

Esiniz de tüm suç bence

Ya bu arada birsey sorucam siz din kültürü öğretmenimiydiniz ? Kpss hazirlanan
Karisitiriyor isem kusura bakma

Evet kocandan korkuyorsun. Korktugun icinde asıl suclu eşin olmasina rağmen gidip kv, kp e bileniyorsun sanki biyeri cikcaginizi duyup pesinize zorla takilmislar gibi. Arayip cagiran hatta ısrar eden eşiniz ama saga sola dusuncesizler bilmem ne diye icten ice saldiriyorsunuz. Kocaniza söz gecirin bence.
Yok benim kocamdan adam olmaz bilmiyorum ailesiyle mutlu adam o yüzden onları istiyo heralde sürekli boşanmaya gelince de boşanmam diyo ya ailesine kızıyorum zaten yalnız kalamıyoruz diye bide iftiradan dolayi ayrılcaktim iki ay ayrı kaldık taşındilar iki mahalle öteye yine hergün gelip gieiyolar akillanmadilar onlara göre biz ANLASAMİYORUZ onlar bişey yapmıyorlar ama hep aile yüzünden tartisiyoruz

Karısıyla başbaşa zaman geciemekten hoşlanmayan ne kadar çok adam varmış, şu forum sayesinde öğrendim.

Kayinvalidenize kayinpederinize bilenmeyin, onlar sizin başbaşa zaman geçirmeniz gerektiğini düşünmek zorunda değiller. Hatalı olan eşiniz.
Haklısın evet bütün suç zaten eşimde bunun farkindayim

Birine sinirlenecekseniz kv veya kp'ye değil eşinize sinirlenin.
Zira tüm suç, tüm düşüncesizlik eşinizde.
Evet ona zaten sinirliyim ama ailesi az degil

Eşinize koyamadığınız tavrı kpeder ve valideye koymayın. Kadın neden düşünsünki "bunlar yalnız gezsin" diye?
Eşiniz düşünecek onu.

Eşinize koyamadığınız tavrı kpeder ve valideye koymayın. Kadın neden düşünsünki "bunlar yalnız gezsin" diye?
Eşiniz düşünecek onu.
Yani ama onların da Yalnız bırakması lazjm Cümbür Cemaat takiliyoruz onlar da acindiriyo kendilerini de ondan

ben de hiçbir şey anlamadım.
gidiyorlarmış, geliceklermiş, gitmicem dedim, gelmediler , siz gelin dediler........ ay beynim döndü resmen.
ama sonuçta madem onlarla gitmek istemiyordun, açıkca ya yalnız gidelim ya da ben gitmiyorum deyip evde oturman gerekiyordu. hem bu kadar sinirlenmezdin

Eşin birlikte zaman geçirmek istemiyor ki
kv kp cart curt birlikte zaman geçirme teklifini kabul etmiş ne var bunda . Hani sürekli onlarla takilsaniz gezip tozsaniz onlarda arada baş başa gidin der belki. Ki davet ediliyorlar gelseler bi dert gelmeseler ayrı dert.
Eşine de annenlerle gezmek dolaşmak da keyifli ama ben seninle daha çok keyif alıyorum ara sıra birlikte de çıkalım el ele sarmas dolaş.
Sıkılıyor mu acaba 3 unuz çıkınca nedir ?
Neden hep onlara ihtiyaç duyuyor bunu bulmak da gerek
bazı kadınlar baş başa çok trip atıyor birileri varken hiçbir sıkıntı yok gibi davranıyor.
Eğer sende onlardansan belki surat çekmemek için mi acaba bilemedim ..

Benim eşimde tam tersi.ben derim hep annemleride alalım başbaşa sıkılıyom derim.hep yalnız hep başbaşa istiyo.ortaları yok bunların.nyse sakince konuş anlayacaktır...

Benim eşimde tam tersi.ben derim hep annemleride alalım başbaşa sıkılıyom derim.hep yalnız hep başbaşa istiyo.ortaları yok bunların.nyse sakince konuş anlayacaktır...
Hersey dozunda olmalı yeri gelir kalabalık olursun yeri gelir başbaşa olmak istersin bizimki hep onlarla olalım istiyo evlenmek le yanlış yapmis

Back
X