- 2 Temmuz 2013
- 4.058
- 8.606
- 358
Müslümanmış dinini öğrenmek için büyük ihtimalle
biz de Müslüman'ız ama ilahiyat fakültesi dışında kimse dil olarak Arapça'yı öğrenmiyor.
Neden öğrenmesin?bir Çinli'nin Arapça öğrenmesine ne gerek var ?normal bir uzakdoğulu İngilizce'den sonra Arapça mı öğrenir?
evet bende size katılıyorum.Sonunda akli basinda bir cevap! bravo.
Yo gayette okuduğu şeyi anlamak için öğrenenler çok . Mahalledeki teyzeler bile ismek kursalarına vs gidiyor öğrenmek için .
Bence Alanda'nin dediklerini iyi okuyun ve gozlerinizi acin.. size tecrubesini sunmus, onyargilarinizi indirmeniz gereken sizsiniz. Bu dunya gordugunuz gibi toz pembe gozluklerle islemiyor. Bu dunya cok vahsi ve acimasiz ve biz kadinlara yeterince bilgi ulasmiyor. Sonra niye perisan oluyoruz diye sizlaniyoruz. Cunku gercekci degiliz. Size iyilik yapmis o kadar yazmis tecrubesini. Goz ardi etmeyin.Neden öğrenmesin?
Kusura bakmayın ama çok sığ bir bakış açınız var.Dediklerinize hak verip önemsiyorum .Ama öyle yorumlar yapıyorsunuz ki.Gayet doğal olan durumu bir kusurmuş bir çelişkiymiş gibi gösteriyorsunuz.Her türlü (manidar) düşünce ve eleştirilerinize açığım derken bunu kastetmemiştim.
Neden öğrenmesin?
Kusura bakmayın ama çok sığ bir bakış açınız var.Dediklerinize hak verip önemsiyorum .Ama öyle yorumlar yapıyorsunuz ki.Gayet doğal olan durumu bir kusurmuş bir çelişkiymiş gibi gösteriyorsunuz.Her türlü (manidar) düşünce ve eleştirilerinize açığım derken bunu kastetmemiştim.
teşekkür ederim.Bence Alanda'nin dediklerini iyi okuyun ve gozlerinizi acin.. size tecrubesini sunmus, onyargilarinizi indirmeniz gereken sizsiniz. Bu dunya gordugunuz gibi toz pembe gozluklerle islemiyor. Bu dunya cok vahsi ve acimasiz ve biz kadinlara yeterince bilgi ulasmiyor. Sonra niye perisan oluyoruz diye sizlaniyoruz. Cunku gercekci degiliz. Size iyilik yapmis o kadar yazmis tecrubesini. Goz ardi etmeyin.
bir Çinli'nin Arapça öğrenmesine ne gerek var ?normal bir uzakdoğulu İngilizce'den sonra Arapça mı öğrenir?
Haklısınız.Dediklerinize hak veriyorum.Dikkat edeceğim.Teşekkürler.teşekkür ederim.
bir söz var sen ne söylersen söyle söylediğin karşındakinin anlayabildiği kadardır.
univ çağlarımda bir arkadaşıma takıldım vebtanımadığımız bir oğrenci evine okey oynamaya gittik.
Bit baktım heryer apo kitaplarıyla dolu adamlar kadınlar terör yandaşları..
Kızlar tanıdığınız bile olsa bakın hiç alakanız olmayan bir şeyin içine hoooop düşüvermişsiniz.
O aksam çok tedirgin oldum gidene kadar canım çıktı. Yasta küçük ben gidiyorum deyip postayıda koyamıyorsun.
hayatta kimseye guvenmem
Agziniza saglik ya bizim kizlari kandirmak ne kolay.Bizim milletimizden bazılarının hatta çoğunluğun bu hoşgörü dayatmasından başka bir şey duşunmemelerine kızıyorum.
Öncelikle kardeş sen ne ayaksın demeni gerekirdi.
Benim bildiğim Çinli muslumanlar var ve diğerlerinden farklı olarak sadece beyaz renk giyiyorlar ulkelerinde.O yüzden başka millet olmama ihtimali var evet.
2. Si kardeş hangi ara 27 yaşında TR nin orasında burasında ne iş yaptın nasıl yaptın kim sana yardımcı oldu da yaptın?
Uluslararası ilişkiler bilirmiş Arapça ,İngilizce vs bilirmiş. Biri bana böyle dese hemde bu coğrafyayla alakasızn ajanmısın nesin derdim.Çunku istihbarata kayıtlı ajanlar kendilerini dış işleri bakanlığında çalışıyorum diye tanıtıyorlarmış.Bu adamında uluslarası ilişkiler falan dolaylı olarak böyle kendini ttanıtması direkt aklıma bunu getirirdi.
Yani ne mi sen çinlisin kardeşim,muslumanım diyorsun,açAraoça bilirim İngilizce bilirim vs diyorsun hemde Suriye savaş bölgesine yakın yere ISID falan bu bölgeye yakın yere geliyorsun.Çin hayatının olağan akışına aksine hemen herşeye sahipsin.Benimle evlenip Turk vatandaşlığı alarak rahat hareket mi edeceksin yoksa kendini gizlemenin en iyi yolu evlenmek mi deeeeer ve
gel bakalım Goç idaresine gidelim sen ne ayaksın vizen öğrenci vizesi mi ne kadar kalış suren var ne vasıfla buradasın derdim.
İki kandil mesaj atmakla ben Turk yemeklerini seviyorum deyip gönül bağı kurmakla gevşemeyin kızlar.
Ama adam musluman dimiiiii başka hiçbiletyin önemi yok bazıları için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?