Önce insan olsun diyorum;
dil,din,ırk bunlar sonra gelsin. Elhamdülillah müslümanım ama ne müslümanlar görüyoruz.
Ben mutlu olabilirim ihtimali vermiştim.ayni memleketlinlede evlensen evin icide degisik huylari aliskanliklari davranislari cikiyor.
Ne sonucu?Sonuç nedir acaba
Annemin hoşgörülü olacağını düşünüyorum ama sadece düşünüyorum:)Yabancı çinli damat fikri kızları olan bana pek cazip gelmedi de kızım siyahları yakışıklı sevimli buluyor
Büyük konuşmayayım
Annenizin gözünden bir bakış açısı
Sayfa 23 'de.Evet tanıştım.Konu sahibi tanıştınız mı bir gelişme var mı ? Merak ettim
Hadi Hayırlısı çok sevindim :)Merhaba hanımlar.Hepinize hayırlı kandiller dilerim. Tanıştıktan sonra bizi bilgilendirin diyenler olmuştu.
Ben bu Çinli arkadaşla dün görüştüm ve görüşmeye ve tanışmaya devam etmek istedim.
" Uygur Türkü olabilir mi? " diyenler olmuştu. Uygur Türkü değil.Bildiğimiz Çinli müslümanmış.Fakat Uygurlu kardeşlerimizi çok sevdiğini onlar için dua ettiğini söyledi.Hatta Uygurlu arkadaşları bile varmış.
Dedesi Çin'de azınlık yaşayan Huiler'den imiş.
Gerçekten beni çok beğenmiş.Bunu dile getirdi.O kadar tatlı bir Türkçe'si var ki.
Ayrıca Türk Kültürü'ne hayran olduğunu,Osmanlı 'ya aşık biri olduğunu da öğrendim.Osmanlı'dan girdik Selçuklu'dan çıktık.Diriliş Ertuğrul dizisini bile izliyormuş.Baya konuştuk.Ben O 'nun kültürü açısında konuştum.Gerçekten her şeyi yiyorlarmış.Yani bizim yiyemeceğimiz türden.
"Fakat ben müslümanım Elhamdulillah",dedi.
"İslam'a uygun olmayanları eliyorum.Çünkü hayatımı İslam'a göre yaşıyorum dedi".
Ayrıca Türk yemeklerini de çok seviyormuş."Yediğimiz yemeklerin güzel olduğunu düşürdüm.Fakat Türk yemeklerini tatmadan önce bu böyleydi."dedi.Lahmacun ve kebap favorisiymiş.
"Mantıyı biliyor musun ?"dedim.
"Hayır", dedi. Mantı yedirmek lazım.
Ayrıca iyi derecede Arapça ve İngilizce biliyormuş.
Ders bile veriyormuş.
Oturduk çay içtik.Bu şekilde sohbet ettik.
Çok samimi bir insan. İnsanlık yönüyle baktım.Tabi daha çok tanımıyorum ama iyi bir başlangıç oldu.Telefon numaralarımızı aldık.
Bugün de kandil mesajı yollamıştı.
Yani bu şekilde oldu.
Bakalım inşAllah hayırlısı olsun.Whatsapp'dan filan konuşuyorum.Çok sık olmasada zaten perşembe günü tanıştık.Hadi Hayırlısı çok sevindim :)
Çok kaptırma kendini ama biraz tanış sonrasında da ailenle tanıştırırsın .
Inşallah en Güzeli olur senin için :)
bizde sorun yasa diye demedik zaten arkadasim.Ben mutlu olabilirim ihtimali vermiştim.
Sorunsuz evlilik yoktur.Sorun istemeyen evlenmesin.
arkadas koni basligi acmis ama yorumlarimiza kiziyor sanirim.arkadaşım daha adamla bir iki kere yüzyüze gelmişsiniz. bakın buluşma bile değil karşılaşmak gibi sadece. ne evlenmesinden bahsesiyosun? yaşın daha 23. hele bi okulu bitir bi iş bul. ondan sonra düşün bunları. elin çinlisi kaçmıyor di mi?
ayrıca sen de müslümansın ışid de müslüman. bilmem anlatabiliyor muyum?
konusma tarzina bakBen mutlu olabilirim ihtimali vermiştim.
Sorunsuz evlilik yoktur.Sorun istemeyen evlenmesin.
Daha çok yeni :)Bakalım inşAllah hayırlısı olsun.Whatsapp'dan filan konuşuyorum.Çok sık olmasada zaten perşembe günü tanıştık.
O japon değil miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?