Biz zaten önce birbirimizi iyice tanıyacağız eğer anlaşırsak ailelere bildireceğiz.Wowowow ne hız ailelere bildirelim falan daha adamı tanımıyosunuz bile ne evliliği yahuu
TövbeeBazı uzuvları küçük diyorlar :)
Haklısınız her müslümanım diyene inanılmaz.Fakat efendi biri gibi duruyor bir şans vermelimiyim acaba dedim.Kesinlikle çalışma taraftarıyım..arkadaşım daha adamla bir iki kere yüzyüze gelmişsiniz. bakın buluşma bile değil karşılaşmak gibi sadece. ne evlenmesinden bahsesiyosun? yaşın daha 23. hele bi okulu bitir bi iş bul. ondan sonra düşün bunları. elin çinlisi kaçmıyor di mi?
ayrıca sen de müslümansın ışid de müslüman. bilmem anlatabiliyor muyum?
Haklısınız her müslümanım diyene inanılmaz.Fakat efendi biri gibi duruyor bir şans vermelimiyim acaba dedim.Kesinlikle çalışma taraftarıyım..
acaba evlilik olur mu kültür uyumu felan onu çok merak ediyorum.e o zaman tanış. evlenmek nerden çıktı?
Bence sebep Türk oluşu. Sorun bizimkilerde gibi.Ben Türk’le anlaşamıyorum millet Çinliye sıcak bakıyor :) bence önce siz görüşün ailelere açmadan.
acaba evlilik olur mu kültür uyumu felan onu çok merak ediyorum.
Yani o arkadaş temiz bir insan ahlakı güzel arkadaşıda böyle diye belirteyim dedimO değil de aracı olan arkadaşın inancından ibadetinden niye bahsettiniz ? Okuyunca Çinli olan o sandim başta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?