Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen tanışma yoluna gireceğim.Hayırlısı inşAllah.Bakalım.Bu hafta buluşacağım büyük ihtimalle.Çoğu hanımlar bizi bilgilendir dedi.İnşAllah buluşunca bilgilendireceğim.Bütün sayfaları okuyamadım ama sen baya baya aklına yatırmıssın bu işi adam da müslümanmıs dil de biliyormus türkiyeden hiç gitmeyecekse sana ve ailene yasam tarzına bir sey demeyecek bir karakterdeyse tabi buda tanıyarak anlasılır :) hemen evlenmeyeceksiniz sonucta bir konusulur tanısılır bence
Resmini gormek isterdim. Merak ettimAynen tanışma yoluna gireceğim.Hayırlısı inşAllah.Bakalım.Bu hafta buluşacağım büyük ihtimalle.Çoğu hanımlar bizi bilgilendir dedi.İnşAllah buluşunca bilgilendireceğim.
Bekliyoruz canım mutlaka iyi haberlerleAynen tanışma yoluna gireceğim.Hayırlısı inşAllah.Bakalım.Bu hafta buluşacağım büyük ihtimalle.Çoğu hanımlar bizi bilgilendir dedi.İnşAllah buluşunca bilgilendireceğim.
Ben ad olarak çang çung çen öneriyorumAilelerden once bence siz gorusmelisiniz ve acele etmeyin evlilik bu..
Eger sever anlasirsaniz neden olmasjn :)))
cekik gozlu bebislerjniz olur
isimlerini dusunemedim simdi...
insallah catal kasik kullanirsiniz
Son olarak böcük yemiyodur umarim :)
Bazı uzuvları küçük diyorlar :)
Merhaba hanımlar fikrilerinizi almak istedim. ben üniverste son sınıftayım.Edebiyat öğretmenliği okuyorum.Bizim fakülteden bir arkadaş var. İbadetine önem veren inançlı biridir bende hakeza öyleyim tesettürlüyüm.Bu arkadaşın Çinli bir arkadaşı var. Bu Ada'm da müslüman..Annesi ve babasızda müslüman.Annesi buradaymış babası Çin'de . Biz birkaç kez yüz yüze geldik bu arkadaş vesilesiyle.bu Çinli arkadaş beni görmüş eğer anlaşırsak ailelerimize bildirilerim gibisinden ciddi bir yola girmek için düşünmüş .ben şaşırıp kaldım ne diyeceğimi bilemedim. Bu Ada'm Çince İngilizce Arapça ve Türkçe biliyor.Uluslararası ilişkiler bitirmiş Türkiye'de şimdide ilahiyat okuyor.Aynı üniverstedeyiz bu arada o 27 ben 23 yaşındayım..efendi birine benziyor.Annem lere söylemedim sizce yabancı bir Ada'mla evlenmek Nasıl olur kültürler uyuşur mu uyumda zorluk olur mu?
Bence anlaştıktan Sora herşey hallolur denemelisin mutlu olabilirsin benim esimde Arap mesela inan hiç sorun olmuyorMerhaba hanımlar fikrilerinizi almak istedim. ben üniverste son sınıftayım.Edebiyat öğretmenliği okuyorum.Bizim fakülteden bir arkadaş var. İbadetine önem veren inançlı biridir bende hakeza öyleyim tesettürlüyüm.Bu arkadaşın Çinli bir arkadaşı var. Bu Ada'm da müslüman..Annesi ve babasızda müslüman.Annesi buradaymış babası Çin'de . Biz birkaç kez yüz yüze geldik bu arkadaş vesilesiyle.bu Çinli arkadaş beni görmüş eğer anlaşırsak ailelerimize bildirilerim gibisinden ciddi bir yola girmek için düşünmüş .ben şaşırıp kaldım ne diyeceğimi bilemedim. Bu Ada'm Çince İngilizce Arapça ve Türkçe biliyor.Uluslararası ilişkiler bitirmiş Türkiye'de şimdide ilahiyat okuyor.Aynı üniverstedeyiz bu arada o 27 ben 23 yaşındayım..efendi birine benziyor.Annem lere söylemedim sizce yabancı bir Ada'mla evlenmek Nasıl olur kültürler uyuşur mu uyumda zorluk olur mu?
Ayrım yapmak gibi algılanmasın ama ben Çinlileri farklı alışkanlıklarından dolayı pek sevmiyorum cinsellik çok ön planda onlar için ve birden çok kadınla ilişkileri olabiliyor galiba ve yedikleri yemekleri nasıl yiyeceksin orasını hiç sorma çünkü böcek falanda yiyorlarMerhaba hanımlar fikrilerinizi almak istedim. ben üniverste son sınıftayım.Edebiyat öğretmenliği okuyorum.Bizim fakülteden bir arkadaş var. İbadetine önem veren inançlı biridir bende hakeza öyleyim tesettürlüyüm.Bu arkadaşın Çinli bir arkadaşı var. Bu Ada'm da müslüman..Annesi ve babasızda müslüman.Annesi buradaymış babası Çin'de . Biz birkaç kez yüz yüze geldik bu arkadaş vesilesiyle.bu Çinli arkadaş beni görmüş eğer anlaşırsak ailelerimize bildirilerim gibisinden ciddi bir yola girmek için düşünmüş .ben şaşırıp kaldım ne diyeceğimi bilemedim. Bu Ada'm Çince İngilizce Arapça ve Türkçe biliyor.Uluslararası ilişkiler bitirmiş Türkiye'de şimdide ilahiyat okuyor.Aynı üniverstedeyiz bu arada o 27 ben 23 yaşındayım..efendi birine benziyor.Annem lere söylemedim sizce yabancı bir Ada'mla evlenmek Nasıl olur kültürler uyuşur mu uyumda zorluk olur mu?