Cinli konu acmayın

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Can'lar gelin hele hazır münegil yokken başımdan gecen bi olayı anlatcam..
Benim kısmetm yok cok şansızım işe başvuruyordum oda çıkmıyordu bi arkadaşın tavsiyesiyle ücretsiz bakım yapan bi hocayla konuştum .hoca benim için dua edip arayacağını söyledi.sonra aradı hoca bana rüyamda hiç 3harfliyle beraber oldun mu hiç dedi.evet dedim.tacize uğruyordum rüyamda çünkü.
Hoca dedi sen sahiplisin.evlenmene izin vermez.
Şu kadar para vermem lazım sana şunları yapıcan dedi.dualar falan söyledi muska yapacaktı
Ben yapmadım kendim okudum hep Kuran okudum nas felan okudum hep namaz kılıyorum zaten ..
Aradan 2yıl gecti ne yapsam aklıma geldikçe kısmetsizliğim acaba diyorum gerçekten böyle bişey olabilirim???duydunuz mu sahiplenme diye bişey!!

Fake değilim tanıyanlar tanır beni burda milyon tane konum var.bu mevzu 2yıl önce oldu

Onu bunu geçtim de "Münegil" kim ola ki?

Arkadaşlar artık fake nane yazmazsanız iyi olur varsa bi bildiğiniz yada duyduğunuz bilgilendirin yok inanmıyorsanız zaten hiç yazmayın.
Takdir edersinizki psikolojimi alt üst etti.
Ama hiç başka bi olay olmadı rüyalarım arada devam ediyor .annem biliyor ablam biliyor onlar da o Zaman inanma boşver dedi ve okudular cevşen okudu annem..ama rüylar devam ediyor.okumadan yatmıyorum buarada.eskiden korkuyordum tek farkı artık korkmuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…