- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Siz oksijen yerine ne aliyonuz yavCan'lar gelin hele hazır münegil yokken başımdan gecen bi olayı anlatcam..
Benim kısmetm yok cok şansızım işe başvuruyordum oda çıkmıyordu bi arkadaşın tavsiyesiyle ücretsiz bakım yapan bi hocayla konuştum .hoca benim için dua edip arayacağını söyledi.sonra aradı hoca bana rüyamda hiç 3harfliyle beraber oldun mu hiç dedi.evet dedim.tacize uğruyordum rüyamda çünkü.
Hoca dedi sen sahiplisin.evlenmene izin vermez.
Şu kadar para vermem lazım sana şunları yapıcan dedi.dualar falan söyledi muska yapacaktı
Ben yapmadım kendim okudum hep Kuran okudum nas felan okudum hep namaz kılıyorum zaten ..
Aradan 2yıl gecti ne yapsam aklıma geldikçe kısmetsizliğim acaba diyorum gerçekten böyle bişey olabilirim???duydunuz mu sahiplenme diye bişey!!
Birde munegil demiş Hahaha kim kız onlar?Siz oksijen yerine ne aliyonuz yavoksijen alan beyin boyle calismaz
Arkadaşlar artık fake nane yazmazsanız iyi olur varsa bi bildiğiniz yada duyduğunuz bilgilendirin yok inanmıyorsanız zaten hiç yazmayın.
Takdir edersinizki psikolojimi alt üst etti.
Ama hiç başka bi olay olmadı rüyalarım arada devam ediyor .annem biliyor ablam biliyor onlar da o Zaman inanma boşver dedi ve okudular cevşen okudu annem..ama rüylar devam ediyor.okumadan yatmıyorum buarada.eskiden korkuyordum tek farkı artık korkmuyorum..
Saol cerry zaten o yüzden güvenmedim Ada'ma.rüyamı bilmiş olması şaşırttı sadeceHerif paranı söğüşlemek için uydurmuş panpa.
Vuu fantezi dolu rüyalar. Alırım bir dal. Orada burada sahiplenen erkek istiyorum diye konusuyorsunuz, bak ne oldu şimdi ahshsj.
İlk Zaman'lar cok korkuyordum artık korkmuyorum sadece bu rüyaların bitmesini istiyorum.kime güvenebilirim bilmiyorum.daha önceden duydum aşık olmuş kıza bir tanesi böyle şeyler olabiliyormuş allah muhafaza böyle c li hocalar var onlarla irtibat halindeler onlar yardım eder yani. fal bakana da yardım ederler onlar hiç bulaşmamak lazım
Beni sahiplensin
Beni taşıyabilsin
:)) aynenBeni sahiplensin
Beni taşıyabilsin
o konuda bilgim yok kimseye güvenmeyin paranızı kaptırmayın.İlk Zaman'lar cok korkuyordum artık korkmuyorum sadece bu rüyaların bitmesini istiyorum.kime güvenebilirim bilmiyorum.
Zaten kimseye ne ben ne ailem bu mevzuda para ile olmayacağını bilir.dua edip okumak en doğrusu.Ama rüyalarım bitmiyor.dediğim gibi artık korkmuyorum ama sıkıldım bu durumdan...o konuda bilgim yok kimseye güvenmeyin paranızı kaptırmayın.
dua etmeye davamZaten kimseye ne ben ne ailem bu mevzuda para ile olmayacağını bilir.dua edip okumak en doğrusu.Ama rüyalarım bitmiyor.dediğim gibi artık korkmuyorum ama sıkıldım bu durumdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?