Cinli konu acmayın

Ne kadar tuhafsınız!

Hoca kimdir ya? Mesela ben şimdi içimden zibilyon tane küfür etsem o hocaya o görünmeyen güçleriyle bana ne yapabilir acaba?

Kendinize gelin! Bakın sizin gibiler yüzünden insanlar dinden soğudu. Hakka giriyorsunuz, lütfen!

Siz oksijen yerine ne aliyonuz yav oksijen alan beyin boyle calismaz

Aman neyse Canınız saolsun..belki bi duyan eden içimi rahatlatan olur dedim ama panik atak olduğumu yazmıştım önceden böyle seyler daha tedirgin ediyor haliyle istediğiniZi yazın ne diyim.

daha önceden duydum aşık olmuş kıza bir tanesi böyle şeyler olabiliyormuş allah muhafaza böyle c li hocalar var onlarla irtibat halindeler onlar yardım eder yani. fal bakana da yardım ederler onlar hiç bulaşmamak lazım

İlk Zaman'lar cok korkuyordum artık korkmuyorum sadece bu rüyaların bitmesini istiyorum.kime güvenebilirim bilmiyorum.

Buraya yazamayacağım şeylerde oldu.yazamayacağım diyorum çünkü bu tarz yorumlardan sonra hiç inanmaz kimse dalga geçilecek bi konu değil.
Gülsem mi ağlasam mı

Sizin başınıza gelse ne yapardınız!birde böyle düşünün.psikolojiniz alt üst olmazmıydı..birde bi hoca çıkıp rüyalarını bilse ..ne yapar ne düşünürdünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…