- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.997
- 598
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Arkadaşlar niye herkes makaraya almış anlamış değilim.. Arkadaş başlığında belirtmiş korkan okumasın..
Arkadaşın başına gelen cinle evlilik meseleleri var evet, cinler bazen insanlara musallat olabiliyor..
Benimde bir tanıdığımın erkek kardeşine bayna bir cin musallt olmuşdu, okuttular inanmazsın bir iki aya kalmadı evlendi.. Dalga geçmenize gerek yok ama malesef olabiliyor..
Ha hoca para için şarlatanlık yapmış şu kadar para falan o ayrı.. Ama sen bu işi gerçekden düzgün yapan okuyan hocalar var onları bi araştır kuzum ..her hocaya güvenilmez, her hocayım diyen de bunu yapamaz..
Seninde dualar ettiğini yazmışsın okumayı kendini hiç ihmal etme .. İnşallah Allah şifanı versin canım ..
Dalga geçenler cinlerin varlığını kabul etmeyenler heralde..
Boşver be...inan ben kızmıyorum .o kadar cok böyle tepki gördümki..buradakiler el işte arkadaş bile değil ki oturup derdini dinlesin,bi empati yapsın düşünsün bi el uzatayım desin...Konuyu iğrençleştirdiniz iyice, ne haliniz varsa görün, konu sahibi sende boşver derdinin çaresi burası değil..Yazılanlara bakar mısınız yaa !!!
Arkadaşlar niye herkes makaraya almış anlamış değilim.. Arkadaş başlığında belirtmiş korkan okumasın..
Arkadaşın başına gelen cinle evlilik meseleleri var evet, cinler bazen insanlara musallat olabiliyor..
Benimde bir tanıdığımın erkek kardeşine bayna bir cin musallt olmuşdu, okuttular inanmazsın bir iki aya kalmadı evlendi.. Dalga geçmenize gerek yok ama malesef olabiliyor..
Ha hoca para için şarlatanlık yapmış şu kadar para falan o ayrı.. Ama sen bu işi gerçekden düzgün yapan okuyan hocalar var onları bi araştır kuzum ..her hocaya güvenilmez, her hocayım diyen de bunu yapamaz..
Seninde dualar ettiğini yazmışsın okumayı kendini hiç ihmal etme .. İnşallah Allah şifanı versin canım ..
Dalga geçenler cinlerin varlığını kabul etmeyenler heralde..
Konuyu iğrençleştirdiniz iyice, ne haliniz varsa görün, konu sahibi sende boşver derdinin çaresi burası değil..Yazılanlara bakar mısınız yaa !!!
Bana kızın doğru söylüyor ne işim var burda bu konuyu açıp yardım istemekle en büyük hatayı yaptım..kimse yaşamadığı için böle bişey olamaz değilmi!trollük yapıyorum elime ne gececekse artık.Cinlerin varlığını kabul etmeyenlere değil, troll amaçlı böyle bir konu açan konu sahibine kızın bence.
Okumazsınız olur biter
Evde tek başına yaşayanlar, hamile kadınlar, eşleri gece vardiyasında olanlar ve cin, büyü vb konulardan korkanlara neden saygı göstermiyorsunuzda, hazır Mune yokken konu açayım diyorsunuz.Can'lar gelin hele hazır münegil yokken başımdan gecen bi olayı anlatcam..
Benim kısmetm yok cok şansızım işe başvuruyordum oda çıkmıyordu bi arkadaşın tavsiyesiyle ücretsiz bakım yapan bi hocayla konuştum .hoca benim için dua edip arayacağını söyledi.sonra aradı hoca bana rüyamda hiç 3harfliyle beraber oldun mu hiç dedi.evet dedim.tacize uğruyordum rüyamda çünkü.
Hoca dedi sen sahiplisin.evlenmene izin vermez.
Şu kadar para vermem lazım sana şunları yapıcan dedi.dualar falan söyledi muska yapacaktı
Ben yapmadım kendim okudum hep Kuran okudum nas felan okudum hep namaz kılıyorum zaten ..
Aradan 2yıl gecti ne yapsam aklıma geldikçe kısmetsizliğim acaba diyorum gerçekten böyle bişey olabilirim???duydunuz mu sahiplenme diye bişey!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?