Cinli konu acmayın

Cinlerin varlığını kabul etmeyenlere değil, troll amaçlı böyle bir konu açan konu sahibine kızın bence.

Konuyu iğrençleştirdiniz iyice, ne haliniz varsa görün, konu sahibi sende boşver derdinin çaresi burası değil..Yazılanlara bakar mısınız yaa !!!
Boşver be...inan ben kızmıyorum .o kadar cok böyle tepki gördümki..buradakiler el işte arkadaş bile değil ki oturup derdini dinlesin,bi empati yapsın düşünsün bi el uzatayım desin...
Bırak dalga geçip eğlensinler...
Sen cok saol bacım:)

Benimde gorumcemin oğlunun arkadaşın da var. Evlilermis . Yani bu tür şeyler olabiliyor

Kuranda Cin suresini açıp okuyun lütfen. Bi okuyun bize zarar verebiliyolar mı veremiyolar mı? Ondan sonra kararı kendiniz verirsiniz. Yine de demeden geçemeyeceğim; inanmayın lütfen üfürükçülere.

Cinlerin varlığını kabul etmeyenlere değil, troll amaçlı böyle bir konu açan konu sahibine kızın bence.
Bana kızın doğru söylüyor ne işim var burda bu konuyu açıp yardım istemekle en büyük hatayı yaptım..kimse yaşamadığı için böle bişey olamaz değilmi!trollük yapıyorum elime ne gececekse artık.

Evde tek başına yaşayanlar, hamile kadınlar, eşleri gece vardiyasında olanlar ve cin, büyü vb konulardan korkanlara neden saygı göstermiyorsunuzda, hazır Mune yokken konu açayım diyorsunuz.
O Munegil kendi kafasından yasak koymuyor, insanların korkularından dolayı açmayın diyor, biraz olsun saygı duysanız diğerlerinin korkularına, hassasiyetlerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…