Cinli konu acmayın

Kime desem doğrudur var öyle şeyler neden okutmadın diyorlar ben de böyle işlere pek inanmazdım hocanın rüyamdaki şeyi bilmesi cok şaşırttı ve şok oldum bende gerçekten böyle bişey varmı ??

Eminim pek çok kişi, ben de dahil, zaman zaman rüyasında taciz edildiğini görüyordur, bunun fantaziyle, sapkınlıkla ya da cinlerle alakası yok ki be güzelim. Bilinçaltı olaylarından bahsederlet hep bilirsiniz, öyle bir şey işte, hemen ona buna yormayın.

Benim başıma gelse Sigmund Freud'un rüyalarımızın kaynağıyla ilgili çok güzel görüşleri var. Onları okur kendimi analiz etmeye çalışırdım.
Bir "hoca" para istiyorsa yalancılığı tescillenir benim gözümde.

Sizin başınıza gelse ne yapardınız!birde böyle düşünün.psikolojiniz alt üst olmazmıydı..birde bi hoca çıkıp rüyalarını bilse ..ne yapar ne düşünürdünüz?

Yapılacak tek şey var.
Onu da yapıyorsunuz.
Ama ferahlamak için farklı kişilere de okutabilirsiniz kendinizi, kimin duası daha çabuk kabul olacak belli olmaz.

Tabii ki para yedirmeyeceğinizi düşünüyorum yazdıklarınızdan.

Gercektenmi ya.sende mi görüyorsun .insn şimdi rahatlattım beni .kime desem çünkü yok canımlar sacmalamalar ..insanlar öyle tepki veriyorki daha tedirgin oluyorum.
Çok saol

Birazda Mune gelir ve seni kodese tıkar.
Bizde arkadandan yollarız seninkileri merak etme yalnız kalmazsın orda

Yav şöyle saçma salak konular açmayın allah allah.

Yasak diyorlar anlamıyor musunuz ?

Korkuyoz surda
Okumadım konunu ama ismi bile yetti.
Canım konunun başlığını cinli açmayın diye dedim zaten .hala niye girip acıyon o Zaman.

Başlık "Açmayın dedeler" tadında, konu zaten Dabbe 8...

Ne denebilir yani, ne yorum yapılabilir?
Hoca demeyin bari şöyle insanlara.

Hangi kitapta bulabilirim peki bi araştırayım

Gercektenmi ya.sende mi görüyorsun .insn şimdi rahatlattım beni .kime desem çünkü yok canımlar sacmalamalar ..insanlar öyle tepki veriyorki daha tedirgin oluyorum.
Çok saol

Görüyorum tabii.. Ama ben altında manasız şeyler aramıyorum, gidip bir hocaya sorayım demiyorum. Çünki biliyorum ki çok normal bir şey bu, öldüğümü de görürüm, uçtuğumu da düştüğümü de, kaçırıldığımı da... Çook çok güzel şeyler görüp uyanmak istemediğim de olur. Adı üstünde rüya bu, sıkıntılarımızın bir şekilde dışa vurumu... Başka başka anlamlar yüklemeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…