Evet devletten gelen bi mektub du ve o isimizi kaynanam halletti diye heralde aldi ne bilim..Diğer konuyu da okudum.mektup derken birimi yazdı size öyleyse okuyamaz.
Devlet dairesinden bişeyse onu da getirip vermesi lazım.
Gereksiz bişeymiydi acaba atmıştır belki ama ne olursa olsun açmış bile olsa getirip vermesi lazım gerekli gereksiz.
Eşinw mi kızıyon niye cevabını veremedi diye yoksa kagodı kaybetti diyemi.
Yani tabi haber verse iyiymis de aglamak nedir Allah askina. Su sebepten aglanir mi? Komik geldi bana yani.Bunda anlamicak ne var ? Bize ait olan bi mektubu aciyo haber bile etmiyo sonra ben mektubumuzu isteyince arkadan esime soruyo niye istemisim mektubu ona inanmiyormuyum diye esimde cevabini vermiyo uykulu oldugu icin gercekten cok kizginim
Cok kirginim esime yeri gelmisken neden söylemiyo ozaman kadin utanmadan diyo bana inanmiyomu neden istemisim mektubu diye oda diyebilirdi asil sen neden bize vermedin o mektubu diye yani kirgin oldugum icin agliyorumYani tabi haber verse iyiymis de aglamak nedir Allah askina. Su sebepten aglanir mi? Komik geldi bana yani.
Esime söylerimde, ben kaynanama gidip daha bisey diyememKırmadan üzmeden uygun bir dille konuşun. Neden açtın diye eşinize de böyle bir durum bir daha yaşanırsa kırmadan söylemesini rica edin ama bence o kadar abartılacak bir konu değil. Başka bir problem yoksa.
Cok kirginim esime yeri gelmisken neden söylemiyo ozaman kadin utanmadan diyo bana inanmiyomu neden istemisim mektubu diye oda diyebilirdi asil sen neden bize vermedin o mektubu diye yani kirgin oldugum icin agliyorum
Bana gelip sorsa söylicem ama simdi gidip pat diye konuyu acmam cok sacma olmaz miSenin de agzin var. Git o zaman kaynanana deki mektubu bize sormadan acip okumaniz cok ayip size kirildim de. Boylece sorunu coz. Neden esinden bekliyorsun ki biseyleri? Aglamak yerine hakkini arasana gidip.. Ben hic tutamam icimde, kim olursa olsun sorunumu onla cozerim. cocuk degiliz sonucta kimsenin araci olmasina gerek yok.
Bana gelip sorsa söylicem ama simdi gidip pat diye konuyu acmam cok sacma olmaz mi
Benimde amacim o zaten, o yüzden esime kirildim madem kadin sana sormus konusu acilmis deseydinya sen niye vermedin bize mektubumuzu diye. Kizdim esime dedim niye söylemedin diye sabahin köründe uykulu halimde omu geldi aklima sanki diyoBöyle meselelerde neden kaynanalarla yüz göz oluyosunuz ki kocanıza işleyin alttan alttan. gitsin o sorsun mektubun hesabını o halletsn siz elinizi kirletmeyin böyle küçük meselelere
Siz mektubu istemeye gitmeden önce eşinizle konuşup mektubun hesabını onun sormasını sağlasaydınız kaynananızda sabah eşinizi arayıp sizi şikayet etmez ve acıtasyon yapamazdıBenimde amacim o zaten, o yüzden esime kirildim madem kadin sana sormus konusu acilmis deseydinya sen niye vermedin bize mektubumuzu diye. Kizdim esime dedim niye söylemedin diye sabahin köründe uykulu halimde omu geldi aklima sanki diyo
Ne hırslısınız ,ne sinirlisiniz gerçekten oturup ağlıyor musunuz? Eşinize üzüldümBenim konularimi takip edenler bilir gecen gün birseye cok kizmistim.
Kaynanam bizim icin bi isimizi halletmisti ve o ise dair bize yani bana ve esime ait bir mektup geldi ve bize geldigini söylemedi kendisi acti.
Bunu duydugumda cok sinirlendim bize ait olan bir mektubu sadece isimizi o halletti diye acip bakmasi kendinde tutmasimi lazim diye.
Bende o mektubu gittim kaynanamdan istedim benim geldiginden haberim yoktu dedim, yani isitmek istedim neden bizde degil o mektup diye tabi anladiysa. Ama tabi mektubu bulamadi ve kac gün oldu hala vermedi.
Simdi gelelim cinnet gecirdigim konuya, kaynanam esime sormus niye mektubu istemisim inanmiyormuyum ona diye sormus esimde sabah ise gidiyordu uykulu haliyle hic cevap vermemis sadece bilmiyorum demis.
Esime cok kizginim madem lafi acildi niye demiyosun sen asil bize ait olan mektubu niye aciyosun veya bize vermiyosun diye vallah cok sinirliyim ve üzgünüm suan oturdum agliyorum esime karsi cok kirildim bari yeri geldi niye lafini demiyosun yani off
Yo zaten alt üst oturuyoruz asagidaydik yemekte sonra mektubun konusu acildi sen onu bize ver dedim sonra unuttuk yukari ciktik, aklima gelince tekrar indim mektubu almak icin. Heralde o ona uymadi yani mektubu istemem uymadi ona.Siz mektubu istemeye gitmeden önce eşinizle konuşup mektubun hesabını onun sormasını sağlasaydınız kaynananızda sabah eşinizi arayıp sizi şikayet etmez ve acıtasyon yapamazdı
Ne alaka?Ne hırslısınız ,ne sinirlisiniz gerçekten oturup ağlıyor musunuz? Eşinize üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?