Cinnet geçirmek üzereyim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin tesekkur ederim. Hayir ozaman onlarin kullandigi banyoyu temizlemezsiniz kendi odsnizin banyosunuda kilitli tutarsiniz. Boyle insanlar bundan anlar malesef. Aynen oyle iyilik zamanla gorev haline geliyor. Bence evdekilerle en bastada esinizle saglsm bir konusma yapin. Her sey iyi olur umarim sizin icin. Ama kendinizi heba etmeyin kimse icin. Size bir sey olsa ksyimvalidemi bakacak size.

Vakti zamaninda babaannem sirf bu yuzden 3 kere evlenmek durumunda kalmis. Nasil kaderse esleri hep vefat etmis köy yerinde ortada kalmayim mantigiyla tekrar evlenmek zorunsa kalmis cok istemesede. Ulkecek zihniyetlerin duzelecegi gunlere insallah

Kayınvalidemden ayrı yaşıyorum doğum zamanı gelmişti yanıma ama hiç istemedim öyle pis ki anlatamam defalarca komşuları belediyeye felan şikayet etmiş evin kokusundan o derece neyse geldi bu karnım burnumda zaten ne sifon çeker ne el yıkar ne banyo yapar inanırmısın 1 buçuk ay bende kaldı 1 kere yıkandı en son eşime Allah’ın aşkına kokudan duramıyorum ne olur bi çözüm bul dedim Allahtan yatak odamda da banyo tuvalet vardı kendi annemde yanımdaydı kadın ne yapsın temizlik hastası gidemedi onun gittiği tuvalete hep yatak odasını kullandı ben doğuma girince eşim anneme olmuyor böyle dileği hasta etti bi şekilde yollayacam demiş doğumdan 1 hafta sonra gitti sürekli arıyor çocuğu özledim getirin diye ben o eve çocuk sokar mıyım kokudan pislikten eve ben zor giriyorum minicik yavru ne yapsın o yüzden seni çok iyi anlıyorum mümkünü varsa evi ayır böyle benim gibi sinir hastası olursun

Hayatınızda normal, mantıklı bir insan varmış, çok sevindim. Çok haklı. Hayatta sağlıktan önemli bir şey yok. Umarım en kısa zamanda, en güzel koşullarda istediğiniz gibi bir hayat için gerekli değişiklikleri yaparsınız.

Son düzenleme:
En güzel yöntem görmezden gelmektir. Aynı evde yaşamak zorundaysanız bir takım şeyleri tolere etmek durumundasınız malesef. Etmezseniz zaten eşinizle zamanla büyük sorunlar yaşayabilirsiniz

Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Bizimki de keşke ölsen bize bu utancı yaşatmasan vs vs.
Şeytan diyor ver gazeteye ilan.

Boşanıyorum ve hayat kadınlığı yapmayı düşünmüyorum. Görüşmek isteyen akraba, eş dost, ulaşabilir. Görüşmek istemeyeni ben çoktan reddettim...
diye...

En güzel yöntem görmezden gelmektir. Aynı evde yaşamak zorundaysanız bir takım şeyleri tolere etmek durumundasınız malesef. Etmezseniz zaten eşinizle zamanla büyük sorunlar yaşayabilirsiniz
Yaklaşık 3 yıldır bir çok şeyi görmezden geldim. Ama artık batıyor, yapamıyorum.
Ben tolere etmek durumundayım evet ancak tek başıma yapamam bunu.
O ev içinde herkes birşeyleri tolere etmek zorunda. Karşılıklı emek, fedakarlık, hoşgörü ve anlayış ile bir çok şey çözülür ancak bu yukarıda saydıklarımı yapan tek aptal kim tahmin edin bakalım.

Velhasıl tek tarafla yürümüyor.
Tek taraf kürek çekince gemi ilerlemiyor.

O zaman ailenizi de değil kendinizi düşüneceksiniz sadece. Ailenizle uzaklaşmanız sizin için sıkıntı yaratır mı? Geçen arkadaşınızla konuşmanız çok doğru aslında.

İnsan kendini bilerek ezdirir kullandırırsa, gitmesi gerektiği halde gitmezse kendi kul hakkına giriyormuş...

Şu aralar taşınmayı düşünüyoruz daha büyük bir eve. Öyle birşey olduğunda yatak odamın kapısını da kilitleyip çıkacağım zaten evden.

Sizin durumunuzda kötüymüş. Ancak sizinki her konuda pis sanırım. Beden temizliği vs. Bizde öyle birşey yok. Yıkanır paklanır, saç boyar, taranır, ojeler, takılar herşey tamam ama afedersiniz pislediği yere gelince ardına bakmaz.

Hayır bugün tam 1 hafta oldu. Hiç konuşmadım. Ne ayağına çay götürdüm ne de aynı odada bulundum.
Akşamdan çıkan bardak, tabak bulaşıklarını da hiç ellemeden öylece bıraktım.
Bir tepki vermedi mi peki kv bu duruma hala aynı devam mi ediyor hiç utanmadan esin peki neresinde bu işin 1 hafta diyorsun az bir zaman değil hiç sormuyor mu nasıl bu kadar umursamazlar

Hayır bugün tam 1 hafta oldu. Hiç konuşmadım. Ne ayağına çay götürdüm ne de aynı odada bulundum.
Akşamdan çıkan bardak, tabak bulaşıklarını da hiç ellemeden öylece bıraktım.
sormuyomu noluyo diye yada eşin bişey demiyomu

Bir tepki vermedi mi peki kv bu duruma hala aynı devam mi ediyor hiç utanmadan esin peki neresinde bu işin 1 hafta diyorsun az bir zaman değil hiç sormuyor mu nasıl bu kadar umursamazlar
Eşim farkında değil sanırım. Kvde de hiç birşey demedi. Hatta dün ben işe geldim oğlu onu ve arkadaşını kahvaltıya götürdü. Normalde nyks niye böyle yapıyor diye sorardı tek sıkıştırınca ama bu sefer o da birşey demedi sanırım. Yada gezince aklına gelmedi.
Evi sorarsanız hala aynı.

agustos72

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Minnettarım..

Senin eşin de iş yok güzel kardesim o kadar duyarsız gamsız ki adam yani sen bunlarla nereye kadar devam edebilirsin bilmiyorum mesela 5 sene sonra da sadece konuşmayarak halletmeye devam edebilecek misin bir planın var mı hayatına dair

İlk başta umursamıyordum. Temizlik yapardım, işten gelir ayağına servis yapardım. Haftasonu gelen kalan bitmezdi ses çıkarmazdım. Herşey normalmiş gibi yapardım. Şuan susarak direniş gösteriyorum. Ama 5 sene sonra bu pasif direnişlerin yerini çok daha şiddetli tepkiler alacak eminim.
Çünkü giderek artan bir öfke kontrol problemim var. Hiç olmayacak şeylere sinirleniyorum çünkü asıl problemlere tepki gösteremiyorum. İçimde patlıyor.
Şuan para biriktiriyorum.
5 sene sonra da kendimi bu ailede görmemeyi diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…