Cinnet geçirmek üzereyim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amaç burada sizi isteyip istemediğini öğrenmek zaten..
Göbek atarsa bilinki tüm bunları sizi yıpratmak için yapyordur..
Bir kez yaşandı. Açıkçası 2. kez teyit etmek istemem çünkü çok acıydı benim için. Ha belki diyeceksiniz ki sende gurursuzsun hala orada durmuşsun.
İnsanın bazen gerçekten basireti bağlanıyor. Ben ki diliyle neler edebilen bir insanım ama yapamadım işte.

Belkide bunu öğrenmek için söylenebilirdi,estafurullah niye diyeyim siz kendinizi çok güzel ifade ediyorsunuz burada..
İnşallah en kısa zamanda düzelir bu durumda sizlerde rahat edersiniz..
Olmazsa biraz daha zamana bırakın bunu..

Zaten bıraktım artık. Bir beklentim kalmadı ev ve evlilik hayatımla ilgili.
Sabah işe geliyorum. Çalış. Akşam çıkıyorum dışarıda 21:00-22:00ye kadar oyalanıyorum. Sonra ev, duş, uyku. Haftada bir gün de böyle sinir harbi içinde temizlik vs.
Eşimle hayatımız deseniz afedersiniz resmi dost hayatı. Sadece birliktelik yaşıyoruz. Oda fırsatını bulursak. İkili ilişkimiz konusunda da ümidim kalmadı. Herkes artık bizden çoluk çocuk beklerken bu fikir beni inanılmaz korkutuyor. Çünkü kendim hükmedebildiğim bir hayatım yok ne yazık ki.

Bırakmayın bence,bu işin anahtarı eşiniz aslında çözecek olanda kendisi..
Baktınız değişen birşeyler olmuyor,o zaman hayatınızla ilgili kararı o zaman verin..
Eşiniz sizi kaybetmek istemiyorsa annesine sözünü geçirmesi lazım..

Allah böyle insanlardan korusun. Gerçekten.
İnsanı hayattan bezdirmenin bir diğer versiyonu. Offf.
Allah yardımcınız olsun, gerçekten.

Off midem bulandı çok zor bir durum. Üzgünüm ama bu yaştan sonra düzelmez.

Off midem bulandı çok zor bir durum. Üzgünüm ama bu yaştan sonra düzelmez.
Düzelmez de eli ayağı tutarken böyle yapıp beni bıktırdıysa yarın bir gün elden ayaktan düşünce nasıl bakılacak acaba

Ne güzel hala ''insansınız''.
Ben kötü davranın demiyorum ki size;bağırın,saygısız konuşun demiyorum.Sadece artık her şeyi kabullenmeyin,biraz hayır deyin.
Daha geçen gün 28 yaşında varlıklı bir ailenin kızı bütün arkadaşlarıyla birlikte öldü biliyorsunuz,hayat öyle kısa ki biraz kendinize önem verin diyorum.

Cok uzuldum yasadiklariniza. Benim ablam bin beter kotusunu yasadi bunun senlerce ve hala da yasiyor. Cok afedersiniz buyuk abdestini yaptiktan sonra kirli sepetinden beyaz camasirlara silip sepete atardi evdeki mahluk. Insan bile diyemiyorum. En genc donemlerinden en yasli donemlerine kadar kayinbaba kayinvalide kasitli kasitsiz neler yasatti. Anlatsam film olur. Timarhane gibi bir evde gecti 30 senesi.Enistemin diger kardesleri hic ilgilenmezler enistem de hep yasli onlar napalim der gecerdi. Birgun de demezdi bari ben temizliklerini yapayim karim gormesin diye. Ablamda hic cesaret edemedi bosanmaya. Elalem.ne der cocuklar yok o yok bu. Sonuc mu ? Kanser oldu. Kanser haliyle de hala yasiyor buna benzer seyleri. Mecbursunuz anladigim kadariyla beraber yasamaya. Ozaman esinizle saglam bir konusma yapacaksiniz. Kavgaysa kavga. Annesiyle o konusacak. Anneside size muhtac oldugunu biraz bilecek de ona gore davranacak madem. Yinede pisletiyorsa kocaniz temizleyecek ozaman pasa pasa. Evlatlar gerekiyorsa annelerinin b.k nu temizlemeyede mecbur evet ama gelinler degil.Ebeveyn banyosu olan bir eve tasinsaniz olmaz mi peki ? Hicbir sey care olmuyorsa caninizdan kiymetli mi ? Sizi dusunmeyen kocaya deger mi ? Annenize babaniza bi sorsaniza sizi elalemin pisligini temizleyin diyemi yetistirmisler emek vermisler. Sehri terk ederiz diye tehdit ettiginde tamam ben alirim biletlerinizi deyin. Nolur yapmayin. Kimse kendinizden degerli degil. Kimse gun spnunds size aferin demeyecek. Ablam tum bunlarin sonunda enistemden ne duydu biliyor musunuz ? Kadinlik gorevini bile yapamiyosun (cinsellikten bahsediyor) . Ben sebep oldum tuh vah demedi. Evlatlari bile annemize yazik demedi inanin.

Yazdıklarınızdan çok etkilendim, ablanız için çok üzüldüm sağlığına kavuşur en kısa zamanda inşallah. Durumunu anlayabiliyorum az çok , bazen maddiyat bile yetmeyebiliyor, aile baskısı ile boşanamıyor bayanlar. Benim anneannem annem boşanmak istediğinde çocuklarını bırakta gel onları burdan götürmedin dedi, annem güzel bir kadın bir sürü asılan edilen olacaktı şu bu derken mutsuz bir evlilik gidiyor işte. Bu insanların yatacak yeri yok Allah bildiği gibi yapsın hepsini.

Ülkemizde kadın olmak ne kadar zor

Daha önceki konularınızı da biliyorum. Kv niz kötü bir insan ve sizi istemiyor bu belli. Bence artık eşinizle başbaşa ciddi bir konuşma yapmanın vakti gelmiş, yolunuzu da ona göre çizersiniz. Evet çok zor biliyorum ama sağlığınızı düşünün nereye kadar böyle gidecek hayatınız ?

Malesef oyle. Bu ulkede kadinsan 1-0 yenik basliyorsun hayata. Herkesin mizaci da farkli iste. Ablam cekinir cok kafaya takar insanlari. Anneniz icin de cok uzuldum. Zaten cok uzuluyorum kadinlarin evlenip de hayatlarinin kararmasina. Birbirimize destek olmaliyiz cesaretlendirmeliyiz. Ablamdan sonra anladim ki hastalanirsan kimse sana acimiyor giden saglik da geri gelmiyor. Kimse kendinden degerli degil.

Aynen öyle haklısınız. Siz kadın olarak güçlü dursanız bile "dul" damgası yiyorsunuz, herkes töbe est kucağınızı açmış bekliyormuşçasına tavırlar...Benim teyzemin eşi vefat etti, evlatlarının yanında kaldı bir süre, sonra anneannemin yanında inanın eski mahallesi olmasına rağmen herkesin gözü üstündeydi. Sonunda evlendi tekrar mecburen. Büyük şehirlerde belki farklı ama Anadoluda halen böyle.

Dün eşimle ikimizin ortak bir arkadaşıyla konuştum biraz. O da sizin gibi söylüyor. Sağlık gittikten sonra elden birşey gelmiyor diye. Kendisi de zamanında nişanlıyken ayrılmak istemiş, annesi müsaade etmemiş, evliyken ayrılmak istemiş olmamış. Şuan sağlık sorunları ile boğuşuyor. Bilemiyorum şu son bir kaç gündür kafam çok bulanık. Kendi ailemi de anlattım bu arkadaşa.
Gemileri tam yakacaksın diyor. Haklı da. Kendi başına yaşar gidersin. Kendini parçalayınca kimse aferim demiyor vs vs baya sohbet ettik.

Ablanız için çok üzüldüm. Allah şifasını versin inşallah.
İki banyolu bir yere taşınsak ne olacak ki? bütün işler yine bana bakacak. ha 2+1 ev temizlemişim ha 3+1. Yine bana dokunacak ucu. Zaten yapmak zorunda olmadığımız çoğu şeyi yaptığımız için mecburmuşuz gibi görülüyor. Sonra da silkelenip aklı başa gelince mecbur olmadığımızı anlayınca ooo sen çok değiştin deniyor.

Büyük şehirlerde kimse birbirini pek tanımıyor ancak bu hayatı dar etme işini aileler fazla fazla kendi başlarına hallediyor zaten. Konu komşunun söylemeyeceği şeyleri bile can yakmak için hınç almak için önce kendileri söylüyor

Sizin aileniz de böyle sanırım...

Ben sizi anlıyorum , ben de boşanma aşamasına geldiğimde annem ayılıp bayıldı, sanki benim suçummuş gibi beni çok üzdün bir daha yaşama istemiyorum, seni peçete gibi kullanıp atamaz resmen o acımın içinde beni ekstra vicdan azabına sevk etti.

Haklı ben de böyle düşünüyorum çünkü inanın kimse için değmiyor. Burda kilit nokta eşiniz aslında. O yüzden oturun konuşun dedim. Yani farkında mı yaşadıklarınızın size yaşatılanların bunlardan memnun mu değil mi değişme isteği arzusu var mı size sevgisi var mı? Buna göre karar vermelisiniz.

Bu şekilde evlilik bir ileri iki geri gidiyor yazık değil mi size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…