- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gelin-ve-damada-komsu-soku.757863/
Aklıma siz geldiniz direkt : D
Sanirim konu sahibi Wolverine'in Türk ev kadini versyonunun altinda yasiyor
yani o öyle şey öylesine dedim lafın gelişi :)Hadi gülmeyi anladım da, nasıl bi ağlamaymış o öyle ki yandan duyuluyor
hahah kahkaha attım . bizim üst komşu manyak her gün çarşaf silkeliyor brde bırakıyor onları taa bizim balkona kadar sarkıyor 1 uyardım anlama yok 2 uyardım anlama yok şimdi bakıyorum çarşaf benm balkona kdr mı sarkıyor çekiyorum aşağı düşüyor
Çarşafa burnunuzu silin, bakın bidaha siliyo mu hihaha
Orda bi kelimeyi yanlış yazmışım ama, siliyomu değil seriyomu diycektim, silmekle bozmuşum kafayıçılgın kadın seni
anladım yine de :) haariikaaa.. biz de e. arkadasımın evine gittik annesi ve ben. o da vardı işte.. hava güzeldi balkona çıkalım dedik. erkek arkadasım 4 senedir orda oturuyor 1 kere bike çıkmamış balkona işte oturduk çay kahve falan fıstık sigara içiyordu.. kolu korkulukların üstünde, sigara da elinde.. sigaradan küçük bir izmarit düşmüş aşağı balkona... kadın bir anda feryat figan bağırmaya başladı. biz de sustuk içeri geçtik. akşam dışarı çıkarken baktık kapıya not yapıştırmış ''kül tablası kullanmayı düşünür müydünüz'' diye. biz de 2 güne evi taşıyacaktık, evi taşıdık işte, giderken ''komşu komşunun külüne muhtaçtır. nerde o eski komşuluklarOrda bi kelimeyi yanlış yazmışım ama, siliyomu değil seriyomu diycektim, silmekle bozmuşum kafayıama güzel bi yöntem demi
anladım yine de :) haariikaaa.. biz de e. arkadasımın evine gittik annesi ve ben. o da vardı işte.. hava güzeldi balkona çıkalım dedik. erkek arkadasım 4 senedir orda oturuyor 1 kere bike çıkmamış balkona işte oturduk çay kahve falan fıstık sigara içiyordu.. kolu korkulukların üstünde, sigara da elinde.. sigaradan küçük bir izmarit düşmüş aşağı balkona... kadın bir anda feryat figan bağırmaya başladı. biz de sustuk içeri geçtik. akşam dışarı çıkarken baktık kapıya not yapıştırmış ''kül tablası kullanmayı düşünür müydünüz'' diye. biz de 2 güne evi taşıyacaktık, evi taşıdık işte, giderken ''komşu komşunun külüne muhtaçtır. nerde o eski komşuluklar'' yazılı not bıraktık kapısına, kaçtık
eğlenceli oluyoor
Sizinde özrünüz kabahatinizden büyük olmuş canımşaka tabi,olur öyle şeyler dört yılda bir ne var yani biz neler gördük neler, ama gerçekten bazen insanın canına tak diyor, benim çok aklımdan geçmiştir balkondan sarkan halıyı çekip yere savurmak, ama ya birine ya da bi arabaya zarar verirse diye düşünüp caymışımdır. Burnumu silmek diil ama bi yerlerini yırtmak kesmek için zor tutuyodum kendimi.
Off. Seninkiler de çok fenaymış.Adres ver Dalalım.... Süpürgenin Sopası ile Kovalarım onları.. Bende Komşularım a sinir oluyorum..Yan dairede Komşumun Köpeği Hiç susmuyor Kendileri bağırış çağırış Son ses müzik... Alt kattaki Sürekli Tadilat üsttekiler halı sirkeler koca binada bizim.sesimiz çıkmıyor... Bende acıcam Son ses Müzikli... Küfürlü müzikler Arıyorum bulsam bangır bangır acıcam sesini...
Ahahahahhh :) Yapacam az kaldı.. Gerekirse Elime sopa alıp kafalarını kırıcamOff. Seninkiler de çok fenaymış.
Hayır bir de hepsi birbirinden değişik, kimi kime şikayet ediceksin? Bence son ses ver Bergen, ver Müslüm, ver Ferdi.. Acıdan ses çıkaramaz olurlar, o kopek bile susar bak.
benm yaptğmı anlamıyorlar kiÇarşafa burnunuzu silin, bakın bidaha siliyo mu hihaha
Cok fenasinbenm yaptğmı anlamıyorlar kirüzgar düşürdü sanıyor salaklar
ne yapayım uyardım defalarcaCok fenasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?