Aynen ya. Özrü kabahatinden beter yani kadının.Ha evet bir de "ne var zaten temiz."
Yahu temizse neden orada o halilar? Ayrica butun tozu, topagi benim eve silkeledikten sonra herhalde temiz olur. Seytan diyor cagir eve goster bu sefer ben pasakli olurum valla.
Aslinda apartman gorgusu diye kamu spotu olusturulmali. Eskiden herkesin iyi kotu bahceli evi varmis, e simdi kentsel donusum diye diye diktiler apartmanlari. Insanlara oryantasyon destegi verilmeli. Gerci en basta baskalarina saygili olmayi ogretmeli de neyse...Kusura bakmayin ama anlatim seklinize cok guldum:) sevdigim kiza twitterde yurumusler :)
Off cok kotu bir durum bi benzeri bizde de var.klasik bahane 'cocuk bu napiyim' cocuk olsa neyse anne baba cocuk pat kut pat kut evde kosup yakan top oynuyor. Ben dinlemek zorunda miyim.sabahin 7 sinde supurge acmalar gecenin 2sinde garc gurc kanepe cekmeler. Bi de senede 1 gun cocugun dogum gunu tam party hard.4 yilda boynumuz bukuldu
Son ses müzik için zabıtaya şikayet edebilirsiniz,biz de sitede oturuyoruz ilk taşındığımız seneler gece son ses müzikler,elektrik süpürgesi açmalar falan çok oluyordu ama site yönetimi ciddi olarak ağırlığını koydu bu sene çok şükür bu tür sorunlar yaşanmadı.Ey yumurtaya can veren yarabbi, beni neden komsularla sınıyorsun?
Alt komsum ve ust komsum halı cirpma delisi. Hadi ustteki neyse, alttaki gece 22.00, 23.00 gibi nispeten fantastik saatleri seciyor sagolsun.
Yine alt komsumun iki kizi var. Kazik kadar kizlar butun gece " dj crazyshit ft mc yaralı - Sevdigim kiza twitter'da yurumusler.mp3 " gibi sarkilar dinliyor bangir bangir. Dert sahibi olduk, koltuklarda oturmuyoruz, tepelerine comelip boynumuzu bukuyoruz.
Hafta ici durum nedir bilemiyorum ancak haftasonu ust komsum saat 8.45 dedi mi, veriyor elektrik supurgesine coskuyu. Onun da bir kizi var 16 yasinda. Ben o kiza sinirliyim, sen nasil ergensin canim? Ben 16 yasindayken biri benim uykuma sabahin korunde elektrik supurgesiyle tecavuz edecek, isyan etmeyecegim." Yo onno yo, kafayo mu yodon" gibi mesela. Nerde o eski ergenler....
Bugun pazar. Bu kadin dun o evi kirklamisti zaten. Fakat takdir ediyorum, asla sasmiyor. Yine 8.45 yine elektrik supurgesi. Gircc gircc diye surttukce beynimi tirnaklarla sokuyorlar sanki. Pat pat halilari dovdukce beynimi yumrukluyorlar sanki.
Binanin yatak odalarinda ebeveyn banyosu var. Saniyorum -gece yarisi ebeveyn banyosunda hunharca sifon cekme- hobileri arasinda. Ben gece kalkip 5 sifon kapasitesinde s.can gormedim hayatimda arkadaslar. Varsa boyle birsey beni aydinlatin.
Velhasil kelam, kac defa uyardim. Insanlarla tartismayi sevmem, yonetime sikayette bulundum. Yok hala devam. Ha bir de diyorlatmis ki halilar kirleniyor, tozlaniyor napalim yani? At mi besliyorsun evde? Manyak misin kadin? Bisepslerin tas gibi olmus hali cirpmaktan, git gulle at, git cirit at rahat birak halilari.
Zaten yatmisim sabaha karsi 6'da. 8.45'te bu sekilde uyanmaya artik tahammulum kalmadi. Elimden bir kaza cikacak. Mapusa dusersem beni sigarasiz birakmayin nolur.
Benimki temizlikten KK' da yazmaya vakit bulamiyordur. Kizlar sizinkileri bilememYa bu kkda apartman yöneticisine şikayet edilen kadınlar hiç mi yokHerkes şikayetçi taraf suan. Peki bu sesleri kim çıkarıyor o zaman Bir de onların savunmasını dinlesek
İlla ki vardır kkda. Bir tanesi gelip yorum yapsa valla merak ediyorum ne yorum yaparlar acabaBenimki temizlikten KK' da yazmaya vakit bulamiyordur. Kizlar sizinkileri bilemem
Bizi bi kere imza toplayip atcakmis apartmandaki iki kisi bizden cok rahatsizmis, ev sahibimiz arayip arayip tehdit ederdi. Biz zaten yeni evliyiz, neyimizden sikayet ettiler anlamadik. Tum apartmana sorduk, biz sizden memnunuz dediler. Meger ev sahibimiz evi satisa cikaricakmis, sikayet ettiler numarasini da bizi evden sutlamak icin uydurmus.Ya bu kkda apartman yöneticisine şikayet edilen kadınlar hiç mi yokHerkes şikayetçi taraf suan. Peki bu sesleri kim çıkarıyor o zaman Bir de onların savunmasını dinlesek
Ah olmaz olur mu var tabi ama takan yok. Simdi ciksam sikayet edicem, kurallar boyle boyle desem "hahahahahahahah ay sikayet edecekmis" diye suratima gulerler. Kapiya polis yollasak, ertesi aksam kocasi iner kavgaya. Yani kusura bakmayin rahatsizlik verdiysek demek asla yok. Hep cirkeflik, hep "aman ne olacak supurge sesinden."Ev alma komşu al diye boşuna dememiş atalarımız. Allah komşunun da edeplisiyle karşılaştırsın cidden zor bir durum. Bazen çirkefle çirkefleşmek lazım ama altlı üstlü baş edilmesi zor görünüyor. Bizim alt katta kiracımız vardı kadın amatör şarkı söylüyordu, gecenin 2sinde şarkı denemeleri falan uyardım bunu. Yüzsüz aradan bi hafta geçmeden bana gürültü yapmayın şeklinde mesaj atıyor. Çık dedim artık canıma tak etti sürekli problem çıkarması. Bikaç ay sonra kendilğinden taşındı ama taşınırken de çirkefliğinden taviz vermeyerek. Eşyalarını gece taşıdı çıkardığı gürültüyü tarif etmeye gerek yok. Kapıyı suratıma kapattı, anahtarı da üstünde bırakıp defolup gitmiş. Nerden geldiyse aklıma şimdi sinirlendim yine kendi kendime. Ben yurtdışında yaşıyorum 11'den sonra gürültü yapmak yasak, Türkiye'de yok mu böyle kurallar? Gerçi polis ne yapsın, en fazla uyarır gider:/
Sizin durum cok farklıymıs ama ben gürültü yapıp şikayet edilenler için dedimBizi bi kere imza toplayip atcakmis apartmandaki iki kisi bizden cok rahatsizmis, ev sahibimiz arayip arayip tehdit ederdi. Biz zaten yeni evliyiz, neyimizden sikayet ettiler anlamadik. Tum apartmana sorduk, biz sizden memnunuz dediler. Meger ev sahibimiz evi satisa cikaricakmis, sikayet ettiler numarasini da bizi evden sutlamak icin uydurmus.
Sutlayamadi tabi, birbirine kattik ortaligi. Apartmandak bi abla da aradi, biz memnunuz beden bizim adimizi veriyosun dedi, cark etti pislik
Biz sikayet edildik de sucumuz yoktu yani, basimizdan boyle bisey gecmisti daha evleneli 3. Ayimizdi
Halı silkelemenin mantığını hiç anlamadım. Zaten süpürüyorsun, siliyorsun ya da yıkıyorsun. Çat çat silkelemek nedir? Ailecek tüy mü döküyorlar ne?
Hahahaha komsu un chewbacca olacagi aklima gelmemisti. Hakliymis o zaman ne diyeyim, cirpsin tabi!Yada üstteki aile söylede görünebilirO halde bende halilari her gün çirpardim
http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gelin-ve-damada-komsu-soku.757863/Ey yumurtaya can veren yarabbi, beni neden komsularla sınıyorsun?
Alt komsum ve ust komsum halı cirpma delisi. Hadi ustteki neyse, alttaki gece 22.00, 23.00 gibi nispeten fantastik saatleri seciyor sagolsun.
Yine alt komsumun iki kizi var. Kazik kadar kizlar butun gece " dj crazyshit ft mc yaralı - Sevdigim kiza twitter'da yurumusler.mp3 " gibi sarkilar dinliyor bangir bangir. Dert sahibi olduk, koltuklarda oturmuyoruz, tepelerine comelip boynumuzu bukuyoruz.
Hafta ici durum nedir bilemiyorum ancak haftasonu ust komsum saat 8.45 dedi mi, veriyor elektrik supurgesine coskuyu. Onun da bir kizi var 16 yasinda. Ben o kiza sinirliyim, sen nasil ergensin canim? Ben 16 yasindayken biri benim uykuma sabahin korunde elektrik supurgesiyle tecavuz edecek, isyan etmeyecegim." Yo onno yo, kafayo mu yodon" gibi mesela. Nerde o eski ergenler....
Bugun pazar. Bu kadin dun o evi kirklamisti zaten. Fakat takdir ediyorum, asla sasmiyor. Yine 8.45 yine elektrik supurgesi. Gircc gircc diye surttukce beynimi tirnaklarla sokuyorlar sanki. Pat pat halilari dovdukce beynimi yumrukluyorlar sanki.
Binanin yatak odalarinda ebeveyn banyosu var. Saniyorum -gece yarisi ebeveyn banyosunda hunharca sifon cekme- hobileri arasinda. Ben gece kalkip 5 sifon kapasitesinde s.can gormedim hayatimda arkadaslar. Varsa boyle birsey beni aydinlatin.
Velhasil kelam, kac defa uyardim. Insanlarla tartismayi sevmem, yonetime sikayette bulundum. Yok hala devam. Ha bir de diyorlatmis ki halilar kirleniyor, tozlaniyor napalim yani? At mi besliyorsun evde? Manyak misin kadin? Bisepslerin tas gibi olmus hali cirpmaktan, git gulle at, git cirit at rahat birak halilari.
Zaten yatmisim sabaha karsi 6'da. 8.45'te bu sekilde uyanmaya artik tahammulum kalmadi. Elimden bir kaza cikacak. Mapusa dusersem beni sigarasiz birakmayin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?