Cinnet nedir? Nasıl getirilir?

Ha evet bir de "ne var zaten temiz."
Yahu temizse neden orada o halilar? Ayrica butun tozu, topagi benim eve silkeledikten sonra herhalde temiz olur. Seytan diyor cagir eve goster bu sefer ben pasakli olurum valla.
Aynen ya. Özrü kabahatinden beter yani kadının.
Şöyle birşey var birde 7/24 balkonda bu insanlar ama ben hakkıyla oturamıyorum balkonumda,cam balkon yaptırmışım petek yaptırmışım yaz kış oturabileyim diye ama ne mümkün. Kahvemi yapıyorum , kitabımı alıp balkona çıkıyorum bahçe manzarası yerine kadının halılarını izliyorum olacak şey değil.
Artık inat ettim takipteyim silkelediği sarkıttıği an kapıcıyı yolluyorum kapısına taktım o derece.

Kusura bakmayin ama anlatim seklinize cok guldum:) sevdigim kiza twitterde yurumusler :)

Off cok kotu bir durum bi benzeri bizde de var.klasik bahane 'cocuk bu napiyim' cocuk olsa neyse anne baba cocuk pat kut pat kut evde kosup yakan top oynuyor. Ben dinlemek zorunda miyim.sabahin 7 sinde supurge acmalar gecenin 2sinde garc gurc kanepe cekmeler. Bi de senede 1 gun cocugun dogum gunu tam party hard.4 yilda boynumuz bukuldu

Aslinda apartman gorgusu diye kamu spotu olusturulmali. Eskiden herkesin iyi kotu bahceli evi varmis, e simdi kentsel donusum diye diye diktiler apartmanlari. Insanlara oryantasyon destegi verilmeli. Gerci en basta baskalarina saygili olmayi ogretmeli de neyse...

Son ses müzik için zabıtaya şikayet edebilirsiniz,biz de sitede oturuyoruz ilk taşındığımız seneler gece son ses müzikler,elektrik süpürgesi açmalar falan çok oluyordu ama site yönetimi ciddi olarak ağırlığını koydu bu sene çok şükür bu tür sorunlar yaşanmadı.

Ya bu kkda apartman yöneticisine şikayet edilen kadınlar hiç mi yok Herkes şikayetçi taraf suan. Peki bu sesleri kim çıkarıyor o zaman Bir de onların savunmasını dinlesek

Ya bu kkda apartman yöneticisine şikayet edilen kadınlar hiç mi yok Herkes şikayetçi taraf suan. Peki bu sesleri kim çıkarıyor o zaman Bir de onların savunmasını dinlesek
Benimki temizlikten KK' da yazmaya vakit bulamiyordur. Kizlar sizinkileri bilemem

Benimki temizlikten KK' da yazmaya vakit bulamiyordur. Kizlar sizinkileri bilemem
İlla ki vardır kkda. Bir tanesi gelip yorum yapsa valla merak ediyorum ne yorum yaparlar acaba

Ev alma komşu al diye boşuna dememiş atalarımız. Allah komşunun da edeplisiyle karşılaştırsın cidden zor bir durum. Bazen çirkefle çirkefleşmek lazım ama altlı üstlü baş edilmesi zor görünüyor. Bizim alt katta kiracımız vardı kadın amatör şarkı söylüyordu, gecenin 2sinde şarkı denemeleri falan uyardım bunu. Yüzsüz aradan bi hafta geçmeden bana gürültü yapmayın şeklinde mesaj atıyor. Çık dedim artık canıma tak etti sürekli problem çıkarması. Bikaç ay sonra kendilğinden taşındı ama taşınırken de çirkefliğinden taviz vermeyerek. Eşyalarını gece taşıdı çıkardığı gürültüyü tarif etmeye gerek yok. Kapıyı suratıma kapattı, anahtarı da üstünde bırakıp defolup gitmiş. Nerden geldiyse aklıma şimdi sinirlendim yine kendi kendime. Ben yurtdışında yaşıyorum 11'den sonra gürültü yapmak yasak, Türkiye'de yok mu böyle kurallar? Gerçi polis ne yapsın, en fazla uyarır gider:/

Bizi bi kere imza toplayip atcakmis apartmandaki iki kisi bizden cok rahatsizmis, ev sahibimiz arayip arayip tehdit ederdi. Biz zaten yeni evliyiz, neyimizden sikayet ettiler anlamadik. Tum apartmana sorduk, biz sizden memnunuz dediler. Meger ev sahibimiz evi satisa cikaricakmis, sikayet ettiler numarasini da bizi evden sutlamak icin uydurmus.
Sutlayamadi tabi, birbirine kattik ortaligi. Apartmandak bi abla da aradi, biz memnunuz beden bizim adimizi veriyosun dedi, cark etti pislik
Biz sikayet edildik de sucumuz yoktu yani, basimizdan boyle bisey gecmisti daha evleneli 3. Ayimizdi

Ah olmaz olur mu var tabi ama takan yok. Simdi ciksam sikayet edicem, kurallar boyle boyle desem "hahahahahahahah ay sikayet edecekmis" diye suratima gulerler. Kapiya polis yollasak, ertesi aksam kocasi iner kavgaya. Yani kusura bakmayin rahatsizlik verdiysek demek asla yok. Hep cirkeflik, hep "aman ne olacak supurge sesinden."
Yahu birgun kafamda uyku gozlugu, gozlerim sismis, ustumde pijama ayagimda pelus terlikle ciktim. Abla, bugun benim izin gunum, rica etsem sonra supursen dedim.
Temizlemem lazim, gunum var, sen sonra yativer dedi.
Uyardim dedigim bu, bir daha calmadim kapiyi, bahane bitmiyor cunku.

Site kararı, halı çırpmak yasak. Akşam ondan sonra, pazarları 12'den önce elektrik süpürgesi, çamaşır makinesi, vs. çalıştırmak yasak. Bizim site işi baya sıkı tutuyor, komşular da kaliteli insanlar şimdi Allah var. Herkes halinden memnun.

Eski alt komşum gelirdi sizin çocuk şu odada gürültü yapıyor, orası bizim oturma odamız, oturamıyoruz diye. Fakat bizim de o odamız depoydu, yani çocuk değil, kimse girmezdi. Biz evin öbür ucunda salonda otururuz. Kadını eve sokup gösterdim, inandı mı bilmem. Hani gürültü yapan da vardır mutlak kk'da diyenler için.

Sizin durum cok farklıymıs ama ben gürültü yapıp şikayet edilenler için dedim

Ayni apartmanda mi oturuyoruz acaba bende ayni dertten sikayetciyim.Bide aaa hali mi silkeliyolar ?kim yapiyor diye bilmezden geliyolar ya sinir oluyorum.

http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gelin-ve-damada-komsu-soku.757863/

Aklıma siz geldiniz direkt : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…