- Konu Sahibi cileklipuding
-
biz kızı tanımıyoruz, iyi mi kötü mü bilmiyoruz, o konuya hiç karışmadık. kendisi çıkmaya başladı daha sonra kendi kararıyla ayrıldı. İşte çok hassas bir çocuk onu üzdüm diye üzülüyor :bbo: , dünyayı kendisine zindan ediyor . doktora gitmek şart, Allah beterinden saklasın inşallah iyi olur :Saruboceq:bence çok acil doktora götürün, gitmiyosa doktoru getirin, piskologa giden birini falan örnek gösterebilirsiniz, bunun delilikle falan alakalı olmadığını, insanın bi yerinde nasıl ağrı olunca doktora gidiyosa bununda aynı olduğunu söyleyin
olmadı doktora kendiniz gidin ve doktordan nasıl ikna edebileceğinize dair tavsiye alın, hem hangi doktora gitmesi gerek psikolog mu psikiyatrist mi sizi yönlendirmiş olur, kardeşinle doktor doktor gezmek zorunda kalmazsınız.
yani o anda annene bi bıçak saplayabilirdi allah korusun, demekki iyi değil, bir yemekten kıyamet kopmaz. Belkide o kızı seviyordu, insan sevmediği kızla neden çıkar neden ayrılınca yıkılır, kızı istemiyor muydunuz?
bilmiyorum eğer siz birbirbirinize çok yakınsanız evlenip gidiyor olmanıda takmış olabilir kafaya
ama kafayı neyi takarsa taksın bu yaptıkları normal değil
geçmiş olsun tek çözüm doktora gitmesi....
ilk defa oluyorçok zor bir durum, üzüldüm onun adına da sizin adınıza da. daha önce hiç böyle bi davranışta bulundu mu, hep böyle saldırgan mıydı yoksa ilk defa mı karşılaşıyorsunuz? Eğer ilk defa oluyorsa bir nörologla da görüşmenizi öneririm. ya da en azından bir kan tahlili yaptırın. ani saldırganlıklar başka rahatsızlıların habercisi olabilirler. çok geçmiş olsun.
sanırım geceleri uyuyamıyor. aç ve uykusuz geziyor...Uyku düzeni nasıl?
Büyük ihtimak manik depresyon hastalgına yakalanmış olabilir tedavisi iyileşmesi 3 yıl süre biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?