CinnetNur Dertlendi....

İmkanım var düşünüyorum da. Ama kendimi biliyorum orada bile düşünüp tatili kendime zindan etme potansiyeli var bende..

Kuzenimin eşi 2 çocuk annesi.
“Çocuk için sevişince olmuyor.” demişti.
Ne zaman dert etmeyi bırakmış, o zaman hamile kalmış.
Stres yapınca regl düzeni bile bozuluyor kafaya takmamaya çalışsanız daha iyi olur aslında.
Sağlık probleminiz de yokmuş şükür, bebek olmadan eşinizle başbaşa geçirdiğiniz son dönemlermiş gibi keyif almaya bakın faydası olur belki. :)

İmkanım var düşünüyorum da. Ama kendimi biliyorum orada bile düşünüp tatili kendime zindan etme potansiyeli var bende..
Valla bilemiyorum yaşanmış bir şey olduğu için öyle bir öneri sundum belki işe yarar yine de belli mi olur o kadar tatile gitmişsin düşünmeyiver onu da

Zaten şu son bir kaç aydır çocuk için sevişme fikri o anlarda tamamen gidiyor aklimdan.
Çocuk filan gelmiyor yani aklıma

Benim 24 ay çocuğum olmadı.
Dolu dolu 24 ay

Benim kayınvalidem sağolsun, Allah razı olsun ondan.
Bana çocuk yok mu? Diyenlere '' daha erken, yaşı küçük, (18yaşımda evlendim) biraz oğlum kendisini, işini toplasın sonra, önce evliliğe alışsınlar sonra'' gibi cevaplar verip kestirip atıyordu.
Belki ben yanlarında bulunmuyorken demiştir olmuyor diye ama bilmiyorum.

Beni fazla strese sokmuyordu o konuda. Hani' 'torun istiyorum' ' deyip bizi strese sokmadı tekrardan Allah razı olsun.

Ama etrafta zaten soranların biri bin para.
2nci evlilik yıl dönümümüzü kutladıktan bir süre sonra ben yine adet görünce, Allah affetsin sitem ettim eşime.

Olmuyor çocuğumuz, boşa beni diye triplere girdim

O tabi benim canım desteğim, dayanağım
O halde dedim bende işe gireyim çalışalım ev borcuna girelim diye. Tamam dedi.
Ama dedim önce fizik tedaviye gitmem lazım, 2senedir gitmiyorum diye..
Başladım fizik tedaviye.
Her gün saatlerce evden uzak oluyordum e dolayısıyla konu komşudan da.. Bazen hastane çıkışı anneme gidiyordum akşam eve dönüyordum.
(kaynanamlarla bir oturuyoruz)
Neyse artık çocuk da olmuyor ya zaten, bunu cidden eşim de ben de kabullendik. Saçlarıma bakım filan yapmaya başladım hatta buraya o sırada kayıt oldum
Arkadaşım gecevekedicik in yazılarını okuyunca bende böyle bir disiplin ile saçlarıma bakım yapmalıyım diye gaza geldim ve onun sayesinde buraya kayıt oldum.

Çok detaylıca yazıyorum, sanırım biraz da uzattım. İçimdeki yazmayı seven insan sağolsun...

Bir gün yine fizik tedaviye gittim.. Adet olmam gereken günü 1gün geçmişim..
25şubatta olmam gerek, o gün 26şubat..
Düştü içime bir kurt. Ama test bile almadım nasılsa negatif çıkacak diye. Hazır hastanedeyim kan vereyim dedim.
Ek binadaydım kadın doğum bölümüne gittim hiç bir doktor yok,
Ana binaya gittim randevu alın gelin dediler..
Bende bir inat, acile gittim orada kan verdim.. Neyse 2saat sonra sonuçları aldığımda pozitifti.. Ve ben şoktaydım..

Demek ki dedim, gerçekten stres yapmayınca, düşünmeyince oluyormuş..

Sen de bu konuyu çok dert ediyorsun, eğer eşinde de sende de bir sıkıntı yok ise en büyük engel stres arkadaşım..

Çevreniz neden böyle acaba
Biz 7 yıllık evliyken bebeğimiz oldu
Onda da 1 kere soran olmadı bebek var mı hadi yapın falan demedi kimse

Ama kesip atmıştık daha kimse sormadan biz zamanını biliyoruz diye. Sonra da ima edilmedi
Konuşturmayın insanları konuşanları da takmayın

Kaybım olmadı düşük yapmadım ama işte zorluydu tedavi süreci.
Ben de yapı olarak stresli kaygı düzeyi yüksek bir insanım.gercekten çok dua ettim.icimi ferahlatacak dualar okudum.istersen dua tesbih listemi seninle paylaşırım özelden..eşim artık ucacaksin diyordu bana:) YouTube'dan meditasyon olumlama videolarını dinleyerek uyurdum.tedavilere rağmen olmaması insanı çok dibe vurduruyor ama bir yandan da hiçbir olumsuz sonuç bir önceki kadar yaralamiyor.
Her olumsuz tedavi sonrası Allah'ım içime ferahlık ver dedim.
İnan herkes bu süreci stresle atlatiyor.Yeter ki nasip olmuş olsun...maddi manevi güç diliyorum.
Eğer tedavi surecindeysen merkezler ve doktorlar hakkında bilgi ve deneyimimi paylaşıp öneride bulunabilirim

Ne güzel yazmışsın.
Yazan ellerin dert görmesin. Haklısın bu ayda tutturamazsam vazgeçeceğim bende galiba.

Allah yavrunu da sana bağışlasın canım. Bana da dua ediver hayrına.

Siz sansliymissiniz o bakımdan masallah

Mesela oturduğum sitede asansörde karşılaşıp hiç muhabbetimin olmadığı insan bile evli misin falan filan diye sorup 2 yıllık evli olduğumu duyunca çocuk var mı diye yapıştırıyor hemen soruyu.

Henüz tedavi süreçlerine girmedim.
Ama benimle de paylaşırsan çok sevinirim canım

Ne güzel yazmışsın.
Yazan ellerin dert görmesin. Haklısın bu ayda tutturamazsam vazgeçeceğim bende galiba.

Allah yavrunu da sana bağışlasın canım. Bana da dua ediver hayrına.
Sen de dualarımdasın, yerini ayırdım
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah
Amin teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…