CinnetNur Dertlendi....

Allah yavrucugunu sana bağışlasın kuzum benim.
Darısı bana ve isteyen tüm arkadaşlara olsun..

5 aşılama 2 tüp bebe tedavisi ile atlattım cinnetcim.cok da cinnet getirdim yeri geldi.ahlama krizleri vs..
Kk da benimle aynı nedenlerle hamile kalamayanlar ile dertleşerek atlattim
Dua ederek atlattim
Stres sürecin ayrılmaz parçası.yani rahat ol kafana takma diyemem.cunku ben de beceremedim.stres zorlaştırır ama engel olmaz.ben artık o kafadayim.
Ve inanarak atlattım.

Kimin ne dediğine hiç takilmadim.gercekten.hamile kalabilmenin yoluna yöntemine baktım.

Ay canımsın duan için teşekkür ederim.
Eşim de hiçbir sıkıntı yok. Çok şükür.
Bende yumurtalık kontrolü yaptırdığımda her şey normal görünüyordu.
Tek anormal olan benim hormon testindeki bazı yüksek değerlerdi. Doktor onlar gebeliğe engel teşhis etmez demişti

Öncelikle kayıplarından ötürü geçmiş olsun diyeyim.
Ah ne güzel canım benim ya.
Inşallah bende atlatırım diyorum. Stres yapmayayım diye düşünürken bile stres yapan insan ne kadar atlatır bilemem..

Hiç takmıyorum adamına göre cvp veriyorum

Başkalarının dediği zerre umrumda değil, bir tane oğlum var korunmayı bıraktığımız ay oldu. sonra iki düşük geçirdim, artık tüp bebek deniycez. Eğer istiyorsanız önce eşinle ikiniz de muayene olun, sorun yoksa bekleyin varsa tedavi olun. Tüp bebek de yapabilirsiniz eğer tedavi zaman alıcıysa.

Akrabaların bir çoğuyla bu durumları aştım.
Fakat sadece akrabayla da bitmiyor ki.
Arkadaş, komşu zart zurt amaan amann
Ben snirlenmeye basladim artik.
Canim bebek cocuk soranlarla bagini kopar senin cocuk istedgni ve olmadigini bildigi halde surekli bunu soranlar senin dostun olamaz.
Bak bnm arkdsmn annesi arksdma demis ki sadekahvem senin yanina geldiginde cocuklarini ballandira ballandira sevme cocuk konudunu acma bebekle ilgli bisey deme kizin kalbini kirma. Bunu bana hamile kaldgmda anlatti .
Seni sevenler hassasdavranmali. Ha sen biraz sanki kafandan da atmak istemiyor gibisin. Km ne dersedesin once kafada biter. Sen cocuk dusunmeyi seviyorsun.

Hiçbir sıkıntı yoksa rahim filmi istiyor doktorlar genelde
Siz yaptırdınız mı

Ikimizde de bir sıkıntı yok şimdilik en son bundan birkaç ay önce gittiğimde doktorlar bir yılı doldurmadan gelme demişti Sonra bir daha hiç kontrole bile gitmedim

Senin ev bir boş ķalsa olur o iş bence.
Bir de çok takılma, saplanma bu mevzuya. Bir tanıdığım yıllarca bebek, bebek diye gezdi. Sonra o malum deprem oldu. Çok korkmuş, güçlü hissetmiş sarsıntıyı. Depreme taktı. Deprem deprem derken hoop çocuğu oldu.

Ben genel olarak çocukları seviyorum ya

Takmıyorum derken bile kendi icimde taktığımı fark ettim..
Şöyle diyim insanların baskıları yada soruları benim kafamı takma derecemi etkilemiyo.
Ben yine kafaya takıyosamda özgür irademle takıyorum onlar etkisiz eleman. Buraya emoji koycaktım koyamıyorum gülücük:)

Ev boşaldı da bu sefer benim zihnim boşalmıyor..

Benim görümcem bir yıl çocuk için uğraştı. Doktor bir sorun yok dedi. Memlekette stresli zamanlar geçiriyordu. İki haftalığına yanımıza geldi patatesimle oynadı deşarj oldu. Memleketine döner dönmez hamile kaldı. Ortamdan uzaklaşmak belki mantıklı olur. Bilmiyorum imkanınız var mı şöyle güzel bir tatile çıksanız. Terminatör teyzelerden uzaklassaniz...

Kendi icimde ayrı cebelleşiyorum. Bunların sorularıyla sorgulamalarıyla ayrı.
Takıntılı insan oldum çıktım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…