Erkek evladım olmasını o koku yüzünden istemiyorum. Odasını açtığın gibi t.ş.k kokacak, hele ergenlik döneminde ıyyy. Benimkine bile diyorum ki donlarını benle muhattap etme. Kendi donlarını kendi yıkıyor.T.ş.k kokusu diye bir olgu var, nasıl temiz oluyormuş onların oraları?
Bende aynı şeyi düşünüyorum onur kırıcı dimi bir insan eşine bunu nasıl söylerOral günah, diğer yapılanlar günah değil mi? Belli ki iğreniyor, benden iğrenen adamla aynı ortamda bile bulunmam. Muhattap bile olmayın bundan sonra. Çok onur kırıcı.
Ama yaptırdı zorla bende aramız açılmasın diye yapıyordum9 marta bununla ilgili konunuz var zaten sende yapma demiş size ..
Eski konuklarınıza göz gezdirdim tek sorun o değil sankiAma yaptırdı zorla bende aramız açılmasın diye yapıyordum
Bilmiyorum ki onu sormadımAcaba peynir gibi akıntı derler ya öyle akıntın mı var mantar vs ? (Tost benzetmesine açıklama getirip canlandırmaya çalışıyor beynim engel olamıyorum. Çık aklımdan çıkk)
Tabii ki onur kırıcı. Ayrıca kendinizi kötü hissetmeyin, o onun öküzlüğü. Belki de akıntınız olduğu bir dönemdir olabilir, eş olarak hakarete varan şeyler söylemeye gerek yok. Allasen kıl tüy içinde apış arası kokan herifler bizi eleştirmesin.Bende aynı şeyi düşünüyorum onur kırıcı dimi bir insan eşine bunu nasıl söyler
Seninki temizde bir zenci degilsin diyeceksin olmayacak tovbe yarabbii.benim ki en azından temiz senin ki tost gibi dedi
Tostumu yedim odamda bekliyorum
Bi daha tost yemicem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?