• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel geçmişimden utanıyorum

NedensizZamanlar

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
62
Puanlar
13
Henüz yaşım genç ama çok sayıda erkekle birlikte oldum. Bunlardan sadece birinden pişman değilim. O ilişki de başka sebeplerden bitti zaten. Maalesef zamanı geriye alamıyorum. Çoğu karşı tarafın ısrarıyla, zorlamasıyla oldu başka seçim şansım yokmuş gibi hissettim. Sizce ne yapmalıyım hayatıma girecek erkeklerden bu durumu saklasam mı daha iyi?

Bundan sonra hayatınıza girecek insanların zorlamasıyla bir şey yaşamayın.
Öncesinde ne yaşadığınız da kimseyi ilgilendirmez, bunun ayrıntısını vermek zorunda değilsiniz.
Ortaya çıkar diye korkuyorum demişsiniz nasıl çıkacak? Siz kendinizden emin olmazsanız abuk subuk sorular bir tipe her şeyi anlatırsınız, hem de suçlu gibi.

Henüz yaşım genç ama çok sayıda erkekle birlikte oldum. Bunlardan sadece birinden pişman değilim. O ilişki de başka sebeplerden bitti zaten. Maalesef zamanı geriye alamıyorum. Çoğu karşı tarafın ısrarıyla, zorlamasıyla oldu başka seçim şansım yokmuş gibi hissettim. Sizce ne yapmalıyım hayatıma girecek erkeklerden bu durumu saklasam mı daha iyi?

Neden utanıyorsun? Hayatının en tatlı zamanında en genç zamanında beğenilmişsin, arzulamışsın, arzulanmışsın.

Karşına çıkacak kimseye geçmişinin hesabını vermek zorunda değilsin.

Sadece lütfen hpv aşılarını üç doz halinde aksatmadan tamamla, kendine dikkat et.

Bundan sonra hayatınıza girecek insanların zorlamasıyla bir şey yaşamayın.
Öncesinde ne yaşadığınız da kimseyi ilgilendirmez, bunun ayrıntısını vermek zorunda değilsiniz.
Ortaya çıkar diye korkuyorum demişsiniz nasıl çıkacak? Siz kendinizden emin olmazsanız abuk subuk sorular bir tipe her şeyi anlatırsınız, hem de suçlu gibi.
Haklısınız kimseye hesap vermek zorunda değilim. Hep aman terk edilmiyim diye kim istiyorsa yaşadım birşeyler ama artık o dönem bitti

Neden utanıyorsun? Hayatının en tatlı zamanında en genç zamanında beğenilmişsin, arzulamışsın, arzulanmışsın.

Karşına çıkacak kimseye geçmişinin hesabını vermek zorunda değilsin.

Sadece lütfen hpv aşılarını üç doz halinde aksatmadan tamamla, kendine dikkat et.
Sorun şu ki 6 kişiden sadece biriyle isteyerek birşey yaşadım. O yüzden pis hissediyorum

Ne demek terk edil miyim diye yaşadım. O zaman isteyeeek değil zorla olmuş gibi bu olanlar. Giden gitsin neden ama gitmesin diye kendini kullandırdın ki. Ozur dilerim belki yanlış bi laf ama bana öyle geldi açıkçası.
Senin geçmişin kimseyide ilgilendirmez artık önüne bak ve pişman olmayacağın şeyleri yap kendine saygin olsun ilk önce . Gerçekten kimi arzuluyorsan kim seni zorlamıyorsa o kişi ile istediğini yaşa bence . 🌺

Ne demek terk edil miyim diye yaşadım. O zaman isteyeeek değil zorla olmuş gibi bu olanlar. Giden gitsin neden ama gitmesin diye kendini kullandırdın ki. Ozur dilerim belki yanlış bi laf ama bana öyle geldi açıkçası.
Senin geçmişin kimseyide ilgilendirmez artık önüne bak ve pişman olmayacağın şeyleri yap kendine saygin olsun ilk önce . Gerçekten kimi arzuluyorsan kim seni zorlamıyorsa o kişi ile istediğini yaşa bence . 🌺
zaten sadece biri isteyerek oldu

zaten sadece biri isteyerek oldu
İşte bak bundan sonra da zorla olmasın kendine saygın olsun kimi arzuluyorsan onunla olsun. Onlar seni seçmesin sen seç istediğin kişiyi sen karar ver. Ebru gündesin dediği gibi (ben seçilmem seçerim ) 🙃

Buna sebep olan bakış açınızı temelli değiştirmediğiniz takdirde seviştiğiniz insan sayısı daha da çoğalır ve sonunda yine pişman olursunuz. Ayrıca biraz da kendimize dürüst olalım lütfen

Sorun şu ki 6 kişiden sadece biriyle isteyerek birşey yaşadım. O yüzden pis hissediyorum
Hiçbir erkeğe detaylı şekilde kaç kişiyle birlikte olduğunu, hele ki onların isteğiyle olduğunu anlatma. Bunu öğrenen iğrenç düşünceli bir erkek bu durumdan istifade edip aynı şeyi kendi de yaşatmak isteyebilir. Cinsellik yaşadığın için pis ,kirli olmuyorsun. Sınırlarını korumayı öğrenmen gerekiyor. Eğer cinsellik yaşamak istemiyorsan sırf ayrılmamak,terk edilmemek için hiçbir erkeğin isteğine boyun eğmemelisin. Bu benim bedenim ben kimi sever arzularsam kendi irademle yaşarım diye düşünmelisin. Bu konuda psikolojik destek almanı öneririm. Daha çok küçüksün, kendini hadsiz , kötü zihniyetli erkeklerin elinde heba etme.

İlişkinin temelini yalan dolanla atamazsın. Karşındaki erkek geçmişin yüzünden soğumasa bile dürüst olmayışın yüzünden soğuyabilir.

Back
X