• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel geçmişimden utanıyorum

Ben 32 yaşındayım. Sadece kocamla birlikte olduğum için seninle empati yapamayacağım. Sana ilk tavsiyem sınırlarını koru ikinci tavsiyem istemediğin ilişkilere girme. Demek ki erkekler sana kendini pis hissettirmiş.

Henüz yaşım genç ama çok sayıda erkekle birlikte oldum. Bunlardan sadece birinden pişman değilim. O ilişki de başka sebeplerden bitti zaten. Maalesef zamanı geriye alamıyorum. Çoğu karşı tarafın ısrarıyla, zorlamasıyla oldu başka seçim şansım yokmuş gibi hissettim. Sizce ne yapmalıyım hayatıma girecek erkeklerden bu durumu saklasam mı daha iyi?
Bundan sonra hayatına giren erkeklere söyleme bence. Erkekler kafalarında çok kuruyor bizim gibi kurulup üzülmekle kalmıyorlar. Hiç konusunu bile açma. Kimseye de taviz verme zorla ısrarla olmaz bacım içinden gelecek. Geçmişinden utanma kimseye zararı olmayan şeylerde önemli olan pişman olup tekrar yapmamak. Kendini sev sınırlarını çiz seks yapmadın diye ayrılan erkeğe bay bay de.

Bu sizin hayatınız. En genç yaslarinizda arzulanmissiniz . Bu kötü birsey değil ki. Sadece istemediğiniz halde birseyler yaşamışsıniz ben buna üzüldüm. Geçmişi bir kenara bırakın. Size gerçekten değer veren insanlarla karşılaşsin yolunuz🙏🌸size mutlu hissettiren ilişkileriniz olsun. Anlatmak zorunda değilsiniz geçmiş beraberliklerinizi. Ama anlatırsanız da detay vermeyin. Sizi gerçekten seven adam gibi bir adam bunun lafını açtırmaz size

Hayatiniza giren kimseye gecmisinizle ilgili bilgi ve hesap vermek zorunda degilsiniz. Gecmis yaşanmışlıklarınızı kaldiramiyorsa da kendisi bilir.

Sizden yasca buyugum, bircok partnerim oldu. Hayatima giren kimseye bunun ne detayını anlatirim, ne sayi veririm, ne de sorgulatirim. Siz önce kendi gecmisinizle barışın, sonra kimin ne dedigi gercekten umrunuzda olmaz.

Sadece, icinize sinmeyen, aslında yapmak istemediginiz seyleri baskalarini memnun etmek icin yapmayin.

Hayatınıza girecek erkekleri boşverin. İsteyerek yaptım deseniz kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Ama terk edilmeyim diye, karşı taraf ısrar etti diye yapmanız kendinize saygısızlık. Bence bir terapi almalısınız.

Kadınlar evli olduğu halde bile kocasıyla cinsel bir birliktelik yaşamama gibi bir hakkı var .sırf İlişki yürüsün diye karşı tarafı memnun etmek için bu tür ilişkiler yaşamak sağlıklı değil hem zihnen hem bedenen. Bir sınır koyun kendinize yoksa sonucu sizin açınızdan hiç iyi olmaz .ilişkiniz bitse bile sizden beklentileri bu yönde olmuş (cinsel ilişki).Bu normal bir durum mu yani fb lik istekleri .Bu konuma kendinizi düşürmeyin lütfen siz değerlisiniz. Geçmişe bir sünger çekip daha doğru şekilde adımlar atın

Back
X