cinsel hayati hic olmayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
bi yerde okudum yetiskin olarak cinsel hayati hic olmayanlar hep gergin, sinirli falan oluyormus. Bu dogru mu sizce? ve zaman zaman gergin olabilen kadinlarla erkeklerin bu sekilde dalga gectigine de sahit olmustum

ewet bende duymustum bunu enıstem dr ona sormusstum oda ewet dedı dogru aynı yemek gıbı dedıı

maalesef evet.bir insan basit düşünürse basit yorumlar yapar, o yüzden bazı basit erkekler,menopoza girmiş yada frijit bir kadını böyle düşünerek basite indirgiyorsa,onu alay konusu ediniyorsa kendi ayıbıdır.

kendimi çok fazla sinirli bulmuyorum ben ya (

doğru olabilir canım sonuçta o da bir stres atma yöntemi hele bir de sevdiğin sevildiğin biriyle oluyorsa daha güzel...
erkeklere de bakma eğer asık suratlıysan ya adet dönemindir ondan sinirlisindir,ya sevişmemişsindir,tahmin olmamışsındır,menopoza girmişsindir,frijitsindir..güler yüzlü,neşeli olsan aranıyorsundur falan falan...
o bölge harici bir muhabbetleri yok adamların..
dönüp de kendileriyle dalga geçseler ya..

bildiğim tek sey seks insanı rahatlatan en güzel duygu....baska sey bılmem bu konuda..

İnsanlar doktor olunca önyargıları yok olacak diye bişey yok... Enişteniz çok yanılmş kanımca.. Ee o zaman evli olup orgazm olamayanlara ne diycek enişteniz çok merak ettim....

Neyse toplumda böyle genel bir alaya alma var. bir örnek vericem çalıştığım okulda sert bir bayan vardı, idealleri olan, çocuklar başına çıkmasın diye çok yüz vermeyen 30u aşkın bir bayan. Bir gün onunla ilgili bir başka öğretmenin alaycı alaycı "Neden böyle olduğunu biliyorum" dediğini duydum. bunu söyleyen öğretmen o kadar gözümden düştüki, ne zaman görsem hep o yüzündeki alaycı sırıtış aklıma gelirdi...

bence bu değilde
yanlız olanlar gergin olabilir
cinsellikle alakalı değildir

hiç alakası yok cinsel hayatım yok ammavelakin gayet rahat bi insanım gerginlik yanıma bilem uğramaz sırnaşık şey

coock dzüeni bozdu tabi biraz .. o yüsten tabi gerginlik oluyo bendede eşimle aramdada iilişki oldukatan sonra kusu gibim oluyük valla

Son düzenleme:
vlla ben bekarkende şimdide agrasifim
bu durumumu bekarken meraktann
evliyken alışkanlıktann die bilimsel bir açıklamaylaa açıklayabilirim:icecream:

zaten soguk biriyimdir, kimsenin sucu yok yane...:icecream:

cinselligi ,ekmek su gibi goren kadin kadar,cinsellikten kose bucak kacan.kadinda var....

aklina bile gelmeyen,gerek duymayan.....mutlu olmak icin illa sevismek sartmi???

mutlulugun tanimi her kadina gore farklidir......

Bekar bir kadın değil de cinselliği yaşamış ancak belli bir süfe ara vermiş ya da eski tadı alamayan biri gergin olabilir derim...
Çünkü erkek anında mastürbasyon yaparak boşalabilir ve o enerjisini atabilir; ancak kadının boşalması çok daha zor.

doğacak kızcağızım sayesinde seks hayatımız eskisi gibi değil dikkat etmemiz gerekiyor.:)

sinirli oluyor muyum evet zaman zaman oluyorum-tatlicadiarzu-

evlilte cinselliği bozuk olanların gergin old duymuştum ama bu karakterle ilgili be güzelim ya...

bende duymuştum..evlilik çağı geçmiş olan bayan veya erkek farketmiyor sinirli olduklarını duymuştum...önceden yaşadıysa yada yaşıyorsa bilemem...bide cinsel yaşamı düzensiz olan eşlerinde sinirli olduklarını duymuştum.şiddetli başağrılarıda olurmuş....gece hayatı kesinlikle evlilik hayatına yansıyor bence......gerçekten düzenli ve güzel bir cinsel hayatınız varsa daha güzel bir evlilik oluyor diye düşünüyorum.

evet aynen öyle zaman zaman sinir küpü oluyrum hele ki yaşıtlarım düğünerinde napaym elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…